Moją wiosenkę mam za oknem,choć tęskni mi się za działką.Niestety złapało mnie lekkie przeziębienie,nie wiem skąd...
Witaminy,wczoraj gorąca kąpiel,ale i tak kicham jak szalona.Czosnek w pogotowiu i imbir oraz miodzik

Iwonka rzeczywiście pąki magnolii przypominają głowy flamingów

Myślę,żeby Jubilee zapodać Asahi,bo jak nie to jej pogrożę palcem

Małgosiu codziennie przyglądam się szałwiom,pomału się zbierają,ale liście klapnięte nie wstają,muszę je poobrywać.Odmiany niskie w dwóch kolorach blue i rose.
Chciałam jechać posadzić,ale pogoda skutecznie mnie odstraszyła

Shire kocham swój skrawek,ale daleko mu do przepięknego

Chyba każdy z nas ma tyły forumowe,nie starcza doby,a tak wiele wątków chciałabym odwiedzić

Werka tak zgadza się,z tego samego punktu

domówić i klops,wysłali paczkę.

Aniu dalie zostały wykopane przed zimą,ale chyba za późno siedziały w ziemi,po pierwszych przymrozkach bezwzględnie zawsze je wykopywała moja kochana mamcia,a teraz coś za późno i spróchniały doszczętnie

My trzymamy dalie w piwnicy,co roku dobrze się spisywały i wypuszczały pędy już w marcu.No trudno trzeba kilka dokupić.Na szczęście nie są drogie.

Wiolu szałwie dalej klapnięte,ale wypuszczają świeże listki

Ostatnio przeglądałam zdjęcia z zakupami cebulowych.Lubię robić pamiątkowe,bo zima długa i nie pamiętam co wsadziłam.
Przeglądam,patrzę,a tu co za zonk? Gdzie moje nowe żółte cudne hiacynty City Harlem i Woodstock? I teraz nie pamiętam gdzie je wsadziłam,ale w donicy na balkonie jakieś ciemne siedzą.Czekam więc na nie z niecierpliwością

Dorotka miałam nic nie zamawiać na wiosnę,ale to już jednak tradycja.Dwa razy do roku to nie grzech,a mus

Mam nadzieję,że ładnie wystartują

Ptaszki przemalowane,a całkiem inaczej się prezentują.Też lubię kupować ozdoby.Teraz marzy mi się tabliczka z napisem Garden.
Napisałam do jednej pani,która zajmuje się decoupage,jednak jak się nie odezwie sama spróbuję coś wydumać i taka powstanie na pewno

Jubilee C i u mnie i Sabinki słabo się miewa,ciekawe,czy dostanie powera,czy też nie? Poczekam,a jak się nie popisze w tym roku to czeka ją wymianka i jej miejsce zajmie inna angieleczka

Ciekawe jaki będzie kolorek?

Kochani życzę Wam Zdrowych,Wesołych i pogodnych Świąt Wilkanocnych,miłej,ciepłej atmosfery w kręgu rodziny i przyjaciół oraz smacznych jajek