Józku, to niemożliwe!!! Załatw sobie wolne!!!! Tak się chcieliśmy poznać i fajnie by było!!1 Kurde, pomyśl.... Może? Iza, to było po 20 i taka szrówka. Uwielbiam tą porę, bo wszystko jest takie ciche tylko ptaki świrgolą!! Cudownie. Jutro siedzę do 22 w ogródku. Małgoś, nie narzekaj! Też się stale spotykacie, widziałam fotki!!! I tak trzymać!!!! :P
Robi się coraz ciaśniej na rabatkach ale wciąż masz puste miejsca. Ten RH w tym cienistym zakątku będzie wyglądał ślicznie. Wciąż masz tyle tulipanów i tak świetnie się trzymają.
No Dzięki chociaż tyle a ja Ciebie rówież . Miałaś tę wodę i szklankę na stole nie piłaś . Czasu brakowało Mam nadzieję ,ze juz trochę masz zapełniony ten Twój ogródek
Stasiu, tym razem wystawa jest w Chorzowie, w naszym przepięknym Parku chorzowskim i my czujemy się gospodarzami. Pewnie obrócę ze trzy razy z zakupami. Zawsze jesteśmy tak zawalone,że tylko focić. Ale byłby śmiech.
A poza siatką tak zrobiłam, bo piesy załatwiają swoje potrzeby na ścieżce, a właściciele nie reagują. A tak, to może pomyśli taki ktoś,że tu tyle pracy wykonano i odciągnie psa na bok. Nie znoszę spacerowiczów z piesami!!!!Pieski lubię, ale czyjąś pracę też trzeba szanować.Ale się nagadałam!!!
Witaj Tosiu. dziękuję za odpowiedź Tak właśnie myślałam, ale wolałam się upewnić w końcu kto pyta nie błądzi. Ja będę na targach w niedzielę. Masz śliczne tulipany, u mnie podobno kwitną mam nadzieję, że poczekają na mnie aż wrócę do pojutrza :7 bardzo jestem ciekawa co się zmieniło przez 3 tygodnie. Pozdrawiam
Zapraszam do siebie. Ewa Mój wątekNadwyżki Już Ireland!! Jak ja tęsknię za ogrodem!!
Tosia, Ty nie narzekaj coraz więcej kolorów u Ciebie, a oczko jak marzenie. Zobaczysz za miesiąc, będziesz narzekać na busz Swoją drogą, masz krzepę, błyskawicznie urządziłaś przedogródek a mnie wciąż idzie ślimato
Tulipany rewelacja, szkoda że nadchodzi czas na ich powolne przekwitanie. Rh też wspaniałe. A jabłoni pozazdrościć, kiedyś też miałem tylko zachorowała. Nie dawała już owoców. Na jej miejscu mam dorodną brzoskwinię
Wczoraj mnie nie było, ale dziś porobiłam cudowne fotki, a więc do dzieła!!!! Basiu, przedogródek poszedł mi sprawnie, a na brak kolorów na działce nie mogę narzekać
Nie rośnie mi cl Multi Blue. Jaki wsadziłam taki jest Nic nie ruszył. Może go przesadzić? Adaśku, ta jabłoń, to moje oczko w głowie. teraz ją opatulałam i dziś dopiero lecą z niej białe płateczki. Ciekawe ile jabłuszek bedzie miała. Jest u mnie 3 rok.