Madziu daj znać, czy sprzedają detalicznie. Jest piękna!
Aniu ja swoim magnoliom przeważnie daję 10 l na tydzień. Na pewno Twoja żółta zakwitnie. Jak nie za rok to za dwa. Wiesz że z nasion nie jest, więc nie ma się co martwić.
Ewcia OK.
Ela już czynne

:).
No tak, majówka taka średnia. Noce zimne jak nie wiem. W piątek ulewa. Generalnie mogło być lepiej. W niedziele za to na odjazd przepiękna pogoda. Standard.
Chcieliśmy napalić grilla w piątek. Rano pogoda więc wszystko przyszykowane. Przyszedł czas grilla, ulewa i temperatura 3 stopnie. Napaliliśmy, zjedliśmy w altanie i szybko do domu. A takie były plany..popatrzymy na księżyc itd.

Rozkwitł migdałek.

Genie cudna. Trzyma tulipana. Jak sobie wyobrażę takie drzewko w tulipanach to ahhh...
Susan
Niedługo zacznie się spektakl świerków. Daisy White będzie pierwsza.
Kosodrzewinie połamałam przyrosty. Niech idzie w bok.
Floksy się rozmnożyły.
Tulipany dalej kwitną, na kolejne jeszcze czekam.
Sezon rh otworzy Simona

Azalia Babuschka

Azalia Schneeperle
Zawsze marzyłam o domku na drzewie.
Teraz mam trzy.

Każdy wisi daleko od siebie i w innej części działki. Ten mniejszy niebieski po drugiej stronie stawu na wysokim dębie. Który docelowo od dołu będzie oplatał Jackmanii i Montana Rubens. Niebieski z półokrągłym wejściem wisi za domem na brzozie. A ciemny wisi nad garażem z drugiej strony działki też na brzozie. Póki co, wróbelki mają wyżerkę.
Wyłażą piwonie przesadzone od Mamy.
Rabata hortensjowa robi się.
Niedługo będą pierwsze truskawki

.
Tak bardzo chciałabym Wam pokazać, jak wygląda księżyc przez teleskop... zwłaszcza tym, którzy nigdy nie mieli okazji popatrzeć przez telesk. No ale niestety, wstawiam fotkę tylko z aparatu. Która nijak ma się do widoku przez soczewkę.