Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Post »

i sesja różowa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

First Lady kupiłam właśnie ze względu na te pąki ;:167 Nie mogę się doczekać, kiedy pojawia się u mnie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

to z motylkiem cudne Aga ;:167 w taka pogodę bezcenne ;:196
x-ag-a
---

Post »

Jagódko, mam dwa takie okazałe krzaki hortensji bukietowych, które rosną u mnie 5 lat... uwielbiam je ;:167 wyobraż sobie, że od niedawna nie wiem, co to za odmiany hortensji :roll: zawsze uważałam, że mam Limelighty, ale zostało to poddane w watpliwość na FO... były strzały, że to Grandiflora, Pink Diamond i chyba jeszcze inne, ale fakt jest taki, że nie wiem, co u mnie rośnie...
Ewa, te petunie rosną u mnie w półcieniu, od północno-zachodniej strony... są powieszone na drewutni i co roku je kupuję, ponieważ kwitną mi pięknie i bezproblemowo do późnej jesieni... u sąsiadki, od południowego zachodu, szybko się zsychają, co pozwala przypuszczać, że nie lubią pełnego słońca... a First Lady tez kocham za ten pokrój kwiata...
Keetee, motyle są po prostu urocze :)
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Uwielbiam liatry, a powojniczek też ma cudny kolorek. Czy hortensja jest lekko niebieskawa? Światło mi się odbija w monitorze i wygląda jakby nieco w błekicie były kwiatuszki :D
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, sesje wspaniale :) Nie ważne czy to niebieskie czy różowe :D Przecudnie jest u Ciebie i wiosną i latem, gdy wszytko zaczyna kwitnąć...aż nie mogę się doczekać, kiedy wszystkie Twoje różyce zakwitną i będę mogła zrobić osobiście obchód między nimi ;) :D :;230
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Mnie tam wszystkie hortensje sie podobaja ;:108 Nie ma chyba takiej przy ktorej powiem, ze jest taka sobie - do tego wszystkie sa w kolorach ktore lubie, od bialego, przez kremowy, zielonkawy, rozowawy, niebieski. A nawet ta ktora pokazywalas ostatnio, nazwy nie pamietam ale to jest ta czerwona z niebieskawymi nieplonnymi kwiatami.
A z takich faworytow, to mam wlasnie bukietowa Grandiflora, Unique, Phantom, Terdiva - no i oczywiscie Limonka i Vanilie Freise. Ale podoba mi sie tez przeogromnie koronkowy Kyushu i pilkowa Bluebird. Och gdyby nie ta moja palma, to caly ogrodek bym sobie hortensjami obsadzila ;:108

ps a foty robisz az dech zapiera ;:180 Na Twoje foty i foty Su nigdy nie moge sie napatrzec.
x-ag-a
---

Post »

Jula, skoro tak lubisz te hortensje, co podzielam - miłość na równi z różami - to powiedz mi moja droga, jak się nazywa ta moja biała, z poprzedniej strony... czy ta czerwonawa, o której piszesz, to Lady in Red? chyba ostatnio o niej rozmawiałyśmy... będę ją miała na pewno, tak jak i Terdivę - mamuniu, jaka ona jest przeładna... jeszcze dokupię Bobo do donicy i chyba Phantoma i Kyushu... 8-) aaa, i powinnam jeszcze pnącą i dębolistną 8-) :lol:
zdjęcia bardzo bardzo lubię robić, więc Cię będę nimi zanudzać przez cały rok ;)
Małgosia, bardzo dziękuję :) wiosna chyba już niedługo, co? najpierw jednak musimy przetrwać siarczyste mrozy ;) okrywałaś cokolwiek agro?
Madziu, ja też lubię liatry... ostatnio widziałam gdzieś białe w ofercie, ale nie pamiętam gdzie... muszę je dokupić...
która hortensja? ta z tej strony jest niebieska...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tak wlasnie Lady in Red - cudo ;:167 Byla u mnie latem w LM - normalnie myslalam ze mnie skreci - no ale ja mam rozowe MINI a nie czerwone. Miedzy rozami a hortensjami u mnie nie ma znaku rownosci, bo jak przy rozach jedne mi sie podobaja inne nie, tak przy hortensjach wszystkie krzycza - kup mnie, kup mnie. Wiem, wiem odmian roz jest duzo wiecej i to dlatego.

ps ta Twoja tez mi na Grandiflore wyglada.
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Oj co do hortensji ...powinnas miec ;:224 Wszystkie cudne mam juz kilkanaście i stale mało :lol: Piekne zdjęcia pięknego ogrodu ...ja juz nie mam słów ,mój M mówi ze moje słownictwo sie ograniczylo do ach,och i piekne ,cudne i wspaniale :;230
Pozdrawiam i dziękuje za taka dawkę energii
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Aguś, mam nadzieje że wiosna już blisko :roll: Agro okryłam jedynie hortensje, wisterię i zimowita(krzew). Okryłam też kartonami młode sadzonki na rozsadniku i szałwię omączoną, zobaczymy co z niej zostanie ;)
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Na pewno białe liatry w odpowiednim czasie będą w Melonie i Foriall, widziałam je w obu naszych "podręcznych" sklepach :D
Mnie jakoś białe nie chwyciły za ;:167. Szukam za to czekoladowego cosmosu, ale nigdzie nie widzę i w ubiegłym sezonie też mi nie wpadł ani w oko ani w ręce :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

czekoladowy cosmos jest a Allegro :wink:
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p
Od: 15 gru 2008, o 09:13

Post »

Dziękuję Aga ;:196 zdjęcia piękne! tego nam teraz właśnie potrzeba ! ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

[quote="lulka"]Na pewno białe liatry w odpowiednim czasie będą w Melonie i Foriall, widziałam je w obu naszych "podręcznych" sklepach :D
Mnie jakoś białe nie chwyciły za ;:167. Szukam za to czekoladowego cosmosu, ale nigdzie nie widzę i w ubiegłym sezonie też mi nie wpadł ani w oko ani w ręce :roll:[/quote]

:wit Magda, czekoladowy kosmos kupisz na http://www.cebule.pl
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”