Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
A Agus nie kupuj hortensji pnacej, jak będę jechac to dostaniesz odemnie. Mam dwie i jedna idzie po tej konstrukcji z maty przy zbiorniku ale tam musze New Dawn-a posadzic, bo mi siatke od sasiadki zawali, to moge Ci ja wyadoptowac chcesz?
Julka, toż pewnie, że chcę tę pnącą - z góry dzięki dobra kobieto
jak mi powiesz jak to zrobić, to dam Ci patyczki mojej rzekomej Grandiflory; mam też Great Star i Limonkę, ale tę ostatnią masz... Lady in Red obejrzysz u mnie
Dana, no ja mam te hortusie, z ogrodowymi też pewno się zbierze kilkanaście, ale chciałabym bardzo mieć więcej, jak u Babopielki ;) pozdrawiam Cię ach, ech i w ogóle ;)
Małgosia, ja też dziś muszę okryć to i owo (a raczej tylko kilka krzaczków różanych, o które się martwię - reszta sobie radzi).
Madzia, musimy się umówić wiosną w naszych sklepach i ściągnąć Kasię-Magentę ;) chciałam poradzić żebyś poszukała cosmosa na all, ale już wszystko wiesz ;) Keetee, dzięki!
Danusiu, bardzo proszę - do usług
Majeczka się pokazała!

Dana, no ja mam te hortusie, z ogrodowymi też pewno się zbierze kilkanaście, ale chciałabym bardzo mieć więcej, jak u Babopielki ;) pozdrawiam Cię ach, ech i w ogóle ;)
Małgosia, ja też dziś muszę okryć to i owo (a raczej tylko kilka krzaczków różanych, o które się martwię - reszta sobie radzi).
Madzia, musimy się umówić wiosną w naszych sklepach i ściągnąć Kasię-Magentę ;) chciałam poradzić żebyś poszukała cosmosa na all, ale już wszystko wiesz ;) Keetee, dzięki!
Danusiu, bardzo proszę - do usług

Majeczka się pokazała!

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

Jakoś mi smutno i ciężko doczekać się wiosny.
Zamówienia bylinowe porobione, plany wysadzeń i nasadzeń też. Teraz tylko czekam.... i czekam... . Jeszcze trochę i będzie ciepło i wiosna.

Aga podziwiam realizację Twoich planów, nie piszę, bo bym musiał się powtarzać po innych. ale za to czytam i czytam..... . Miłego słonecznego dnia Wam życzę.
Jesteście zawsze na czacie Aga, Julcia, Wandeczka, Ewcia i Majeczka ? edulkotek. Oj może jeszcze o kimś zapomniałam, to przepraszam.

Majeczko kochana, Ty się nie smuć! raz że do wiosny już niedaleko, dwa że zamówienia i plany masz w jednym palcu, trzy że zostałaś za swoją wiedzę różaną i chęć dzielenia się nią wyróżniona serduszkiem
dziś jest dobry dzień, popatrz ile słońca za oknem 

- majka411
Aguniu kochana
, widziałam serduszko, bardzo się zdziwiłam, Jest to bardzo miłe wyróżnienie.
Tak sobie marudzę, bo nie lubię bezczynności. Jak bym miał gdzie wsadzać roślinki, to pewnie bym nakupiła jeszcze więcej, bo jest w czym wybierać.
Czytam bardzo dużo. Mam czas zapoznać się od z niektórymi wątkami. Jest tam dużo wiedzy i pięknych zdjęć. Pozdrawiam

Tak sobie marudzę, bo nie lubię bezczynności. Jak bym miał gdzie wsadzać roślinki, to pewnie bym nakupiła jeszcze więcej, bo jest w czym wybierać.
Czytam bardzo dużo. Mam czas zapoznać się od z niektórymi wątkami. Jest tam dużo wiedzy i pięknych zdjęć. Pozdrawiam
Witaj, Agusiu, w ten mroźny piątek
Nawet u nas, na Dolnym Śląsku mocno przymroziło. Pokrzątałam się troszkę po domu, byłam z pieskami na spacerku, zrobiłam zakupy i mogę teraz oddać się przyjemnym, wirtualnym przechadzkom po zaprzyjaźnionych ogrodach :P
A u Ciebie kwiatki i motylki :P Od razu się cieplej robi na serduchu

Nawet u nas, na Dolnym Śląsku mocno przymroziło. Pokrzątałam się troszkę po domu, byłam z pieskami na spacerku, zrobiłam zakupy i mogę teraz oddać się przyjemnym, wirtualnym przechadzkom po zaprzyjaźnionych ogrodach :P
A u Ciebie kwiatki i motylki :P Od razu się cieplej robi na serduchu

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majeczko zamknęłaś wątek to tu Ci podziekuję, za zarażanie różami 

- majka411
Dortko, dziękuję
Zapraszam do mnie na początku marca. 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus, to jestesmy ugadane
Dobrze ze moje malenstwo pojdzie w dobre rece, bo juz sie zastanawialam co z nia wykombinowac.
Jak dobrze ze jest takie forum, nie dosc ze super ludzi sie poznaje, to jeszcze mozna im chabazie wyadoptowac i juz troche tego po ludzikach rozdalam a nie na kompost i serce boli - och sentymentalna sie robie a fuj

Jak dobrze ze jest takie forum, nie dosc ze super ludzi sie poznaje, to jeszcze mozna im chabazie wyadoptowac i juz troche tego po ludzikach rozdalam a nie na kompost i serce boli - och sentymentalna sie robie a fuj

nareszcie weekend
jakiś ciężki tydzień pracowo miałam, a nie zanosi się że kolejny będzie lepszy... ale daruję sobie do poniedziałku zastanawianie się nad tym...
Jula, obiecuję, że hortensji będzie u mnie jak u mamy ;) pomyślimy od razu gdzie ją wsadzić, oki?
Dalu, zapraszam na oglądanie kwiatków, krzaczków i motyli kiedy tylko zapragniesz
postaram się wrzucać od czasu do czasu wspominkowe zdjęcia... u mnie teraz już -10st, więc rozpalony kominek to jest to
czytałaś gdzie mieszkam? jesteśmy umówione na tę kawę wiosną? 
Majeczko, serduszko zasłużone jak najbardziej, wiesz o tym
cieszę się, że do mnie zaglądasz
pozdrawiam wszystkich z lampką czerwonego wytrawnego w dłoni

Jula, obiecuję, że hortensji będzie u mnie jak u mamy ;) pomyślimy od razu gdzie ją wsadzić, oki?
Dalu, zapraszam na oglądanie kwiatków, krzaczków i motyli kiedy tylko zapragniesz

Majeczko, serduszko zasłużone jak najbardziej, wiesz o tym

pozdrawiam wszystkich z lampką czerwonego wytrawnego w dłoni

Agusiu, czytałam! Jeśli tylko będę w Wa-wie z przyjemnością się z Tobą skontaktuję :P
- majka411
Sebek, przystojniak z niego.
Układ płatków przypomina mi spódnicę baletnicy.

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sebastian to następna moja miłość
Na pewno do mnie trafi, tylko nie wiem, kiedy.