Ogródek Gosi cz. 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 9

Post »

Ładniusio u ciebie :wit :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Justynko, pokrewna duszo :D
Czyli, że upodobania mamy podobne. :D

Aniu, to tak samo jak ja. Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka. Kawy zazwyczaj nie pijam, ale teraz to czasem mi się zdarzy jak juyż padam na nos.
To ostatnie też mnie dotyczy. Pociąg mam, ale nie do sprzątania :roll:

Jadziu, dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

;:306 przez tę byle jaka pogodę, to ja bym najchętniej swoje akwarium oddała, a w życiu, żeby jeszcze drugie? :;230 nic się nie chce....
...jedynie moi chłopcy podnoszą mi ciśnienie od czasu do czasu... :evil:

Piekny krwawnik, to już mówiłam, ale....właśnie pokazałam twoje zdjęcie mężowi....bo zanabyłam w końcu krwawniki :wink: ....w odpowiedzi usłyszałam, ze "ten rumianek może ostatecznie być, ale co można widzieć w tym zielsku?" ;:306 ;:306
No.... to ja właśnie mam tak.... ;:306
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

nie wiem juz co piękniejsze,,,lilie i liliowce ;:167 i jeszcze dokupuję,,,ten krwawnik z rumiankiem wyglada niezwykle malowniczo ;:122 I ta róża cuuudnaaa ;:195
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak się dzisiaj czujesz? Aspiryna pomogła?
U mnie tego przedwiośnia nie widać :roll: Śniegu może niedużo, ale ciągle biało. Trafił się tylko jeden dzień, kiedy można było wyjść do ogrodu na spacer-po odwilży, więc bez śniegu, a w miarę sucho i ciepło.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Gosia :wit
Co słychać? Mój optymizm, tzn cierpliwosc, ze ta zima się kiedyś skończy, niestety dzisiaj padł i kwiczy...mamy za mało słońca....ale nie dawaj się ;:196
Pozdrawiam
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry Gosiu!
Jak dziś nastrój? U mnie leży i kwiczy, niczym u Justi... ten brak słońca jest dobijający...
Staram się sobie poprawić humor smakołykami i trochę działam w kuchni, ale niewiele to daje, poza chwilowym zaspokojeniem... Zrobiłam wczoraj i dziś obchód - ptaki śpiewają, jednak wciąż prószy śnieg. Niech już przyjdzie wiosna!
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Witaj Gosiu ;:196
Ale u Ciebie letnio się zrobiło. Fajnie, ze wstawiasz takie letnie fotki, gdy za oknem brak słońca. Ja zimę lubię, ale nienawidzę braku słońca. W zimie też słońce świeci, a w tym roku chyba zapomniało....
Gosiu, co to za powojnik, taki liliowo-biały?
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Gosiu, nastroje podobne gdzie nie zajrzeć...ja się ratuję przeglądając fotki z lata, M dolewa winka i jest ok :uszy
Trzeba jakoś przetrwać ;:168
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Ma-Do
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2010, o 20:29

Post »

Słyszę,że wszyscy narzekają na brak słońca. Dołączam i ja,bo i u mnie też go nie ma.
Najważniejsze jednak,ze wiosna tuż,tuż. ;:65
Gosiu,dzięki,za piękne ,kolorowe fotki . ;:215 -niedługo znowu tak będzie. ;:108
A wracając do tematu ciągłych zmian w ogrodzie,to właśnie to ,jest w uprawianiu ogrodu najfajniejsze,bo ciągle mamy zapewnione przyjemne
zajęcie prowadzące do stworzenia ogrodu doskonałego,zaspokajającego nasze potrzeby.
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Tak to już jest, że taka szara ,nijaka zima nie nastraja zbyt optymistycznie dlatego szukamy słoneczka w ogrodowych wątkach.Gosiu, wyciągnij z zanadrza jakieś letnie klimaty!
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dziewczyny, pogoda faktycznie nie sprzyja. Mnie jeszcze do tego dołuje brak czasu na to co mi poprawia humor, czyli forum. Dzisiaj zaplanowałam sobie, że cały dzień poświęcę na zaległości, a tu awaria pompki wypompowującej wodę z pralki z piwnicy. Cała pralnia zalana. Pół dnia wodę zbierałam. Jedyne pocieszenie, że wrócił m. i zabrał się do pracy. Chyba naprawił.
Sprawdzę jutro bo już nie mam siły dzisiaj. Jakoś nie ma tygodnia, żeby coś mi się nie przytrafiło. Może kto jaki urok rzucił?
j
Justyś, mamy podobnie, ale mój to nawet nie zaakceptował by mojego wyboru.Twój pomarudzi, pomarudzi, ale jakoś to przełknie. Ciekawa jestem, czy będzie Pani zadowolona z krwawników ;:173

