Anna11 U mnie tylko 2 clemki jeszcze kwitną

Any57-T a wielka agawa, na wiosnę jedzie na działkę, i tam stoi do przymrozków większych.a potem zabieram i stoi na klatce koło okna..Mam dużo miejsca na klatce, nikomu w rogu nie przeszkadza. Innego miejsca nie mam dla niej.I tak sobie już podróżuje chyba ze 4 latka.Kiedyś była na balkonie,ale za dużo miejsca jucz zajmuje i tak trzeba to robić.
Podlewam ja sporadycznie.
mati1999-Mateuszu. U mnie tylko na tych marcinkach jest mączniak, co rosną pod winogronem

Guzikowiec latem pięknie wygląda w tych kuleczkach białych.

Tulap-Mateuszu ;alicja31- Alu Dzięki

Ignis05-Krysiu Trójklepka w tym roku ,ma dużo kwiatów, jest kilka gałązek( na 42 stronie jest pokazana bardziej) i one takie cudne w zbliżeniu są
Dokładnie tak z zbliżeniu, na zdjątakach wyglądają jak egzotyczne roślinki, tymczasem w ogrodzie nie rzucają się w oczy

gracha-Grażynko[/b ] Dla mnie Magical Fire jest najcudniejsza, na bardzo czerwono się przebarwia i Vanilka to moja ulubienica.

kogra-Graynko Tak jest jak zaczyna się od łąki. Szkoda,że nie mam zdjęcia, jak ona była., trawy po pas

U mnie dalej słonecznie,pogodnie i sucho

Mieczyki wykopałam .
Dobrze,że ma działkę daleko od miasta, i tam mogę sobie palić ognisko kiedy chcę.Sąsiedzi tez tam palą .Zgadza się to " ot paradoks taki."

Przy marcinkach to jeden zyk, roje owadów.Suuper tak móc na takie dary natury popatrzeć.A one się uwijają i nektar, miodzik spijają:
Tak to owocniki na wiobluszczu
karolacha-Karolinko Dziękuję za miłe słowa.A guzikowca polecam fajny, ładny krzewik i pięknych kwitnących na biało-kuleczkach.
marpa-Maryniu,Iwonko0042; tesia39- Tereniu Dziękuję za miłe słowa.W tym roku cudna ,słoneczna, złota , kolorowa jesień jest z nami.I zobaczcie jaki długi sezon mamy od marca już i połowa października, a dalej w ogrodzie przyjemnie

Dla mnie też mogłoby tak być do samego Bożego- Narodzenia , a potem śnieg

IWONA1311 kolorki jeszcze są.Jesień piękna

Może na drugi rok i Twój dobrze będzie rósł
Dorotko350 Będę coraz zaglądać do ciebie od wiosny i czytać co robisz różyczkom i tak tez im robić.Na wiosnę nic im nie robiłam i to błąd.Tylko jak już grzybka złapały go latem zrobiłam.
Fajnie tak kupić jeżówki we wrześniu z pakami,jeszcze kwitną.Ale na przyszły rok, to tak długo na pewno już one nie będą kwitły
A róże to wiesz, do mrozików lubią.U ciebie więcej pięknych róz to i piękniej
Pulpa 222- Aniu Nie wiem czy cieplejszy mam klinat wiem,że jest długo ciepło i sucho :
A żabia lilia to nie wiem skąd się wzięła ,a skąd???
Ja tez bardzo lubie słoneczne ogrody , pełne kolorków.
Tajeczko Fiona jest niesamowita,Na działce ostro pracuje,a raczej poza nią znosi co raz myszki, r nornice, zar nawet małego szczurka upolowała. Pobawi się , zamęczy i zostawi i idzie dalej po nowe łupy

Trójsklepka w zbliżeniu wygląda cudnie.A guzikowiec chyba tez , dwa razy ładny z białymi kulkami i potem te przekwitnie te kulki tez ładnie wyglądają ;
Jeżówki tylko te kwitną co były kupione z pąkami , kwiatkami we wrześniu.

becia123- Beatko Jesienny ogród ma swój mniejszy urok,ale ma.
Ja do powojników tez mam słabość.W tym roku chyba z 10 ich kupiłam
Annes 77 Tak,pierwsze 2 a właściwie 3 clemki mam z biedronki po 7 zł!!
A z Carrefour-a mam 4 po 6 czy 7 zł., mam 4 .I te wszystkie zgadzały się odmianowo. Reszta ze szkółek.I tu pomyła jedna była.W pierwszy roku one chyba wszystkie kwitną tylko po jednym lub 2,3 kwitki.O Kaiser kwitł mi chyba z 6 kwiatkami.I powojnik Vyvyan Pennell też miał więcej.Na drugi rok powinno być jeszcze ładniej.Te nowe kupione na wyprzedaży co nie kwitły.Ciekawa jestem jakie będą.

ewunia7-Ewuś Jesień jest piękna, a co dzień coraz więcej liści spada i to ze wszystkiego.wszystkiego. Chyba na koniec tygodnia to i mój guzikowiec pogubi liście
anym-Aniu Wszelkie owady, to ruchliwe ale wdzięczne modele
daysy Z całego serca dziękuję za miłe słowa.Oczywiście wracaj, zaglądaj, jak tylko będziesz miła ochotę, drzwi do mojego wątku są zawsze otwarte
aneczka1979-Aniu Tak Julka kwitnie na całego.Kupiłam ja we wrześniu z pakami .Myślałam,że nie rozkwitną pąki,ale ciepła jesień im to umożliwiła.

Na tych zdjatkach to hortensja magical fire, cudna prawda???