Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród

Post »

Syringa pisze:
EwaM , kiedy ostatnio aktualizowałaś przeglądarkę? To ważne, trzeba co jakiś czas wgrywać aktualizacje, bo wchodzą nowsze wersje i będziesz coraz mniej widziaław necie. Druga sprawa, kiedy aktualizowałaś kartę graficzną? Trzecia, jaką masz prędkość internetu?

Nie wiedziałam, że mam jakąś kartę graficzną :D moja ignorancja komputerowa jest niebotyczna, Przerzuciłam się na liska i zdjęcia pięknie się otworzyły.
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ach, jak pięknie i w zagrodzie i w dalszej okolicy! I nawet stóg Izerski rozpoznaję :) A strumyki strumykami (piękne są, ale to oczywistość), ale te kamienie omszone, co masz przy rabatce, to jest prawdziwe arcydzieło! :)
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10

Post »

Kamienie same się omszyły :lol: ja im nic nie sugerowałam!
Pat, a gdzie Ty tam Stóg Izerski widzisz?? ;:185 :wink: Na pierwszym zdjeciu są Garby Izerskie, na drugim Wielki Szyszak i Śnieżne Kotły :)
Bea
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Syringa pisze:Kamienie same się omszyły :lol: ja im nic nie sugerowałam!
Pat, a gdzie Ty tam Stóg Izerski widzisz?? ;:185 :wink: Na pierwszym zdjeciu są Garby Izerskie, na drugim Wielki Szyszak i Śnieżne Kotły :)
No właśnie na Wielkim Szyszaku widzę :D Lotność mego umysłu nie nadąża za szybkością palców piszących głupoty ;:306
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Wręcz nie moge uwierzyć, że fotografią nie zajmujesz się zawodowo ;:oj Każde zdjęcie ma swoją logikę, kompozycję, sens. O świetnych walorach technicznych nie wspomnę ;:180 Co byś nie fotografowała - rośliny, góry, wodę, zwierzęta - jest rasowe i z charakterem (nawet gatki Twojego M, które zrobiły sporo zamieszania :;230 ale trudno zapomnieć to zdjęcie)
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Jacku , nie wiem, co mam odpowiedzieć. No, robimy, co możemy 8-) ;:306

Pat, ale orientację masz dobrą, no i nazwy znasz ;:215
Bea
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Barabella pisze:Pat to może zabierzemy dzieci i pójdziemy na spacer szlakami Bei :?: Piękne miejsca ;:138
Ty nie wiesz co piszesz :) Bea, choć narzeka na swoją kondycję, to chodzi takimi szlakami, że ja bym zadyszki po 500 metrach dostała ;:306

A Ty, autorko wątku, myśl intensywnie o przewodniku: zdjęcia cudne masz, potoczystość w mowie i na piśmie do stworzenia porywających opisów też, więc nie ma na co czekać, niech no tylko amnezja chorobowa odpuści :wink:
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No chyba mnie chcesz do łez doprowadzić tymi zdjęciami! Tak mi się z wiekiem porobiło, że jak widzę piękne krajobrazy, to mi się chce płakać ze wzruszenia...
A takie kamienie w strumieniu, co to można po nich chodzić, albo usiąść... a woda z prawej i z lewej... oj, już chyba lecę po chusteczki!
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

O, jakież to wzruszające dla artysty, gdy swych odbiorców doprowadzi do łez swoim dziełem !! ;:306 ;:306 ;:306 ;:172

Pat, nie, nie! Może wygląda na tych zdjęciach, że to takie niby wyczynowe trasy, bo tu i ówdzie widac wyższe góry, a rzeczywistość jest taka, że fizycznie to są najbardziej "emeryckie" spacery, na jakie można w tych górach pójść. Ja oczywiście kiedys chodziłam naprawdę po górach, nawet z plecakiem, który ważył połowę tego, co ja :wink: a teraz po prostu wynajduję sobie namiastki chodzenia po górach. Podjeżdżam autem najbliżej, jak sie da, wybieram miejsca, gdzie jest możliwie płasko, żebym nie musiała podchodzić pod górkę, no i poruszam sie powoli, to naprawdę są spaaaceeeryyy rekonwalescenta, a nie wędrówki po górach :lol: Ja i tak się cieszę, że juz jestem w stanie chodzic na spaaaceeeryyy, bo był czas, że nie mogłam z łóżka wstać :heja Był czas, że w polowie drogi z łóżka do łazienki miałam postawione krzesło i odpoczywałam na nim, bo nie byłam w stanie przejść całej "trasy" jednym ciągiem, w drodze powrotnej tez oczywiście odpoczywałam w połowie drogi, a gdy wróciłam do łóżka, byłam tak wyczerpana, że zasypiałam. No to teraz ciesze sie jak dziecko z tego, że chodze na "emeryckie" spacerki, bo w tym kontekście to są juz wypady w góry ;:306
Fakt, na krótkim urlopie "zaliczyłam" Skalne Miasto w Adrspach, ale to był wyjątkowo dobry czas. Taraz chwilowo znów jestem słabsza i dziś nie przeszłabym tamtej wycieczki. To oczywiście chwilowe, tak po prostu przebiega to leczenie, to normalne, że raz jest już lepiej, a potem znowu przez jakiś czas gorzej, ogólnie idzie ku dobremu. będę jeszcze śmigać po swoich pagórkach :heja
Pat, na takie spacery, jak ja teraz, to Ty możesz spokojnie wybrać się na jednej nodze ;:108

No, ale ja wiem, że jak ktoś rzuca taki tekst, że kiedyś tam, gdy schodził wieczorem z Łabskiego, to w schronisku napił sie piwa i musiał zanocować - to brzmi, jakby był starym wyjadaczem, co po gorach do nocy łazi... No i dlatego tak opowiadam :;230 :;230 :wink:

A wczoraj znów pojechałam na spacer :D Połowę dnia miałam taką cieżką! - musiałam zrobić badania kontrolne, a potem byłam u fryzjera ;:202 To mnie tak zmęczyło, że musiałam odpocząć i pojechałam w Izery na spacer ;:209 Oczywiście zrobiłam zdjęcia ;:306
Bea
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Obrazek
Bea
Awatar użytkownika
Lisica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2013, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Syringa pisze:Obrazek
Witaj Bea!
Naprawdę śmieszne! Ja wyglądałam tak samo, bo w ten weekend miałam startować w wyścigu rowerowym na 40 km.
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Zdjecia jeszcze w aparecie...

Lisico ;:224 Piszesz "miałam"... Czyli jednak nie wystartowałaś?

Spotkanie na łące :)
Obrazek
Bea
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Obrazek

A dzisiaj pada...
Bea
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U mnie spadło parę kropel deszczu,ale cały czas się na niego zanosi,przydałby się :D
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

A w weekend bylo ładnie.

Wrzosy na polanach już kwitną
Obrazek

Obrazek