Jagódko Będziemy mieli wąsate kobity

A widywałem już takie

Oczywiście Ty też będziesz miała swoje wąsy, już zapisałem do zeszytu. Masz rację, wahania temperatury są bardzo duże a po południu też zacząłem się nawet w zaspach zapadać, czyli wiosna coraz bliżej.
Tereniu Warto się na działkę wybrać tylko uzbrój się w buty z protektorem (czy jak to się tam zwie, takie rowki) żebyś jak ja orła nie wywinęła. W słońcu jest tak cieplutko, że nie chce się do domu wracać, można się nawet poopalać

Koty już w swoich legowiskach, tzn Diablik na ławce, Emilka na parapecie a Sępik na stole i śpią. Darmokot był dzisiaj, bardzo zmarniał, jest o połowę mniejszy niż jesienią ale palenie rzucił bojuż nie śmierdzi. Za to głos mu się jeszcze poprawił. Jak się rozedrze , a drze się często to zagłusza sąsiadkę Barbarę z naprzeciwka , która głosu też nie oszczędza
Beacia Już odpisałem u Ciebie ale zaciekawiła mnie jedna rzecz, czego innego jest tak pełno w Twojej ziemi? Czy tam jest gruz zakopany?
Beatrix Wpadaj, zapraszam

A śnieg niech się stopi jak najszybciej, nawet niech mi ogród zaleje byleby to białe znikło.
Marysiu Pomysł nie mój ale działa

Polewałem dziś kostkę gorącą woda z bojlera i już da się przejść przez pół podwórka bez obicia sobie tylnej części ciała.
Ewa Tu się nie ma z czego śmiać, tu się trzeba cieszyć. Jako wąsate baby będziecie sławne na cały świat i zbijecie fortunę

Ale z drugiej strony nie będzie już czasu na ogrody...a przecież bez ogrodów nie da się żyć. To może ja Wam te wąsy powysyłam ale ich sobie nie przyprawiajcie
Dziś powinienem być zły bo mnie milicja capnęła pierwszy raz jak od 12 lat jeżdżę i 200 zł i 6 punktów ale jakoś mimo tego się cieszę, chyba wizja zbliżającej się wiosny tak mnie cieszy i topniejącego śniegu