Marysiu Papuga widziałem i zazdroszczę, tak nawiasem mówiąc to gdzieś tam w planach przyszłościowych i u mnie papug się przewija
Gosiu Zakupy niezbyt udane, kup[iłem worek podłoża i groszek zielony, w domu dopiero zauważyłem, że datę przydatności do siewu ma do stycznia 2014. Ale w sklepie mieli bałagan bo nasiona były w pudłach jeszcze nie rozpakowane i to może dlatego.
Ewa Namiotu nie mam ale w takim razie wsieję w skrzynkę w domu.
Ula Pada dosyć intensywnie od samego rana i topi śnieg

Podobno ma do 18 padać, oby. Wstać też mi się nie chciało, kota wypuściłem i siedzę w domu.
Pat Moje 2 lwie paszcze też przezimowały w ogrodzie pod sniegiem

Widać będę mieć skrzynek w domu więcej niż się spodziewałem ale to dobrze, będzie pretekst do niesadzenia pelargonii bo skrzynki pozajmowane

Dziękuję z góry za ogórecznik, będzie stał w sadzie bo już kiedyś go tam miałem i pięknie prezentował się jako wielka kępa.
Wczoraj chodziłem po ogrodzie i znalazłem w jednym miejscu wyrzucone cebulki lilii malutkie i jakieś żółte korzenie, jakby od funkii. Nie ma tam żadnego gryzonia, może jak ziemia zamarzała to je wypchnęło? Dziś jest tak ciemno, że gdyby komputer nie stał przy oknie musiałbym świecić światło.