Jak pudełko zapałek...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jak pudełko zapałek...

Post »

Agniesiu, przyjmijmy że to kciuk, innego nie było :;230 :;230

Obrazek

i oby zdał wszystko z najlepszymi wynikami ;:138 ;:138

Działeczka i zdjątka jak zwykle u Ciebie na najwyższym poziomie.

Jesteś artystką we wstawianiu zdjęć!!!, u niektórych te zdobienia więcej zakrywają niż pokazują, u Ciebie na szczęście

wszystko jest tak jak trzeba.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To może ja Ci będę wysyłać nasionka a ty siejesz i mi odsyłasz sadzonki. połowa Twoja :;230
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kciuki oczywiście trzymam ;:215 ;:215 ;:215 na pewno będzie baaaardzo dobrze ;:108
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Aga całym sercem jestem z Wami wiem co przeżywa mama maturzysty , trzymam kciuki za niego cały czas oczywiście wmyślach... ;:196
chyba nie dostałaś wiadomości na pw. a pisałam... :)

nie wiem co się dzieje ale do Ciebie nie mogę wysłać odpowiedzi na pw...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Dobry wieczór kochani
Dziękuję Wam za wsparcie, nawet nie pomyślałabym, że to takie stresujące być mamą maturzysty ;:224 Na szczęście dziś już półmetek, choć to dziś chyba były najtrudniejsze dla tego mojego synka egzaminy. BO dziś była rozszerzona matematyka. Oby tylko poszło mu dobrze ;:108
U nas wczoraj była potężna burza, a ja raniutko pojechałam na ogródeczek opielić sobie ostatnią rabatkę - "kącik wstydu", na którym niemożebnie rozpanoszył się podagrycznik ;:14 Skwar i duchota, to postanowiłam zostawić otwarte drzwi od tuneliku. Nawet je ładnie pozastawiałam cegłami ;:333 Tylko nie wiedziałam, ze burze juz do nas idą i o 16 biegusiem leciałam zamknąć ;:224 Zdążyłam przed deszczem ;:333
Jutro pewnie wstawię zaległe zdjęcia, to znaczy dziś, bo właśnie się spostrzegłam, że to już sobota. To zmykam do łóżeczka
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Agnieszko witaj piękne masz tulipanki ,cesarskie korony i inne roślinki a tunelik rewelacja .Maturzysta na pewno zda śpiewająco nie denerwuj się strasznie ,U mnie deszczowo podoba się to roślinkom. :D
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sobotnio i deszczowo witam wieczorkiem. Mokro mocno, ale może w końcu powschodzą mi posiane dawno temu warzywka
Obiecane wczoraj zdjęcia:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Dorotko dziękuję ;:196 mam nadzieję, że dużo pracy nie miałaś ;:224

Agatko ;:196 Czuję się wyjątkowo doceniona Twoimi komplementami ;:108 Twoje kciuki bardzo też się przydały :wit

Aniu nie dziękuję, nie skorzystam. Dość miejsca zabierają mi moje i te siewki, którymi chcę się podzielić. Musisz znaleźć sobie innego siewcę ;:209

Iwonko ;:196 Dzięki :!: Ale stres jest, mimo, że młody uczy się mimochodem, bez wysiłku ;:215 Ja pewnie nadgorliwa matka jestem ;:14 i muszę pozamartwiać się na zapas ;:185 Ale za to jakie oblewanie ;:304 niedługo będzie oby

Marysiu - Misiu Tobie też bardzo dziękuję ;:196 . Mimo tylu stresów potrafisz podtrzymać na duchu ;:167 A wczoraj pw od Ciebie dotarło ;:108

Beciu ;:196 ja tak mam, że najpierw na zapas muszę się nakręcić ;:124 , a potem z tego sama się śmieję. Jeszcze 3 egzaminy i potem tylko pomartwię się jak zwykle czy się dostał na wymarzone studia ;:333 Oby
Życzę przyjemnej i bezdeszczowej niedzieli tym, którzy wody mają już dość ;:108 a przyjemnego deszczyku tym, u kogo sucho :wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No pewnie, że będzie ;:304 a zdjęcia jak zawsze śliczne ;:215
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

