Marysiu delo...
A dziś Banderasa przygotowuje do Ciebie na górki, wieczorem bo on musi mieć ciemniej za ekranem Viola bez przesadyzmu a na diabła mi te świceee .Banderas popija wytrawne paskudztwa , ja zacznę... ale czerwone półwytrawne
Myslę że jak wrócę na wiejski grunt poprawię swe Okrążenie
Dobra to i ja ponarzekam ,pewnie złapałam szpitalnego wirusa i chora jestem jak p.....s kaszle z nosa mi leci mam wizytę znowu bo zaraz będzie u mnie zapalenie oskrzeli oj życie
ElleBelle pisze:Dobra to i ja ponarzekam ,pewnie złapałam szpitalnego wirusa i chora jestem jak p.....s kaszle z nosa mi leci mam wizytę znowu bo zaraz będzie u mnie zapalenie oskrzeli oj życie
jak paliłam (kiedy to było ) to często nawet katar kończył się zapaleniem płuc
Ela nie poruszamy tematu Bo wyleczone z nałogu, będą nas "naprawiać" terapię zastosują Jesteś osłabiona po szpitalu a wirusy szaleją.Kuruj się i uważaj Marysiu byłam pewna że tak napiszesz Romciu słucham Cię i wyciagam.... ( ), miało być...wnioski
Basiu dzien caly myslalam o Twojej nodze i tym zlym krazeniu i znalazlam cos takiego: Skarpetki z biala Gorczyca
GORCZYCA BIAŁA I JEJ ZDROWOTNE WŁAŚCIWOŚCI
Naturalne biopole człowieka
Wyroby z gorczycą białą wytwarzając silne pole biologiczne zbliżone do naturalnego biopola człowieka, wzmacnia i uzupełnia jego braki. Zmusza przez to organizm do zmian w jego metabolizmie przyczyniając się do produkcji zdrowych komórek. Dzięki temu jest istotnym elementem wspomagającym procesy leczenia. Prawidłowa polaryzacja jest ważna również przy elementarnych procesach zachodzących w naszym organizmie.
Po co i dlaczego stosować
Gorczyca biała wpływa na prawidłową gospodarkę hormonalną, poziom płynów ustrojowych, przez co możemy śmiało powiedzieć, że w znacznym stopniu usprawnia pracę naszych narządów: serca, płuc, wątroby, żołądka, nerek, trzustki, jelit itd.
Zauważono również, że jest pomocna w regulacji ciśnienia krwi, zmniejsza ryzyko powstawania miażdżycy oraz chorób serca.
Korzystanie z wyrobów wypełnionych ziarnami gorczycy białej usprawnia układ kostny, łagodzi bóle reumatyczne, zwyrodnieniowe i pourazowe. Działa kojąco, wycisza objawy nerwicowe, lęki, napięcia mięśni i nerwobóle.
Dzięki izolacyjnym właściwościom wyroby wypełnione nasionami gorczycy białej chronią przed szkodliwym działaniem żył i cieków wodnych.
Wypoczynek i dobry sen
Musimy pamiętać, że człowiek w trakcie snu wypoczywa. Aktywność układów obronnych jest ograniczona a działanie wszelkich czynników zewnętrznych przyjmuje bez walki.
Używając wyrobów wypełnionych nasionami gorczycy białej spowodujemy, że nasze ciało będzie wypoczywać, procesy chorobowe zostaną zahamowane a sen stanie się zdrowy i przyjemny.
Ja swoim dzieciom robilam takie skarpetki jak byly przeziebione i wiele dobrego slyszalam na temat takiej terapii.
there is no such thing as a silly question if you do not know the answer!!
O Fasolko widzisz jak dobrze że mi przypomniałaś, przecież ja 3 lata temu okładałam moją dyskopatię gorczycą
Tak też zacznę kurację także gorczycą, ciekawe czy ta do siewu jako poplon to też zwie się biała Poczytam
Podpisaliśmy dziś umowę z nowymi lokatorami na....3 lata możliwe że kupią są zainteresowani ale właśnie tak za ok.2-3 lata zgromadzą więcej kasy.Mam nadzieję.Banderas nieco wystraszony Zobaczymy, przyszłość pokaże.Byle zdrowie było
Eluniu to i Tobie skarbie dam recepturke.....jeśli kaszelek mokry to zrob miksture oliwa z oliwek i miod ....np 10 lyzeczek miodu i tyle samo oliwy. Miodek rozgrzac ale nie w wysokiej temperaturze!! I dodawac oliwy tak po kapence i ukrecac jak majonez....brac 3 x dziennie po lyzeczce..Pychota i dziala!!!
A w ogole to poczytajcie sobie o ziolach szwedzkich......na wszystkie bole i swedy dobre...ja stosuje i nie choruje
there is no such thing as a silly question if you do not know the answer!!
Się zagapiłam
Przeczytałam dokładniutko wszystko od mojego ostatniego postu.
Basiu, jak tak dalej pójdzie, to Twój ognisty rumak może mieć od wiosny nowego jeźdźca. Pilnuj obu, niech się za bardzo nie spoufalają.
Do E-P powoli się przyzwyczajam. A nuż się uda?
Helenko trzymam kciuki mocno za E-P ja też wygrzebię swojego jak wrócę na wieś Viola z Ciebie poradnica medyczna niekonwencjonalna że ho ho i bardzo nam się tu przydasz Ela a to Ci sie paskudztwo przyplatało.Lecz się Mariolka no dobrze, ale ja tak do końca to nie wierzę, już nie jedni "grozili" że kupią a po 7 miesiącach zmykali.
Musze dopisać... w szufladowni atak zimy wali śniegiem po oknach, zawieja, zamieć i moja lodówka na balkonie zasypana na biało, kiszka Banderasowi zbieleje do cna