Biedactwo Ty moje ale na czwartek do Basi sie wybieramy . Trzeba jej pomóc zmniejszyć nadmiar roslinek ,bo Ona biedna nawet do grudnia się nie wyrobi z tą robotą miłej zabawy
Kochani jesteście wszyscy . W sobotę skończyliśmy tapetować - uff, sprzątałam do późnego wieczoru. A wczoraj byliśmy na rybach z moim synem i wnusią na Rogoźniku. Piękny słoneczny dzień, ale już wyraźnie czuć nadchodzącą zimę - bardzo zimny wiatr nie pozwolił nam na długi pobyt nad wodą. Wszędzie trąbią o szybkim nadejściu zimy, a ja jeszcze nie zobaczyłam swoich słoneczników W ten weekend jadę do domu, już się nie mogę doczekać
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
Iwonko, jak juz wszystko masz porobione, to wpadnij do mnie na ogródek na kawkę! Jutro przywiozą mi kostkę i postaram się trochę jej ułożyć. Zajrzyj na mój profil i powiedz, czy dobre zakupy zrobiłam
-- 5 paź 2010, o 21:57 --
Iwonko, jak juz wszystko masz porobione, to wpadnij do mnie na ogródek na kawkę! Jutro przywiozą mi kostkę i postaram się trochę jej ułożyć. Zajrzyj na mój profil i powiedz, czy dobre zakupy zrobiłam
Witajcie Tosiu już byłam u ciebie i chwaliłam zakupy Grażynko jestem cały czas na Śląsku w moim drugim, a raczej starym domu Przemku korę kupuję w sklepie, głównie w OBI lub Castoramie. Niestety w pobliżu Nowego Lasu nie ma miejsca gdzie kupiłoby się korę taniej
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3