Iwonko (iwona0042)! Cieszę się, że zakupy Ci się podobają. Okuś wcale nie smutny - raczej zmęczony. Szalał jak nigdy wcześniej.
Jagi! Leżaczek jest. Jak nie zapomnę, obfocę specjalnie dla Ciebie. A o Sweet Pretty marzyłam, bo jest na prawdę zwyczajnie śliczna

Sławku (slanka-flora)! Jestem szalona

Marysiu (Maska)! Sklep rozpoznałaś doskonale. Dostawę róż z F. odłożyłąm do 22 - 26 IV. Na razie u mnie jest mnóstwo śniegu, więc miałabym kłopot. Ale się udało! Okuś to bardzo zgrabny piesek. Taki kieszonkowy. 4 kg 65 dkg. Tylko.
Morango! Róże pochodzą ze zbiorowego, forumowego zamówienia, którym zawiadywała Gosia - Deidre(chwała jej za to

Alu (a_nie)! Witam Cię w moim wątku

Ewo (gloriadei)! Jak miło, że do mnie wstąpiłaś! Strasznie Ci dziękuję za rady co do cięcia róż. Dla mnie to taki mały stres, bo wielkiego doświadczenia nie mam. Raczej zawsze robiłam to intuicyjnie, ale za to z dobrym skutkiem. Sweet Pretty strasznie mi się podobał i szukałam go w polskich szkółkach, ale nie było. Postanowiłam zaszaleć

Dario (D-M)! No widzisz... W wiszącej donicy będą rosnąć tumbergię z własnego siewu. A Okuś jest w wiosennej fryzurze. Chciałabyś widzieć jego zimowe kudełki.
Gosiu (Deidre)! Jeszcze raz Ci dziękuję

Aniu (akl62)! O zapachu tuberozy tylko słyszałam. Więc postanowiłam się przekonać, czy jest taki piękny, jak mówią. Jest biały - całkiem, całkiem...
Bogno (bogulenka)! Oby śnieg stopniał jak najszybciej. Już mam go serdecznie dość. Tęsknie za ogrodem i grzebaniem w ziemi. I jestem już zniecierpliwona, że pierwsza dekada kwietnia się kończy, a ja nie mam nic zrobione. Moje drzewa i krzewy są małe, więc pryskanie idzie mi błyskawicznie. No i mam mojego Malorexa.
Bogusiu (bwoj54)! U nas dopiero dziś pojawiło się słonko. I zaraz człowiek inaczej się czuje! Sadzoneczki mi się udały. Pelasie chyba od wczoraj urosły od tego słonka

Moniu (Niunia1981)! Fajne, nie? I Ty się pochwal, co kupiłaś wczoraj!
Reni4! Wytrzymamy. Już niedługo!
Grażynko (kogra)! Twoje róże widziałam. Jakie mają wielkie liście

Pacynko! Zgadłaś - jestem pracowita. Lubię mieć wszystko zrobione. Tylko jestem ciut niecierpliwa. A tu zima trzyma

Marylu (mmaryla)! Kolheria jeszcze na etapie szyszki. A na skrętniczka już nie mogę się doczekać. To było moje chciejstwo!
Asiu (asia2)! Dziś i u mnie było słonko

Pati (survivor26)! Masz mnie na oku? Mam się bać

Miłko (takasobie)! Jestem pewna, że z tym tynkowaniem to już niedługo. Z Twoją energią

Przemku! Lobelii nie siałam wiele, ale za to będę miała swoją. Wiem, że nie jest droga, ale to nie to samo.
Kasiu (oxalis)! Gdzie to się podziewałaś? Widzę, że Cie zainspirowałam

Ewo (gajowa)! Będziemy miały takie same

Zwkwiat! Oczar kupiłam lekko kwitnący, a teraz tak pięknie rozwinął kwiaty.
Izo! Też jestem ciekawa

Grażynko (Grazka)!

Kasiu (labka1)! Fajnie to ujęłaś, że róża kupiona został do kompletu z Okusiem

Grażynko (grazynarosa22)! Fajnie, że wstąpiłaś! Zastanawiam się, czy pod ścieżki nie dać agro. Ale się jeszcze nie zdecydowałam. Taka super ścisła to ona nie ma być. Więc może powinnam?
Krysiu (Ignis05)! A ja właśnie dziś myslałam o bratkach. Co roku mam w donicy na zewnętrznym parapecie kuchennego okna. Myślę, że w weekend już będę mogła. Zawsze o tej porze już miałam... Okami faktycznie czuję się "u siebie" w ogrodzie. Pomieszczenie gospodarcze świetnie się sprawdziło