Wspomnienie Lata cz.1
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
nie zanudzasz, wręcz przeciwnie:) cieszę się, że zobaczyłam Twoją "uprawę":) a szczególnie podoba mi się koleusek ,bo takiego jeszcze nei widziałam, a ostatnio bardzo je lubię:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko może masz rację, wszystkie pozbierałam z ziemi od roślinek domowych.Graszka pisze:Madziu te nn nasionka to wydaje mi się że jest to ziele pierwsze po prawej i pierwsze po lewej to komosa tak myślę
Gosiu no właśnie nie za bardzo mogę poszaleć chociaż bardzo bym chciała. Teść żądzikoniczynka pisze: pokrzywki super dorodne a i inne kwiatki fajniusie masz fajnie działeczkę masz możesz poszaleć na niej

Mi się marzy sama trawka a pośrodku na całej długości rabatka z kwiatuszkami

Tak mi się teraz przypomniało, jak sadziłam w zeszłym roku trawkę to stwierdził po cholerę to robię

- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Takimi ślicznymi roślinkami nie zanudzisz nas nigdy! Oby szybciutko maluszki rosły:-) A teść niech żałuje , bo nie wie co traci 

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj mój sagowiec też był cały żółty i liście potem uschły i stoi teraz tylko taka kulka już rok i teraz na polu i mam nadzieję że cos wypuści... pokaż fotkę lub pisz do Przemka a on ci może pomoże
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)