Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Post »

Pies zabójczy :D Nie dziwię się, że zaraz doznałaś przypływu energii, a pewnie i uczuć :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś, jakie lilie jeszcze kupiłaś? Sunia jest taka śliczna, że będę Cię molestować o więcej zdjęć. Ty wiesz, że ja kocio-psia jestem. :D
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dwa dni nie zagladałam,a tu w szybkim tempie powiekszyłą ci sie rodzina i to o jakiego dostojnego członka.Gratuluję Aguś.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Małgosiu, witaj - ano mamy teraz prawdziwy zwierzyniec ;-)) Dzięki!
Beatko, wiem, że kocio-psia jestem i wciąż się zastanawiam jak to się stało, że nie poznałaś podczas wizyty u nas naszych Szaraków ;-) Lilie zamówiłam w kępach po 3 cebule... są to Burlesca, Robin van Galen, Pink Palace, Bowmore, Revelation i Pink App.
Ewcia, ano momentami nawet mnie energia - mimo dołującej pogody - roznosi :) Psinka daje dużo radości człowiekowi :)
Majeczko, zdjęcia będą na pewno :) Sara teraz pochrapuje, a jak wstanie, znów będzie tańcować ;-)
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Nie poznałam, bo ogarnęła mnie pomroczność jasna, w związku z ratowaniem swojego honoru. :wink: Następnym razem nie przepuszczę i jeszcze jednego członka rodziny będę mogła pomiziać. :D Piękne lilie będę podziwiać u Ciebie.
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Aguniu- sprawdzone odmiany ma nasz kolega forumowy Janusz -ale on po sezonie kannowym czyli ,jak na jesieni wykopuje -to już jest lista chętnych ,wespół
z Januszem, kannami pasjonuje się Iwonka (pisałam- nie otrzymałam odpowiedzi)oraz kolega:-podaje Ci link do jego strony-http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=378 . -Szczytnica38 . Odmiana którą jesteś zainteresowana to chyba :Tropical Series Rose .Jeśli chciała byś się pobawić ,
tylko troszeczkę, to można samemu wysiać nasionka podaje link http://www.ebay.pl/sch/i.html?_trksid=p ... &_from=R40 ,podała mi go Małgosia -to są nasiona z Anglii -ona już swoje wysiała szybko wschodzą , może poczytaj na ten temat :
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... art=350-du żo można się dowiedzieć ,ja jeszcze czekam na odpowiedz , dzisiaj doczytałam , o ile
dobrze zrozumiałam -nie mogę korzystać z wątku sprzedażowego (chciałam zapytać -Szczytnica38-Mariusza)ponieważ ,sponsorem FO jest- MAROLEX nie zakupiłam
jeszcze niczego z tej firmy...Z działki wróciłam podmarznięta i męciona bardzo, psiuna cudo . jak chodzi o canny ,podoba mi się-Canna - Tropical Series Rose,
Tropical Series White . W planach mam jeszcze :canna - CLEOPATRA-ale to nie Twoje kolory-ma bardzo piękne liście.Odsyłam Cię Aguni a ja wracam do Twoich
wcześniejszych wątków (parę stroniczek)żeby być na bieżąco ..pa ..pa..Ela ;:196
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Aga, Sara będzie nas teraz czarować ;:167
Zamówiłam trochę róż, ale daleko mi do Beti ;:224 i lilie:
BURLESCA
BOWMORE
NYMPH
PINK APP
Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Razem z moją Fruzią (9 m-cy, marka york) pozdrawiamy Sarunię! Fotki słodziaśne!
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Cześć Agu, no nie wierzę własnym oczom pies :shock: ? :lol: Tak nagle :shock: :lol: Piesio urocza :wink: choć absolutnie nie jestem psowa tak jak to już wcześniej Ewa zauważyła ;:173 Ale trzymam kciuki i powodzenia życzę :) :wit
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czy PanM będzie przywódcą stada? No już jest, ale jakoś sobie radzimy ;-)
To dla Ciebie jest przywódcą stada ale ciekawa jestem kto będzie dla Sary bo to wcale nie to samo ;:185 i żebyście się nie wiem jak starali to ona sama o tym zdecyduje.
Padnięty pies jest chyba najsłodszy ;:167
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Przyleciałam z wyspy zobaczyć to Twoje cudo .............faktycznie i rzeczywiście.......... cudowna psineczka ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aga, Twojego psiaka pożeram oczami ;:oj Mam do nich straszną słabość, ale..serce mi pęka, jak pomyślę, że miałabym go zostawiać samego na 10 godzin dziennie... ;:219
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hej z rana....wpadłam z kawka zobaczyc tego cukiereczka do schrupania :wink:
Ale ona juz swobodna ....cudne toto małe ;:196
Ale Ty teraz pewnie lecisz szybko do domu....i praca szybciej mija nie...miłego pracowo dzionka :wit
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Aguś, doprawdy, Twój wątek to gwarancja emocji na wysokich obrotach :lol:
Cudowna niunia, a najsłodszy ma brzuszek, taki do całowania ;:173

Zostawianie pieska na cały dzień faktycznie łatwe nie jest, ale ma to dobre strony - nie będzie później problemu, bo pies będzie to traktował jak coś normalnego.

Ciekawe, jakim będzie pomocnikiem w ogrodzie ;:224
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dominiś, no co no ;:173 PanM zawsze marzył o piesku, no to mamy go. Jak nie zwariuję w tym zwierzyńcowym kociokwiku, to będzie już później z górki :) Myślę, że Sara będzie wiernym pomocnikiem w ogrodzie - już ją widzę węszącą wszędzie i za wszystkim co się rusza. Poiwedz mi, czy ostatecznie rozprawiłaś się z ryjącymi kretami?
Doris, mała Sara czuje taką swobodę, że zapanować nad nią trudno ;-) Trzeba ją trochę zmęczyć i pada na drzemki, a w międzyczasie szaleje na całego - wierz mi, że jeszcze nigdy nie czułam się tak zmęczona wieczorami, nie licząc powrotów po ciężkiej pracy w ogrodzie :lol: Mała daje czadu!
Aniu, widziałam Twojego kotka - bardzo ładny... my mamy jeszcze dwa koty rosyjskie, więc jest co robić w oczekiwaniu na wiosnę :)
Romciu, cieszę się że zajrzałaś w poszukiwaniu Sary! Obiecuję rewizytę :)
Majutku, wiem co miałaś na myśli pisząc o przywódcy stada. Sara sama zdecyduje, kto jest dla niej bossem - ja zwykle jestem bardzo miękka dla zwierząt, więc raczej uważają mnie za mamusię, zwłaszcza młodsze kocię. Jak będzie, zobaczymy, na pewno ja nie odczuwam zazdrości o takie sprawy :)
Kasiu, ja chyba jestem kocio-psia, bo jedne i drugie zwierzęta kocham. Piesia nas wyciągnęła z zimowego marazmu, to pewne :) Przy integracji z kotami, wejdziemy chyb ana jakieś mega obroty, tak czuję :D
Asiu, dzięki! Pokaż swoją Fruzię, please! Czy Twój york długo się uczył załatwiania we wskazane miejsce?

CDN...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”