Daluś ja zakochana jestem w liliowcach i też ciągle biegam do Grażynki , podziwiam i coraz bardziej się nakręcam na kolejne chciejstwa

Moje to takie bardziej popularne, a u Grażynki to prawdziwe perełki i ogromna ilość
Olu powiem szczerze, ze te ciemne to moje ulubione. Już nie mogę się doczekać , kiedy rozrosną się w sporą kępę, jeszcze są nieduże a i tak miały sporo łodyg obsypanych kwiatami i nadspodziewanie długo kwitły
Aniu fajnie, że są fotki, zimą będziemy mieli co wspominać, szybciej minie nam czas do wiosny
Aniu tak to niestety bywa, u ciebie 5 różnych odmian liliowców zakwitło tak samo, u mnie powojniki kupione wiosną okazały się zupełnie inne niż zamówiłam , tak samo drobne szachownice, zeszłej jesieni kupiłam kilka odmian po 2 opakowania każda a okazało się, że są tylko 3 odmiany, niektóre nawet po 4 opakowania

Na takie pomyłki niestety często można trafić .
Maryś, zaczęłam wspominać, bo w ogródku już pusto. Jutro jak będzie pogoda, to cyknę jakieś jesienne fotki temu co jeszcze można znaleźć w ogródku
Miłeczko, czasami to by się chciało mieć wszystko

ale faktycznie nie da się
Witaj
Gosiu bardzo miło mi że odwiedziłaś mój ogródek

Rózyczki kocham i są to jedne z pierwszych kwiatów w moim ogrodzie. 37 to już nieaktualne, wypadło mi po zimie 8 piennych, ale i sporo przybyło np 14 okrywowych the Fairy w czterech kolorach i jeszcze jakieś krzaczaste, ale szczerze mówiąc nawet nie wiem ile jest ich teraz, musiałabym policzyć
A co do zakupów, to większośc kupuję przez internet.
Jolu już teraz szarówa, u mnie już jakiś czas temu skończyła się piękna kolorowa jesień. Więc barwy jak najbardziej wskazane
Martuś ja postanowiłam prezentować kwiaty skokowo, nie będę trzymała się kalendarza, tylko....co mi w duszy gra
Witaj
Izo, bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje letnie wspomnienia
Marylu, byłam , podziwiałam Twoją piękną jesień, u mnie niestety już szaro i smutno, jutr cykne jeszcze jakieś kwitowe pozostałości i pokażę
Iguś po takim czekaniu, to będzie jeszcze większa radość jak zakwitną. Oby tylko dobrze przezimowały