Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Z lekarzami tak jest , że często się z nami po prostu nie liczą.
My may być wdzięczni że po prostu są , a czy nas wyleczą to już inna para kaloszy :roll:
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylwuś ty tu piszesz o diecie no wiesz co,a Ja znów chcę przytyć chociaż troszki kilka kg i jakoś nie mogę :? chyba w genach mam taką drobną figurę. Oj tam odrobinkę jakby mi się przytyło to bym się zmieściła ;:173 gorset by się poluzowało - było by haahaa ;:306
Awatar użytkownika
ewka17
200p
200p
Od: 1 gru 2009, o 20:53

Post »

Witaj :wit Sylwio dużo zdrówka i słoneczka ;:3 ,a z lekarzami to tak jest ,trzeba czasami walczyc o swoje coś na ten temat wiem
    Jak mnie jednymi dzwiami,to ja w drugie wchodzilam.Bardzo spokojnie zero stresu .Musiał mnie po uczyć i skierować gdzie idziej.
      Lekarz też człowiek a nie pan i władca .Miłego dnia chyba mnie bierze grypa. ;:196
      e-babcia
      Przyjaciel Forum - gold
      Przyjaciel Forum - gold
      Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Sylwunia- witaj ,przyszłam sie przywitać ,bo jestem chora.Chyba przeziębienie ,bo uszy ,gardło i cała reszta.
      Czytam,że tarczyca ci dokucza.Ja z nią walcze ze 20 lat,a po hormonach drugie dwadzieścia kg na mnie weszło :D
      Rób badania poziomu hormonów w miarę często,bo z nia nie ma przelewek ,jak zawodzi ty organizm nam szaleje.
      Całuje ;:196
      Pashmina2006
      Przyjaciel Forum - gold
      Przyjaciel Forum - gold
      Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Sylwuś :wit . Ależ pyszności tutaj zaserwowałaś. Mniam! Czytam że problemy z tarczycą masz :( Bidusiu oby udało Ci się uniknąć brania hormonów. Ja brałam kiedyś i do dnia dzisiejszego z wagą sobie nie radzę. Coś okropnego. Życzę Ci aby naprawdę wszystko udało się zorganizować bez włączenia hormonów do akcji.
      koziorozec
      Przyjaciel Forum - gold
      Przyjaciel Forum - gold
      Od: 22 sty 2013, o 21:52
      Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Sylwio,czytam że coś Ci dokucza,ciągle jakieś dziadostwa się nam przyplątują,ale jestem dobrej myśli ,że jak przyjdzie wiosna i zakwitną pierwsze kwiatuszki to będzie dobrze ,ale tarczycę to pewnie trzeba ciągle kontrolować,życzę duuużo zdrówka,i całuski dla Ciebie ;:196
      Awatar użytkownika
      iwwa
      Przyjaciel Forum - gold
      Przyjaciel Forum - gold
      Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Sylwuś witaj :wit Kochana pyszności -słodkości miniam, mniam ;:79 Dzięki ;:40
      Kochana, nie jesteś osamotniona w krągłościach :wink: , ja też mam tu i tam. A w ogóle właśnie chora tarczyca spowodowała u mnie nadwagę. Leczę się już z 7 lat, biorę hormony i ratunku dla mnie nie ma. Przytyłam sporo, kiedyś byłam bardzo szczupła.... Nie ma na to rozwiązania, trzeba się pogodzić ;:219

Pozdrawiam i zdrowka życzę :wit
      wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
      Pashmina2006
      Przyjaciel Forum - gold
      Przyjaciel Forum - gold
      Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Sylwuś :wit jak tam sobotka mija?
      Awatar użytkownika
      gracha
      1000p
      1000p
      Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Sylko witam Cię przy sobótce , tęsknym okiem spoglądasz na swój ogród,pewnie już Cię rączki świerzbią żeby coś porobić ;:306
      Pozdrawiam Gracha
      Mój Raj cz.5
      Moje wątki
      Awatar użytkownika
      Sylwia85
      1000p
      1000p
      Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie, dzisiejszy dzień przywitał mnie temperatura na plusie i słoneczkiem które było prawie cały dzień. W cieniu miałam + 9 stopni a na słoneczku ile musiało być. Coraz bardziej serce mi się raduje gdzy widze że śniegu ubywa. Jednak gdy spojrzę na wyłaniające się kopce kretowe to już bym wyszła i zaczeła je rozwalać. Jednak jeszcze poczekam i w przyszłą sobotę pójde je rozwalać.
      Jatra-Teresko smacznego, oj tak już z każdym dniem coraz bliżej do wiosny i niby to luty to jednak mam nadzieję że zima to już nie wróci.
      Mandragora -Milenko oj to prawda można byłoby pisać książkę o lekarzach. Całkiem inni sa gdy idzie sie do nich prywatnie a całkiem inni gdy idzie się do nich na fudnusz. Mam nadzieję że Twojej mamie lekarze rozpoznają co jest i będzie zdrowa. Z całego serce tego życzę. Dziękuję i również całuski przesyłam w Twoją stronę ;:196
      ilona2715- Iwonko witaj w moim ogrodzie :), właśnie szkoda ze nie mam mozliwości zeskanowania zdjec bo mój ogród wyglądał całkiem inaczej niż teraz. Było na ni dużo drzew owocowych głównie jabłoni które były usunięte jak rodzice dobudowali większą częśc dom. Wzdłóż ścieżki do domu po jednej tronie rosły jabłonie , porzeczki, agrest. Teraz jest tylko trawa i wjazd. Byłoby co pozazywać. Może kiedys uda mi się zsekaniowac i pokazać. Szczerze mówiac nie mam pomysłu na dół który tako wykopał. Czuje że taki pozostanie bo nie mam koncepcji na niego.
      Choroba różyczkowa rozprzestrzenia sie błyskawicznie i chyba mnie dopadła ;:306 Iwonko najgorzej jest jak wyłożysz kamienie, dopieścisz a tu wstajesz i pagórki kret. Ale wtedy się wściekam i musże od nowa porawiać i tak na okrągło. W tym roku krecik będzie miał śledzika kilkudniowego w korytarzu. Musze jego przegonić z rabat. Na trawniku moze sobie chodzić.
      alicjad31 -Alu lekarza endokrynologa znalazłam i będę tylko do niego chodzić. Właśnie hormonów boję się że jaj je będę brac to mi się dużo przytyje. A i tak mało nie ważę.
      jonatanka-Joasiu to oprócz bycia jedynaczkami coś nas jeszcze innego łączy- brzuszki :) Oj o takiego lekarza to bardzo ciężko spotkac ale dobrze że Twój mąż na takiego trafił. Jak zrobię badania to sie będe martwić teraz staram się nie myśleć i zajać się forum i przygotowaniami do nowego sezonu. Dzisiaj byłam bliska zamówienia kolejnych róż ale sie powstrzymałam.
      Paulii- Paulinko w taką podgode każdy piątek jest miły nie tylko dlatego że weekend ale że i słoneczko świeci.
      gosiaczek12a11-Gosiu własnie tylko czekają na podziękowania.... i to nie słowne.
      Awatar użytkownika
      Sylwia85
      1000p
      1000p

Post »

cd.
      reniusia20- Renatko to kilka kilogramów mogę oddać a nawet kilkanaście. Tylko jak tu zrobić żeby przeszły do Ciebie. To życzę szybkiego przytycia a jak to bywa wiosna idzie i bociany przylatują i kto wie może i zawitają do Ciebie w tym roku :)
      ewka17-Ewuniu dziękuję i jedno i drugie się przyda. To cierpliwa z ciebie osoba ja chyba nie dałabym rady. Dużo zdrówka życzę. ;:196
      e-babcia-Jadziu widze że dużo osób jest które maja problemy z tarczyca. Lekarz kazał zrobić na poczatku roku i zrobię tylko troszkę boję sie wyników i chyba dlatego to tak odciągam. Jadziu kochana dużo zdrówka życzę i wracaj szybko do zdrowia ;:196
      MID2006- Madziu właśnie tych hormonów się boję bo jak przytuję to wiem że bedzie mi ciężko zrzucić. Teraz tego co mam ciężko a co będzie później. ;:oj Sobota mineła mi na sprzataniu i odwiedzaniu stron internetowych z roślinkami. I chyba skusze sie na coś i zamówię :)
      koziorozec-Martusiu oj tak zawsze coś się przypląta. ale jak przyjda prace w ogrodzie to o bolaczkach zapomnimy. dziękuję i również przesyłam dużo buziaczków ;:196
      iwwa-Asiu słodkości do kawy czy herbatki w sam raz :) Wiesz że kiedyś też byłam bardzo szczupłą osobą i nawet faceci sie oglądali a teraz to nie mam powodzenia. Tak sobie myślę że chyba przez te klogramy bo nic innego się nie zmieniło. No może kiedyś byłam bardziej weselsza. Mam nadzieję że będzie dobrze z twoim zdrowiem i tarczyca. ;:168
      MagdalenaKCh- Madziu witaj oj słoneczko świeci i już inne powietrze za oknem. Oby było tak dalej i zima już nie wróciła.
      gracha-Grażynko nalezy Ci się medal bo zgadłaś już bym posżła do ogrodu i pogrzebała w ziemi a tak pozostaje mi tylko przygotowywanie sie do nowego sezonu a pomysłów w gówie co nie miara. :)

Wszystkich serdecznie pozdrawiam
      Awatar użytkownika
      reniusia20
      1000p
      1000p

Post »

Piękna tylko bez bocianów Mi tu :;230 niech sobie przylatują ale już po "sierpniu" ho,ho bo faktycznie się nie zmieszczę w kieckę ;:306 Ja tu ciasto sobie na szybkiego upichciłam kilka kalorii na noc,może coś się odłoży :;230
      Awatar użytkownika
      Sylwia85
      1000p
      1000p

Post »

Renatko jak najbardziej po 2 sierpnia :) Jeśli masz szczupłą sylwetkę w genach to obawiam się że cisto nie pomoże ale próbuj a nóż sie uda :)
      Awatar użytkownika
      reniusia20
      1000p
      1000p

Post »

Z tego co Mi wszyscy mówią to się wdałam do babci,a Ona całe życie taka drobniutka i malutka była.
      Ze zdjęć tylko babcię znam to faktycznie. Oj może chociaż troszki mi się przytyje ;:306
      Awatar użytkownika
      Sylwia85
      1000p
      1000p

Post »

Renatko podobno po dzieciach troszkę zostaje. Tak słyszałam ale to różnie bywa.
      Chodziłam do szkoły z taką dziewczyną która ciągle była głodna a ile ona kanapek przynosiła. Torbę zajmowały jej tylko kanapki. I była szczupła. Kilka lat temu urodziła chłopczyka i nadal jest szczuplutka. Też ma dobre geny.
      Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”