Janciujancio7 pisze:Aniu pozwoliłem sobie pospacerować po Twoich cudownościach.
Gratuluje piękna w Twoim ogrodzie

Zapraszam na spacerki częściej

To naprawdę niewesoło u Ciebie.aanula pisze:Gabi, u mnie już się smutno robi na działcePrzez te wieczne deszcze i zimnicę wszystko chore i przestaje kwitnąć z braku słońca
Nawet sobie nie wyobrażasz jak ja bym chciała mieć dość upałów ...
Ciągle czekam na to ciepło a tu nic ... zimno i zimno. Ostatnio w nocy było u nas 8 stopni
Toż to zgroza żeby w środku lata był taki ziąb!!
Wiem co robięk-c pisze:a u Marioli widziałem że zapraszasz wrocławian do siebie :P ale nie wiem czy wiesz co robisz - bo jak taka wrocławska banda wpadnie to roślinki będę musiały być pod napięciem bo każdy będzie chciał szczepki Twoich cudów ogrodowych :P
Też tak chcęGabriela pisze:To naprawdę niewesoło u Ciebie.aanula pisze:Gabi, u mnie już się smutno robi na działcePrzez te wieczne deszcze i zimnicę wszystko chore i przestaje kwitnąć z braku słońca
Nawet sobie nie wyobrażasz jak ja bym chciała mieć dość upałów ...
Ciągle czekam na to ciepło a tu nic ... zimno i zimno. Ostatnio w nocy było u nas 8 stopni
Toż to zgroza żeby w środku lata był taki ziąb!!
U mnie w nocy ma być 15 st. a w dzień 30 - wyobrażasz to sobie ?
mi to nie trzeba dwa razy powtarzać :P zaraz się spakuję i przyjadę :P (żartuję oczywiście ale może kiedyś bym się wybrałaanula pisze: Wiem co robiędoskonale wiem
![]()
![]()
Znając wrocławian wiem, że oprócz chęci na moje szczepki dostanę dwa razy więcej niż oddam![]()
![]()
![]()
Prawda...???
Urlop zaczynam za tydzień![]()
Wynajmujcie autokar i kierunek Białystok ....
to jak tak to ja nie mówię nie :P - ale wcześniej ostrzegę jakby cośaanula pisze:Karolui na namiot jest miejsce
i w domku kawałek łoża się znajdzie
![]()
Zapraszam!!
I wcale nie żartuję
Jeden dobry plus to to, że za tydzień zaczynam urlop i mam wieeeelką nadzieję, że pogoda się poprawi ... ale jak wiadomoGabriela pisze:Ano... szkoda gadać.aanula pisze: Człowiek czeka tyle miesięcy na to lato a potemech ... szkoda gadać
Ale i tak wydaje mi się że ten rok jakoś szybko zleciał, już prawie połowa sierpnia...
ale jak to mówią - kazda matka kocha swoje dzieci :P wiec może nie będzie źleaanula pisze: nadzieja to matka głupich i zakochanych ...