lecę czytać dalej
Ogródek An-ki
Re: Ogródek An-ki
Aniu, witam po raz pierwszy
jak to dobrze czasem zejść z utartych forumowych ścieżek - wiele mnie ominęło, że dopiero teraz zajrzałam do Twoich róż... nie wiem która najpiękniejsza, bo każda na zdjęciu wygląda oszałamiająco... czy Ty masz jakąś swoją jedną, jedyną, najbardziej ukochaną?
lecę czytać dalej
lecę czytać dalej
Cześć Ryszard.Namiary masz na pw.O dokarmianie się nie martw bo jak przyjdzie wiosna to na forum aż zrobi się gorąco co dać różom aby pięknie rosły i kwitły.Jak natrafisz na nawóż do pomidorów to możesz go już kupić.(dobry dla róż)
Maju to dla Ciebie Giardinka-wiem ,że ją lubisz no ale jak widać ma coraz więcej ma zwolenników.
Ewo,Halinko będzie piękna.Niestety niczy nie opatulałam róż ale mam nadzieję,że nic im się nie stanie.Od początku (2 sezony mają za sobą) je hartowalam.Dzisiaj z okna zrobilam zdjęcia Ghislainkom,obok Vltawie i New Dawn-jak widać bidule bez ubranek.
Tosiu już!!

Maju to dla Ciebie Giardinka-wiem ,że ją lubisz no ale jak widać ma coraz więcej ma zwolenników.
Ewo,Halinko będzie piękna.Niestety niczy nie opatulałam róż ale mam nadzieję,że nic im się nie stanie.Od początku (2 sezony mają za sobą) je hartowalam.Dzisiaj z okna zrobilam zdjęcia Ghislainkom,obok Vltawie i New Dawn-jak widać bidule bez ubranek.
Tosiu już!!

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
No już widać jak są hartowane.Przed GF są jeszcze posadzone Burgund Ice,LavenderIce i Maia Antonina plus 3 klematisy.
Sama jestem ciekawa jak przetrwały te mroziska połaczone z wiatrem.
Aguniada cudownie Cię widzieć !!!Ja już wcześniej podczytywałam Twój wątek.Moja ulubiona róża?-trudno jednoznacznie określić,ale na pewno Giardiny,Chippendale,Astrid Lindgren,GF,Vltawa no i niestety chyba wszystkie
Sama jestem ciekawa jak przetrwały te mroziska połaczone z wiatrem.
Aguniada cudownie Cię widzieć !!!Ja już wcześniej podczytywałam Twój wątek.Moja ulubiona róża?-trudno jednoznacznie określić,ale na pewno Giardiny,Chippendale,Astrid Lindgren,GF,Vltawa no i niestety chyba wszystkie
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I nóżki mają gołe
U siebie nie odważyłabym się zostawić róż bez kopczyków. W końcu trzydziestki do czegoś zobowiązują, a nie u każdego bywają 
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj tak kto zobaczy Twoja Gardinie , ten jej pragnie.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu,czy ja dobrze czytam,że nawóz pod pomidory dajesz pod róże?
- rico62
- 500p

- Od: 19 lip 2010, o 20:45
- Kontakt:
Dziekuje Ania Bardzo fajna strona
mam pół worka po gołębiach dostałem od znajomego ,podobno bardzo mocne, trzeba mocno rozcienczyc, Bardzo piekna ta róża ,tydzien temu miałem gosci z Austri na wiosne jade do nich do Wiednia to sie rozejrze za rózami pachnącymi
Miłego wieczorku 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No i właśnie tego nam było potrzeba tych pięknych widoków różanych . Giardinka piękna 
Aniu, Chippendale mam i czekam na jego kwitnienie (sadziłam go jesienią), na Giardinę chyba zapoluję wiosną, bo jej urodzie naprawdę trudno się oprzeć... pozostałych, które wymieniłaś, nie znam, ale zaraz na nie sobie popatrzę
trudno wybrać jedną ukochaną różę... ja nawet maleństwa darzę miłością - roztkliwiają mnie miniaturowe subtelności... 
- majka411

Jak znajdziesz chwilę, to koniecznie poczytaj u Ewy-Gloriadei wypowiedzi Jarko i Tomka. Ja teraz wiem dlaczego nie chcę kupować róż w niektórych ze szkółek, a chętnie kupuję z innych, bo róże tam kupione świetnie mi rosną. Bardzo pouczające wypowiedzi. Wydzielony wątek by się przydał.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Maju masz rację to bardzo interesujaca lektura i wywody kompetentnej osoby . Na dworze dalej zimnica
mróz nic nie popuszcza
- majka411

-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aniu, widać, że zima Twoim różycom szkody nie robi!!
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie