Kolorowy ogród Geni cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Witaj Geniu, piękne azalie i orliki :) I gości miałaś że hohoho:) wspaniałe musiało być to spotkanie, to prawdziwe wyróżnienie :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Olu,Alu dzięki za odwiedziny i miły komentarz
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Teraz jest troszkę spokojniejszy okres w ogrodzie dopiero za kilka dni będzie znowu barwnie i kolorowo

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kalmia
1000p
1000p
Od: 15 maja 2007, o 14:19
Kontakt:

Post »

Geniu, masz piękne roślinki, a piwonia drzewiasta po prostu rewelacja! :shock:
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu Twoja różnorodność w ogrodzie zachwyca ale patrzę na to krzesełko i tak sobie myślę :roll: warto mieć takie miejsce do wypoczynku ja na Twoim miejscu jednak zrobiłabym sobie jakiś kącik wypoczynkowy :roll:

Gieniu przecież po pracy w ogrodzie aż miło sobie usiąść wygodnie i popatrzyć na kwitnące piękności ;:109 tylko nie mów że nie masz miejsca :wink:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Geniu, przepięknie kwitną Twoje azalie :D W ogrodzie masz bardzo kolorowo :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Wyobrażam sobie co będzie za kilka dni,skoro mówisz,ze teraz jest spokojnie a tu tyle kwitnących śliczności.Azalia biała jak marzenie.
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Witaj Geniu!
Jestem maniaczką irysów, wczoraj widziałam w innym mieście piękną kępę ,taką jak Twoje niskie-wyższe żółte ( z ostatniej serii zdjęć) O mało się nie potknęłam na chodniku , bo miały wyjątkowo dużo kwiatów.
Orliki jak zawsze podziwiam, dzisiaj jakoś najbardziej Twój różowy.
Irysy bródkowe wys. widziałam wczoraj w pąkach ( przy budynku), moje jeszcze ich nie mają.
Czekam na kwiaty tych wysokich, bo bardzo je kocham!
Pozdrawiam.
:P :D
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochani niektórych po raz pierwszy u mnie goszczę
Zuzia ,Monika,Kalmia,Jola
U mnie w tej chwili jest tak jak na zdjęciach ale ja jestem przyzwyczajona że u mnie jest bardziej kolorowo i byłam troszkę niepocieszona że Marek i jego żona widzieli ogród teraz kiedy dużo mniej kwiatków kwitnie niż zwykle .
Jolu u mnie nie ma miejsca na jakiś kącik wypoczynkowy ,Jak mąż skończy robić taras to tu kupi się meble ogrodowe i postawi .
Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu oglądam Twój ogródek i szukam miejsc, gdzie nie jest kolorowo :lol: tak jak piszesz. Ja widzę wszędzie piękne kwiatowe kolorki :D A rabata azaliowo-rododendronowa jest przepiękna, zdobi niesamowicie cały ogród :D a oprócz tego piękne kolorowe brateczki, irysy, piwonie :shock: , cudowne orliki :D , prymuleczki, pełnik,omiegi i jeszcze wiele innych pieknych kwiatuszków :D czego chcieć więcej, jest wspaniale :D
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Geniu! Pięknie i kolorowo u Ciebie, więc nie mów, że zastój. Trzeba czasem ochłonąć po burzy kolorów, by za chwilę powitać kolejną kolorową falę :) Rh bardzo ładne - nawet gdy małe. Ważne że kwitną i dobrze się czują. A o orlikach już nie wspomnę - bajka :!:
Kiedy odpoczywam? W ogrodzie podczas pracy i na forum :) Nie jest tak źle :)
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Gieniu masz cudowny ogród. Pijąc w nim kawę lub coś innego ;:112 można sie nieźle zrelaksować.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

pelagia72 pisze:Witaj Geniu!
Jestem maniaczką irysów, wczoraj widziałam w innym mieście piękną kępę ,taką jak Twoje niskie-wyższe żółte ( z ostatniej serii zdjęć) O mało się nie potknęłam na chodniku , bo miały wyjątkowo dużo kwiatów.
Orliki jak zawsze podziwiam, dzisiaj jakoś najbardziej Twój różowy.
Irysy bródkowe wys. widziałam wczoraj w pąkach ( przy budynku), moje jeszcze ich nie mają.
Czekam na kwiaty tych wysokich, bo bardzo je kocham!
Pozdrawiam.
:P :D
Aga witaj podobnie jak Ty kocham iryski i to wszystkie dlatego nie mogę doczekać się do kwitnienia moich wysokich tym roku jeszcze podzielę i powysyłam wszystkim którym obiecałam ale na drugi rok zostawię żeby się rozrosły i miały większe kępy ,to dopiero będzie efekt.
Genia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze:Geniu oglądam Twój ogródek i szukam miejsc, gdzie nie jest kolorowo :lol: tak jak piszesz. Ja widzę wszędzie piękne kwiatowe kolorki :D A rabata azaliowo-rododendronowa jest przepiękna, zdobi niesamowicie cały ogród :D a oprócz tego piękne kolorowe brateczki, irysy, piwonie :shock: , cudowne orliki :D , prymuleczki, pełnik,omiegi i jeszcze wiele innych pieknych kwiatuszków :D czego chcieć więcej, jest wspaniale :D
Dzięki Agnieszko nie wiem czemu ja to troszkę inaczej widzę i kiedy jest taki przestój jak teraz wydaje mi się że nie mam co pokazywać

Marcin masz rację, fajnie pić kawkę a jeszcze jak do tego jakieś miłe towarzystwo to już w ogóle tylko za szybko zielsko rośnie tydzień temu pięknie wypieliłam a teraz znowu pełno chwastów rośnie ale je przetrzymam po niedzieli ma być kilka dni deszczowych po nich znowu popielę i wzruszę ziemię
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacek P.... pisze:Witaj Geniu! Pięknie i kolorowo u Ciebie, więc nie mów, że zastój. Trzeba czasem ochłonąć po burzy kolorów, by za chwilę powitać kolejną kolorową falę :) Rh bardzo ładne - nawet gdy małe. Ważne że kwitną i dobrze się czują. A o orlikach już nie wspomnę - bajka :!:
Kiedy odpoczywam? W ogrodzie podczas pracy i na forum :) Nie jest tak źle :)
Witaj Jacku dobrze że chociaż troszkę masz czasu na odpoczynek ,choć nie wiem czy to odpoczynek w tak dużym ogrodzie jak Twój i do tego cały czas go Tworzysz . A po forum to czasem jestem tak zmęczona ze padam na nos ,teraz nie ,ale zimą.
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”