Aniu, chciejstwa rodzą się jedno po drugim. Trzeba być twardym, żeby im sprostać.

Ewa, rano czułam się w miarę, ale po staniu w wodzie nie wiem co ze mną będzie. Nogi przemoczone u mnie od razu powodują przeziębienie. Znowu musiałam się ratować aspirynką.
U mnie już wcale nie ma śniegu, ale podobno u Was ma zacząć sypać od jutra, a u nas we wtorek Nie widać tej wiosny. :roll:

Aga, niestety ja też poprawiam sobie nastrój smakołykami. Jeszcze nigdy w życiu tyle nie ważyłam. Ta wiosna musi przyjśc szybko, bo za chwilę będe musiała zmieniać całą garderobę, a gdzie kasa na roślinki?

Asiu, jeśli uprawiasz sporty zimowe, to wcale się nie dziwię, że lubisz zimę. Ja niestety nie umiem jeździć na nartach. Dlatego na zime zapadłabym najchętniej w sen zimowy. Na dokładkę paradoksalnie taka łagodna zima nie sprzyja dobrym nastrojom, bo najczęściej są niże, a to oznacza brak słońca. I to nas najbardziej dołuje. Podziwiam takich Szwedów, czy Norwegów, że wytrzymują jego brak. Chociąz z Twoich fotek wcale nie wynika, że tak jest gorzej.
Powojnik to Bieszczady

Kasiu, ja w piątek leczyłam się z koleżankami. Wczoraj prawie cały dzień spędziłam w kuchni, bo chciałam m. pożegnać przed wyjazdem do Stanów, a tu się okazało, że je jedzie, bo brytyjska grupa z którą mieli jechać nie dostała wiz. Musieli ostro narozrabiać. Zatem m. zostaje. Miałam dzisiaj sobie połazić po ogródkach dla poprawienia nastroju, ale jak pisałam wyżej nic z tego nie wyszło, a świadomość, że jutro znowu do pracy mnie po prostu przeraża. Już kolejną niedzielę mam przerąbaną

Gosiu, może u mnie nie chodzi az tak bardzo o ogró doskonały. Chociaz jak się tak zastanowię to forum chyba spowodowało, że jednak zapragnęłam mieć ogród może nie doskonały, ale lepszy. Oglądając Wasze zdjęcia człowiek zaczyna sam zastanawiać się nad tym co gdzie z czym posadzić. I to jest też fajne. Uwielbiam pracę w ogrodzie.

Danusiu, moje zdjęcia mają mało słoneczka, bo fatalnie mój aparat robi zdjęcia kiedy ono świeci. ale już daję kolejne fotki

Obrazek

Candelight
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i wracamy do teorii, że to Heandel
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Doły dopadają już niemal wszystkich. Już mi się nawet nie chce planować :? . Chcę realizować ;:303 ;:65 . Dlaczego ta nasza zima jest taka długa :evil: .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Ależ Gosiu,toż właśnie o takie ,jakie pokazałaś, słoneczka chodzi.
Mnie bardzo przypadł do gustu duet brzoskwiniowej róży z lilią tygrysią .Znasz nazwę róży?
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Gosiu, doskonale Cię rozumiem..ja też mam doła myśląc, że jutro poniedziałek :roll:
M nie jedzie to może będziesz spokojniejsza? Swoją droga, to dziwne, przecież Angole nie potrzebują wiz, a występy artystyczne nie wymagają chyba szczególnych zezwoleń? Może się mylę.
Uszy do gory, za 2 tygodnie marzec i wiosna ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”