Mój ogród- moja oaza spokoju

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród- moja oaza spokoju

Post »

To jest właśnie najgorsze - do pewnego wieku możemy chronić swoje dzieci i wszędzie z nimi być, ale potem chcą być już samodzielne i przecież nie będziemy za nimi wszędzie chodzić. Mój ma dopiero 7 lat, ale pewnie już niedługo będzie chciał sam chodzić do szkoły...
Aniu dobrze, że jesteście już w domu ;:196
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Aniu zszokowałaś mnie z informacją o twoim synku. Do czego to prowadzi. Coraz to gorsze skur..... na tym świecie. Przepraszam za wyrażenie. Moja siostra zapisała swojego synka na zajęcia sztuk walki i samoobrony. Też go zaczepiali i szarpali. Zgłaszała to do szkoły i nic każdy ma to gdzieś. Aż się wkurzyła powiedziała dość. Koleżanka jej poleciła te zajęcia. Teraz siostrzeniec ma powiedziane ktoś cię atakuję wal w mordę ile wlezie i uciekaj. Nie ma wyjścia. Teraz dzieciaki chodzą z nożami. To nie jest normalne . Życzę ci Aniu żeby to wydarzenie niemiało więcej miejsca.
Karolinko ziemniaki już posadziłaś to teraz wiadomo do kogo na obiad się przyjedzie na młode ziemniaczki z koperkiem ;:36 ;:109
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu ja też się cieszę, tylko zastanawiam się jak zareaguję jak mi Kuba powie mamo chce iść na rower. Mam traume.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30

Post »

Aniu po sposobie bycia i fotce oceniłam Cie naokoło 30-tki a raczej przed :D

Wiesz najważniejsze, że nie skończyło się gorzej. Ale musi chłopak na siebie uważać.
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anuleczko przykre co piszesz,ale to obecnie się zdarza to tylko może tak być w naszym kraju. We własnym domu nie można być bezpiecznym a co dopiero na ulicy.Takie wychowanie. Ale z synem wszystko okey?
Fotograf ;:215 , bo ja ci daję mniej niż18.
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p

Post »

Przemku jak ja spytałam mojego syna dlaczego mu nie oddałeś to mi powiedział mamo ja wiedziałem jak to boli nie chciałem żeby i on tak cierpiał a poza tym byłem z dziewczyną. Nic z tego nie rozumiem ale nie pytałam już więcej i nie wnikałam.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

A tak serio, to jakby ktoś moje dziecko ruszył , to wściekłabym się ostro. a mojemu dokuczali w szkole, ale się skończyło , musiałąm jednak się za to wziąć.
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p

Post »

W szkole mojemu też dokuczali ale zrobiliśmy z mężem porządek. Tutaj musimy poczekać co policja zrobi. Jeden był pełnoletni a drugi nieletni. Będzie rozprawa. To nie jest takie proste. Najgorzej że był świadek na ogrodzie coś robił i Kuba wołał ratunku i podbiegł do siatki a ten gość się schował do gospodarczego i nawet mu nie pomógł. Znieczulica ludzka mnie przeraża.
Dziękuję za tyle komplementów 18 lat 30 lat Kiedy to było? ;:88
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

No ja kilka lat po 30 :D, ale częsciej czuję sie na 20 parę. :)
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p

Post »

Marta przecież każdy z nas ma tyle lat na ile się czuje, lata kalendarzowe nie idą w parze z latami, które mamy w duszy.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

To prawda Aniu, mi to chyba już tak zostanie :D
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Aniu z tego co powiedział syn do ciebie wynika że dobrze go wychowałaś . Nie uderzył drugiego choć sam był mocno bity. Wie jaki to ból może sprawić. Z drugiej strony nie można sobie dać bo takie szczyle przyszli kryminaliści czują satysfakcję z wygranej i stają się coraz to bezwzględni. A ten człowiek który się schował zamiast pomóc niech go sumienie gryzie. Wiele osób widzi krzywdę innych nic nie robią ale jak się coś stanie to pierwsi są z komentarzami przed kamerą. Aniu ze zdjęcia naprawdę myślałem że jesteś nie wiele starsza ode mnie.
Jesteś piękną kobietą i nawet kiedy będziesz miała 60 lat to i tak będziesz błyszczeć. ;:333 Sposób relacjonowania informacji na forum i poczucie humoru wyklucza absolutnie trochę starszy wiek. ;:113
Awatar użytkownika
merymg
200p
200p
Od: 4 mar 2013, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:196 Przeraziłam się, mój syn też ma tyle lat i szczerze to nie raz boje się, żeby do czegoś nie doszło. Ludzie w dzisiejszym świecie, ich zachowania /nie tylko młodz/i,ich system wartości- szokują totalnie, niestety negatywnie ;:185
/Jeśli będziesz mogła, napisz mi o szkólkach w Twojej okolicy ;:196
Małgoś
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21

Post »

A bo wy to gapy jesteście ;:187 - Ania kiedyś na forum zdradziła swój rok urodzenia - oczywiście nie pamiętam w którym wątku. Zapamiętałam tylko, ze jest ciut młodsza ode mnie i pomyślałam, że młodo wygląda.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

To może mnie jeszcze na forum nie było, albo nie czytałam. Ale ja ciągle myślałam, że młodsza ode mnie :D .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”