Aga witaj podobnie jak Ty kocham iryski i to wszystkie dlatego nie mogę doczekać się do kwitnienia moich wysokich tym roku jeszcze podzielę i powysyłam wszystkim którym obiecałam ale na drugi rok zostawię żeby się rozrosły i miały większe kępy ,to dopiero będzie efekt.pelagia72 pisze:Witaj Geniu!
Jestem maniaczką irysów, wczoraj widziałam w innym mieście piękną kępę ,taką jak Twoje niskie-wyższe żółte ( z ostatniej serii zdjęć) O mało się nie potknęłam na chodniku , bo miały wyjątkowo dużo kwiatów.
Orliki jak zawsze podziwiam, dzisiaj jakoś najbardziej Twój różowy.
Irysy bródkowe wys. widziałam wczoraj w pąkach ( przy budynku), moje jeszcze ich nie mają.
Czekam na kwiaty tych wysokich, bo bardzo je kocham!
Pozdrawiam.
:P
Dzięki Agnieszko nie wiem czemu ja to troszkę inaczej widzę i kiedy jest taki przestój jak teraz wydaje mi się że nie mam co pokazywaćAGNESS pisze:Geniu oglądam Twój ogródek i szukam miejsc, gdzie nie jest kolorowotak jak piszesz. Ja widzę wszędzie piękne kwiatowe kolorki
A rabata azaliowo-rododendronowa jest przepiękna, zdobi niesamowicie cały ogród
a oprócz tego piękne kolorowe brateczki, irysy, piwonie
, cudowne orliki
, prymuleczki, pełnik,omiegi i jeszcze wiele innych pieknych kwiatuszków
czego chcieć więcej, jest wspaniale
Witaj Jacku dobrze że chociaż troszkę masz czasu na odpoczynek ,choć nie wiem czy to odpoczynek w tak dużym ogrodzie jak Twój i do tego cały czas go Tworzysz . A po forum to czasem jestem tak zmęczona ze padam na nos ,teraz nie ,ale zimą.Jacek P.... pisze:Witaj Geniu! Pięknie i kolorowo u Ciebie, więc nie mów, że zastój. Trzeba czasem ochłonąć po burzy kolorów, by za chwilę powitać kolejną kolorową falęRh bardzo ładne - nawet gdy małe. Ważne że kwitną i dobrze się czują. A o orlikach już nie wspomnę - bajka
![]()
Kiedy odpoczywam? W ogrodzie podczas pracy i na forumNie jest tak źle