A tak dobrze sie zapowiadało....
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

...no nie takimi ślicznymi zdjęciami to dołujesz mnie... :) e nie prawda to tak sobie piszę ale tak poważnie to też bym chciała tak umieć wybiorczo pokazywać... :) zdolna jesteś... ;:138
..u mnie nie padało ale komarów jest bardzo dużo tak że dzisiaj nie można było usiedzieć w cieniu...i małego na dwór nie mogłam wywieść... ;:131
dobrej niedzieli ;:167
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aguś.
Moja córka też ma matury.
Zdjęcia tulipanów piękne .U mnie sucho przydałby się deszczyk.Dzisiaj kosiłam trawę,a jutro świętowanie i troche odpoczynku po komunii i białym tygodniu.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U mnie też padało cały dzień , szkoda sobota w domu :(
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Kochane ;:196

Jutro kolejny dzień pt." zdaję maturę" Ale chyba powoli zaczynam się uodparniać na nieuctwo mojego dziecia
U nas dziś się od południa przejaśniło troszku, ale chłodno było. Za to jak wybraliśmy się z eM odwiedzić ogródek, to on skosił trawę, a ja nastawiłam gnojówki z pokrzyw i ze skrzypu :tan Pomidorki się ucieszą na takie odkarmianie za kilka tygodni :D
Pokrzyw narwałam dwa koszyki, więc to, czego nie utopiłam w wodzie poszło na kompost. Gdzieś czytałam, że to bardzo poprawia jego skład ;:108
Iwonko młodzi już sobie troszku w piątek poświętowali, my jednak poczekamy jeszcze troszku :wink:

Oj nie wiem Aniu dla kogo? Chyba tylko dla poczty, coby zarobić mogli :evil:

Marysiu - Misiu no właśnie- wybiórczo. Dopiero niedawno pozbyłam się swojego kącika wstydu, a tu już od nowa za pielenie trzeba się zabrać ;:14 A jeszcze chcę wysiewać jutro kwiaty dwuletnie- goździki, dzwonki, czarną malwę i nie pamiętam co tam jeszcze mam ;:224

Majko to ty też stresowana pewnie jesteś ;:173 U mnie już ostatnie tulipanki rozkwitają - różowe i żółte ;:215 Kilka dni ;:3 i zaczną kwitnienie orliki i piwonie, lilie, róże.... I potem już tak do jesieni. Jedno się skończy inne zacznie. Różyczki od Ciebie pięknie powypuszczały zdrowiutkie liście. Zobacz sama, to jedna z nichproszę nie zwracać uwagi na chwasty:
Obrazek

Dorotko ;:196 masz rację zawsze gdy mamy wolne od zarobkowania, to szkoda czasu niewykorzystanego w ogrodzie. Na dokładkę w naszym RODzie tylko 2x w tygodniu otwierane są bramy, żeby można było przewieźć coś cięższego lub nie dającego się przynieść w rekach - w środy i właśnie w soboty. U mnie w sobotę nie padało jakieś 2 godziny, udało się nam zawieźć pomidorki, na razie jeszcze tkwią w tuneliku, jutro a najdalej pojutrze już porozsadzam je. Koktajlówki może jeszcze zostawię, bo one mają rosnąć na zewnątrz

Spokojnego wieczoru i przyjemnej pogody jutrzejszej życzę ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko, u nas brama nawet nie wiem czy w ogóle otwierana, za to przy bramie stoi taczka dla wszystkich i to nią przewoziliśmy meble ;:306
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:306 dobre Iwonko
Nasza taczka już się nie nadaje, od kilku sezonów służy za palenisko od palenia gałęzi ;:215 Może jak mi się trafi przypływ gotówki, to kupię mojemu eM w prezencie nową ;:224 albo nie kupię
Za to u mojej teściowej klucz od bramy jest powszechnie dostępny i naprawdę mało kto korzysta - ot przywieźć coś, wypakować i wyjechać. Bardzo podoba mi się to rozwiązanie ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”