Witajcie!
Od rana mroźno, ale bardzo słonecznie... teraz oczywiście już na zdecydowanym plusie.
Dobrego dnia wszystkim!
Kasiu, dzięki że wstawiłaś to zdjęcie... powinno być przykładem na to, jak nie powinno się projektować domów. W mojej opinii, totalna porażka. Ten bok domu z garażem wygląda jak wjazd do warsztatu samochodowego

Gdzie tu jakiekolwiek poczucie estetyki? I ta kostka wszędzie... Zdenerwowałam się
Justynko, mam nadzieję, że i nam kiedyś będzie się dane spotkać

Rabatę leśną kocham miłością wielką... różaneczniki idealnie wpisały się w jej charakter
Justi, dzięki raz jeszcze... różanecznikami zajmę się najlepiej, jak potrafię - postaram się ich nie zmarnować! Musiałam je od razu posadzić... pojechałam po worek torfu i do dzieła
Patrycjo, bardzo dziękuję za budującą opinię
Szostani, ja także uważam, że brzozy są ogromną ozdobą ogrodów, nawet w stanie bezlistnym... naga, surowa biel kory, również potrafi być bardzo atrakcyjna.
Wracając do rysunku, to przede mną cztery dni na uczelni... ręka będzie mocno eksploatowana więc, na pewno nieco się wyrobi

Już nie mogę się doczekać zajęć... zapowiadają się przeciekawie!
Pozdrawiam... może będziesz się chciała z nami podzielić efektami swojej pracy z ołówkiem lub farbami? Chętnie obejrzę Twoje dzieła.
Robaczku, bardzo fajne prezenty! Jestem bardzo szczęśliwa, że takie okazy znalazły dom w moim ogrodzie
Bozuniu, prawda? Ta rabata służy różanecznikom... Czy miałam je w planach? Rok temu straciłam okaz Cunningham's White, więc tam już rosły dwa rh... teraz jest komplet
Piotrze, aha, nie wiedziałam o jego istnieniu!
Miłego dnia!
Moniko, tak, masz rację - w ubiegłe wakacje straciłam rh Cunningham's White oraz cyprysika nutkajskiego... oba egzemplarze trafiła podczas naszego wyjazdu fytoftoroza... niestety, były już nie do odratowania jak wróciliśmy. Dzięki szczodrości Justyny, rabata odzyskała swoją świetność - mam nadzieję, że oba różaneczniki świetnie się tu będą czuły!
Od jutra zaczynam czterodniowy zjazd na uczelni... pewnie będę schodzić ze zmęczenia, ale doczekać się nie mogę zajęć!
Dziś chłodno, ale przepięknie... w taką pogodę chce się żyć!
Miłego dnia!
Asieńko, cieszę się, że Ci się podoba! Leśna rabata odzyskała swój klimat - bardzo jestem z tego powodu szczęśliwa!
Danusiu, dziękuję... przesiedziałyśmy większą część czasu w domu, bo zimno wczoraj było... ale spotkanie bardzo udane!
Dobrego dnia...
Małgosiu, nie mam pojęcia co to za róża, niestety... będziemy identyfikować, jak rozkwitnie

Widzę, że Twój opór do kolejnych róż został przełamany...
Nieco dzisiejszej wiosny zostawiam i zmykam do zajęć!: