Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Ej, no, nie odliczaj jeszcze dni zimy...u nas dziś 20 stopni, może zima dopiero na święta dojdzie? :wink: Ja przez zimę własnie zamierzam wziąść za pysk finanse i odłożyć jakąś ładną sumkę na różane zamówienie...choć z pewnością wszystkich chciejstw kupić się nie da, bo bym musiała dom sprzedać ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

survivor26 pisze:Ej, no, nie odliczaj jeszcze dni zimy...u nas dziś 20 stopni, może zima dopiero na święta dojdzie? :wink: Ja przez zimę własnie zamierzam wziąść za pysk finanse i odłożyć jakąś ładną sumkę na różane zamówienie...choć z pewnością wszystkich chciejstw kupić się nie da, bo bym musiała dom sprzedać ;:306
To wtedy po co Ci róże?
Dorotko a jak masz w zamiarze przeprowadzkę to też sadzenie róż zamień choćby na te maliny :wink:
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorcia zima w styczniu, a w kwietniu wiosna to mi bardziej odpowiada :wink: Oby jak najdłużej ciepełko nam dopisywało ;:196 Dueciku fajnie się słucha a ja zaś lubię tego pana słuchać http://www.youtube.com/watch?v=GLLc-1Pchf8 szczególnie to nagranie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzień dobry ;:306 :;230
Nie śpie juz 2 godziny...i nie będę usiłować bo kurcze oczy mam otwarte na oścież :roll:
Kawkę sobie machnęłam wiec i spróbuje coś nadgonić jak dom śpi :uszy Mała nic a nic nie kaszle dzisiejszej nocy ;:173
Ale dzisiaj przydarzyła jej się rzecz straszliwa , i połaczona z wielka rozpaczą.....ząb sie zaczął ruszac i stwierdziła ,ze nie moze z takim zapsutym zębem iść jutro doo przedszkola....hm... ;:130

Obrazek

Pat mnie zima zawsze przeraża...długość, bo czasem jest to ponad pół roku...to była wiadomość optymistyczna, juz miesiac nam uciekł jakby nie było :uszy A na różyczki odkładaj kochana odkładaj ...nie hurtem ...bo domu szkoda, kocham twój dom ;:167
Marysiu pole malin jest poza ogrodem ...teraz mamy sadzic drugie...jest tez pole porzeczek i truskawek...i do teraz było pole czosnku...moja mama mysli,ze jest supermenką.... :roll: Róże dosadzam ostatnio tylko ja...właśnie mysle aby jej zabrać czerwone....bo mimo że cudne...ja jakos nie lubię czystej czerwieni w moim ogrodzie :roll:
Jadziu o to to ;:215 czytasz w moim sercu...tak by było git....tzn miesiąc bym jeszcze ciachnęła, w marcu ocieplenie sobie życzę ;:173 Kochan od twojego walca zaczęłam dzień...uwazam ,ze doskonale ;:196

Obrazek

Citron Fraise na śniadanko ;:173
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dorotko jak znam życie to pewnie padłaś bo nikt nie harcuje jak ty.Zaczyna sie nowy dzionek ,musimy zeń korzystać bo za chwile zmiana czasu i szybko będzie ciemno.Mnie pozostało posadzenie czosnku ;:306 ja i czosnek.
i chyba tyle.Miłego dzionka ci życzę i wypij super turbo kawkę ;:cm
A co do różyczki to ja zamówię razem z tobą tylko musisz przypomnieć kiedy bedziesz zamawiać podeślę kasiorkę.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewcia...czosnek sadzisz... ja sprzedaję :;230 Zakazałam mamie sadzić...bo ona jak sadzi to pole od razu... ;:306 Odnosnie rózy to była produkowana w Spasówce..w przepastnych zasobach internetu wykopałam....oczywiscie skrobnęłam maila w tej sprawie i ponoc jest wiele zapytańo ta odmianę i maja z powrotem ja szczepić...ale czy zaczekamy az tyle....ja chyba nie ;:65 Kawke nastawiam drugą...ja nie wiem co się dzieje ,jestem rzezka jak skowronek ;:138
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

DO czasu Dorotko :D To tak jak wczoraj. Koło 19 miałam kryzys, a potem znowu nie mogłam zasnąć :evil: Na szczęści dziś czuję się ok. Ale kawę oczywiście chcę :wit
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ja też poproszę kawę, bo mnie dla odmiany ciężko się wstawało :( To idzie mała dziś do przedszkola, czy ma dyspensę z powodu braków urodowych? :) Moja niecierpliwie czeka na wypadające zęby, bo infiltrowana amerykańskimi bajkami wierzy, że zębowa wrózka jej czystym złotem zapłaci za zęby ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anaczka kawki ci u mnie dostatek ;:304 Ty mi tu nie krakaj...musze się trzymac dziarsko, dzis mam zakręcony dzionek ;:130
Pat...wyrzucam ja do przedszkola, no ona jeszcze o tym nie wie :wink: Zab sie dopiero rusza...i to letko,ze tak powiem...a rozpacz była , zupełnie przesadzona...no nie widziałam jeszcze chyba większego nieszczęścia w jej krótkim życiu ;:306 Tym iwróżkami jest bardzo przejęta( choc nie opowiadam dzieciom takich rzeczy :roll: ) i taka jest rozdwojona...tu by chciała aby sie nie ruszał, a z drugiej strony błysk w oku...ze może sie opłaci.... :;230

okejos jak juz tam wczesnie wstałam to lece po chrupiące bułeczki :heja
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Dorotko porannie.Wczoraj młodzi przywieżli sporo róż i to przepięknych,czy jest o tej porze szansa na ukorzenienie?Ciekawe czy próbować w domu w doniczce czy na dworzu jeszcze?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu mówisz o rózach z bukietów tak :?: .....ja bym nie próbowała, to róże z tuneli czy szklarni, po co sobie robić nadzieje, myślę że by nie przetrwały...pisze tak bo próbowałam i żadna nie przeżyła zimy choć rosły w sezonie ładnie :roll:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jedną,co dostałam na agrze wsadziłam od razu we wrześniu do ziemi i widzę,że w butelce listki ma.Te,co dostali są przepiękne,takie cieniowane.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, poproszę kawę na pobudkę bo coś śnięta jestem...pogoda cudna i mam ochotę na dezercję z fabryki... ;:224
Miłego :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

:wit
Właśnie popijam kawcie i siedze u ciebie :wink:
W awatarku masz napisane, że jesteś ze Śląska, wiesz, że w Rybniku mamy spotkanie? Może gdzieś w pobliżu mieszkasz?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu jak nie spróbujesz , to się nie przekonasz...ale moim zdaniem nie do gruntu ;:108 Mnie często kusiło by robić sadzonki z takich różyczek...szczególnie mi się podobają takie gałązkowe ,malutkie,cudne są... ;:167 ale mi się nie udało ;:185 Ale ty próbuj próbuj ;:303
Robak zaspany...no popatrz popatrz ;:224 a ja dzisiaj jakaś podpędzona jestem ;:306 jaśniste że kawusię dostaniesz...czekaj czekaj....
jest ;:196

Obrazek

Reniu kawusiujemy ;:304 Ja jestem z Sosnowca, kiedy macie to spotkanko może bym dała radę....:?: Ja w czwartek wyjeżdżam i do poniedziałku mnie nie bedzie ;:130
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”