Witajcie, dzisiejszy dzień przywitał mnie temperatura na plusie i słoneczkiem które było prawie cały dzień. W cieniu miałam + 9 stopni a na słoneczku ile musiało być. Coraz bardziej serce mi się raduje gdzy widze że śniegu ubywa. Jednak gdy spojrzę na wyłaniające się kopce kretowe to już bym wyszła i zaczeła je rozwalać. Jednak jeszcze poczekam i w przyszłą sobotę pójde je rozwalać.
Jatra-Teresko smacznego, oj tak już z każdym dniem coraz bliżej do wiosny i niby to luty to jednak mam nadzieję że zima to już nie wróci.
Mandragora -Milenko oj to prawda można byłoby pisać książkę o lekarzach. Całkiem inni sa gdy idzie sie do nich prywatnie a całkiem inni gdy idzie się do nich na fudnusz. Mam nadzieję że Twojej mamie lekarze rozpoznają co jest i będzie zdrowa. Z całego serce tego życzę. Dziękuję i również całuski przesyłam w Twoją stronę
ilona2715- Iwonko witaj w moim ogrodzie

, właśnie szkoda ze nie mam mozliwości zeskanowania zdjec bo mój ogród wyglądał całkiem inaczej niż teraz. Było na ni dużo drzew owocowych głównie jabłoni które były usunięte jak rodzice dobudowali większą częśc dom. Wzdłóż ścieżki do domu po jednej tronie rosły jabłonie , porzeczki, agrest. Teraz jest tylko trawa i wjazd. Byłoby co pozazywać. Może kiedys uda mi się zsekaniowac i pokazać. Szczerze mówiac nie mam pomysłu na dół który tako wykopał. Czuje że taki pozostanie bo nie mam koncepcji na niego.
Choroba różyczkowa rozprzestrzenia sie błyskawicznie i chyba mnie dopadła

Iwonko najgorzej jest jak wyłożysz kamienie, dopieścisz a tu wstajesz i pagórki kret. Ale wtedy się wściekam i musże od nowa porawiać i tak na okrągło. W tym roku krecik będzie miał śledzika kilkudniowego w korytarzu. Musze jego przegonić z rabat. Na trawniku moze sobie chodzić.
alicjad31 -Alu lekarza endokrynologa znalazłam i będę tylko do niego chodzić. Właśnie hormonów boję się że jaj je będę brac to mi się dużo przytyje. A i tak mało nie ważę.
jonatanka-Joasiu to oprócz bycia jedynaczkami coś nas jeszcze innego łączy- brzuszki

Oj o takiego lekarza to bardzo ciężko spotkac ale dobrze że Twój mąż na takiego trafił. Jak zrobię badania to sie będe martwić teraz staram się nie myśleć i zajać się forum i przygotowaniami do nowego sezonu. Dzisiaj byłam bliska zamówienia kolejnych róż ale sie powstrzymałam.
Paulii- Paulinko w taką podgode każdy piątek jest miły nie tylko dlatego że weekend ale że i słoneczko świeci.
gosiaczek12a11-Gosiu własnie tylko czekają na podziękowania.... i to nie słowne.