Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Aguś, ja już się całkiem pogubiłam w Twoich wątkach, dawno mnie tu nie było (kulinaria mnie zgubiły :wink: ), choć Twój ogród śledzę na bieżąco :D.
Idę pospacerować po Twoim słonecznym ogrodzie !
;:196
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agunia jak tam...no kciuki puszczać juz czy jak :uszy
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś a ja Ci zazdroszczę tego braku listowia, u mnie jeszcze dzielnie się trzyma na niektórych drzewach więc i liści mi w najbliższym czasie nie zabraknie ;:173
;:168
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Aguś :wit
Pogoda teraz do niczego .U mnie straszne zimno ,ale może to i lepiej ,bo i tak nie ma chwili ,żeby wyskoczyć do ogrodu ,a przy tak brzydkiej pogodzie nie ma co żałować :roll: Twój ogród jak zawsze piękny ,nawet przy takiej pogodzie i o tej porze roku .dobrze zaplanowane nasadzenia dają efekt przez cały rok .Lecę poczytać twojego bloga i zmykam do lekcji .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kuleczka
200p
200p
Od: 28 kwie 2011, o 18:03

Post »

Agunia liście opadły, ale dobrze że zimozielone są, i kolor brzózek ... uwielbiam je w ogrodzie :D
Rośliny : Kuleczkowy kolorowy świat
Ogólne rozmowy: Kuleczka na okrągło
Zapraszam Dorota :)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Nie nadążam z zaglądaniem do ulubionych ogrodów-dni za krótkie.
Pogoda robi się listopadowa, a u mnie liście bezczelnie leżą na trawie i nie zanosi się, aby udało się je uprzątnąć :evil:
Z przetworów o tej porze roku to mam tylko nastawioną pigwówkę :roll:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Sosenki4 pisze:Agnieszko trzymam kciuki, będzie dobrze ;:196
Dołączam się i ja Aguś ;:196
Faktycznie teraz z tymi pustkami ogrodowymi i ciemnościami trzeba się zaaklimatyzować,,,nie dawaj się kochana;:108
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

A jak Marysia bardzo lubię jesienne i zimowe nastroje.
Sa tak różne od letnich. Uwielbiam wieczory przy kominku z przyjaciółmi, dla których nareszcie mam czas
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguniu przywędrowałam z kawusią na pobudkę ;:196
Co ciekawego pichcisz na obiadek dzisiaj?
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Deszczowy, wilgotny i mokry dziendobry :wit cos mi sie pospalo dzisiaj, normalnie wstac nie moglam za cholipcie :roll: a jak bym wstala z pol godziny wczesniej, to miala bym suchy spacer a tak kapalo na glowe i moja misterna fryzure szlag trafil hihi
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Jak tak czytam o deszczach wkoło, to trochę zazdroszczę. Rośliny napiją się przed zimą. U mnie trochę popadało w niedzielę, a takto cąły czas słońce. Mnie to pasuje, bo wciaż coś jeszcze dłubię w ogrodzie, ale deszcz by się przydał na zakończenie sezonu.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Aguś.Jesień chyba wszystkich nastraja pesymistycznie,a mnie wyjatkowo chyba przez te liście.Co zgrabię i cieszę się,że mam porządek to na drugi dzień chce mi się płakać,bo znowu trawy nie widać.Wczoraj kupiłam sobie fontannę,do soboty maja przywieżć.Kupiłam też wykończenia do kolumn,które będą podporami do altany,ale nie mogę nigdzie w necie znależć coś ciekawego.Może masz jakąś ciekawą stronkę na takie altany na kolumnach betonowych?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witajcie!
Dzisiejszy dzień przywitał mnie zaskakująco pozytywnie - jest ciepło i bardzo słonecznie! Czas zatem, po wypiciu aromatycznej kawy, skoczyć do ogrodu :)

Małgosiu, zaraz do Ciebie zajrzę zobaczyć, co tam kombinujesz :) Stron z altanami nie mam, ale może poszukaj w zagranicznych inspiracjach? U mnie liście już praktycznie spadły w całości, wystarczy zrobić ostatnie koszenie i sezon grabienia można uznać za zakończony.
Marzenko, tych deszczy za dużo nie było - ot, trochę popadało. Każda jednak ilość wody przyda się przed zimą, rośliny tylko na tym skorzystają. Dobrego dnia!
Julek, u mnie nie pada i jest pięknie! Wysyłam Ci trochę promieni słońca :) Fryzura wyschła? ;-))
Grażynko, dzień dobry, bardzo słoneczne! Wiesz już co gotuję :) Ciekawam, co Ty uwarzysz :)
Gosiu, to prawda... warto mile wykorzystać długie wieczory :)
Aniu, dziękuję! Poszło nieźle, a co będzie dalej, zobaczymy!
Ewuś, i ja nie nadążam... mam zaległości w odwiedzinach u Ciebie - mam nadzieję nadrobić wkrótce. Pogoda dziś wyśmienita, mam nadzieję, że u Ciebie również :)
Kuleczko, dziękuję za odwiedziny i cieszę się, że mimo surowego krajobrazu znalazłaś jakieś pozytywy w moim ogrodzie :)
Andrzeju, pogoda się poprawiła - czy u Ciebie też? Wieczory znacznie dłuższe - my oglądamy nasze dwa ulubione seriale, słuchamy muzyki, nie dajemy się. Miło mi, że zajrzałeś. Jak Ci idzie w LO?
Majutek, brzozowe listki nie są kłopotliwe, ale cieszę się że mam to sprzątanie praktycznie za sobą :)
Doris, można puszczać :)
Gat, fajnie, że pokazałaś się, wychodząc z czeluści forumowego niebytu ;:167
Bozuniu, ja także bezwarunkowo kocham brzozy... zachwycają i w pełni sezonu i poza nim, zdobiąc ogród swoją białą korą i delikatnymi gałązkami. Sport koniecznie, nawet niedługo zamierzam ruszyć z aktywnością :)
Jolu, mam nadzieję, że dziś pogoda i u Ciebie się poprawiła? Zajęć w ogrodzie wciąż nie brakuje, ale nic się nie stanie jeśli część prac odłożymy na wiosnę.
Marysiu, z pewnością masz dobry sposób na przetrwanie jesieni i zimy - biorę więc z Ciebie przykład szukając dobrych stron zimniejszych pór roku :) W grudniu idziemy na świetny koncert, może uda się wyskoczyć do teatru i spotkać ze znajomymi. Dużo gotuję, bo sprawia mi to niekłamaną przyjemność. W ogrodzie jest jeszcze trochę pracy, ale zdecydowanie zwolniłam tempo. Zachwycałam się ostatnio Twoimi boskimi trawami ozdobnymi - stworzyłaś jeden z piękniejszych preriowych krajobrazów.
Pozdrawiam Cię, dziękując za dobre słowo!
Marysiu (Masko), otrzepałam skrzydełka z niemocy - dziś jest zdecydowanie lepiej!
Aguś, kciuki bardzo pomocne - czułam je podczas rozmowy, która wypadła dobrze. Reszta nie zależy już ode mnie, ale liczę na kolejny etap!

Zostawiam Wam poranny obrazek i zmykam do zajęć:

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ale piękna fota ;:oj
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Wlosy wyschly ale fryzura padla :twisted: moja p Ewa, zakupila sobie taka fajna lokowke, wyglada jak kula z dziurka na raczce - co to sobie sama nawija pasma wlosow. Loki wychodza pierwsza klasa.... no ale juz po lokach :evil:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”