O tej porze miałam już posadzone bratki na rabacie przed domem, kwitły krokusy na całego i była prawdziwa wiosna. W połowie kwietnia miałam już kupione i wystawione przed dom kwiaty jednoroczne - surfinie, margaretki i inne, a teraz

takie 3 ślicznotki:AnaAn pisze:Też pozdrawiam świątecznie![]()
Moni, zwróciłam uwagę na obrusik - w różyce - a jakże by inaczeji ciekawi mnie bardzo jakie odmiany masz w tych paczuszkach
U mnie przez całą zimę nie było chyba tyle śniegu co dzisiajMargo2 pisze:Monia, niestety te święta będa chyba zapamiętane przez długie lata, ale w ten negatywny sposób. Nawet mój m. który nie jest maniakiem ogrodowym ma już dosyć tej zimy. Jak zobaczył co się za oknem dzieje uciekł do piwnicy, żeby tego nie widzieć(dodam, że tam ma swoje królestwo, żeby nie było, że go tam wyganiam)
Mimo wszystko Wesołego Alleluja
Tak, dzisiaj śniegu jest dwukrotnie więcej niż wczorajMargo2 pisze:I to będzie pamiętana Wielkanoc
u mnie jeszcze większeiga23 pisze:Moniko, u nas zaspy tak koło 20 cm.
U mnie też krokusy pod śniegiem. Może uda im się zakwitnąćAnnes 77 pisze:Moni ja tez marudzę codziennie![]()
Krokusy zmrożone pod śniegiem,brak kolorków oj brak...
U mnie też na plusie,ale słoneczka brak...oczekujemy wciąż,w końcu przyjdzie ta wiosna
Kasiu, mam nadzieję na ładne kwitnienie w tym sezonie, choć niestety kilka róż jest mocno zmarzniętych i ma pęknięcia mrozowe. Porównując jednak do poprzednich sezonów jest bardzo dobrze i większość róż zielonychrobaczek_Poznan pisze:Cześć Monia!
Wszędzie zimowo, ale choć w sercu wiosna na Święta![]()
Na tą za oknem jeszcze poczekamy...rózyczki piękne zamowilaś - ten sezon będzie bajeczny, nie tylko się zazieleni![]()
Pozdrawiam z podróży powrotnej