Witajcie w leniwe niedzielne popołudnie. Odrobina nudy i lenistwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Jadźko ten zestaw mi przypadł do gustu a cena niecałe 7 zł aż się ucieszyłach. Innych cebulowych nie kupuja w tym roku.
Nasionka już sie kończą suszyć ...tak sie ciesza, że moga Ci wysłać.

Twoje liliowce już posadzone do ziemi a cudno szałwia w doniczce.
Tak, pazurki pomalowane a jutro chca na zegrodce poplewić.
Ewko z pewnością ten pomidor zostanie na stałe u Ciebie. Następny bydzie Olena Ukrainian ale najpierw musza sie nim nacieszyć.
To te fotka z 28 sierpnia.
Do szczęścia tylko brakowało mi tych cebulek i masz rację z myślą o wiośnie. Dzięki za dobre słowo.
Aniu witaj u mnie.

Hortensji a jakże za mało ale nie mam pomysłu kaj je posadzić

Róże i pomidory kocham i całą resztę bez wyjątku też. A ten pomidor to Orange Russian jest to jeden z nielicznych bicolorów w kształcie serc...szkoda tylko, że 1 sztuka zrobiła prawdziwe serduszko. Dzięki, że wpadłaś.
Moniś a ja się bardzo ucieszyłam bo właśnie na tych mi zależało, no i za niecałe 7 zł warto było kupić.Nic innego już nie szukam. Pomidorki dziękują.
Beatko 
no dobra, biera ta krokosmia ale pod warunkiem, że do wiosny sobie coś wybieresz ode mnie.

Rozumia Cie doskonale, poza tym dzień będzie coroz to krótszy ...ale co sie odwlecze to nie uciecze.
Gabrysiu w tym roku damy sobie spokój bo pogoda sie zgiździła na spotkania ale w przyszłym roku od maja zaczynomy ...na mus.

Te zestawy były zaroski na wejściu bestuz nie musiałach szukać....same sie wybrały.

Ach...pomidorki nie do opedzanio.
Grażko 
pomalowane tylko nie wiem jak długo zetrwią. Oj tak, bardzo przyda się taki dzień na nic nie robienie.
No popatrz to bardzo fajny pomysł z tymi czubkami i też chętnie spróbuja a jeszcze bardziej mi się podoba pomysł na pomidorki na stole wigilijnym.
Kurcze i jak tu się ponudzić.
Zapraszam na spacerek, fotki z 28 sierpnia.
Wszystkie buzie do słoneczka.
Miechunka samosiejka nie wiadomo skąd.
Jacqueline du Pre ślicznotka potrzebuje innego miejsca.
Kronenbourg...światło już takie przedjesienne.