Moje zielone królestwo - ewab123
Izo, oczywiście wypad się udał. Pogoda była w miarę, najważniejsze, że nie padało do wieczora. Przedstawienie bardzo mi się podobało. Wróciłam do domu prawie o 3.00 w nocy (zmiana czasu). Miałyśmy z koleżanką polatać po jakimś centrum ogrodniczym, ale zabrakło nam czasu.
Popikowałam już paprykę i pomidory od Idy. W tym tygodniu mam zamiar coś podziałać na podwórku. W czwartek przyjdą moje zamówione róże. Muszę przygotować na nie miejsce. W zasadzie miejsce jest gotowe, ale jeszcze kilka roślin muszę przesadzić.
Popikowałam już paprykę i pomidory od Idy. W tym tygodniu mam zamiar coś podziałać na podwórku. W czwartek przyjdą moje zamówione róże. Muszę przygotować na nie miejsce. W zasadzie miejsce jest gotowe, ale jeszcze kilka roślin muszę przesadzić.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo nic Ci nie kupiłam na tych targach ,bo prawde mówiąc nie było co.Sama zakupy zrobiłam w OBI .Kicha te targi
Sprzedawcy nie dopisali ,bo pogoda była niepewna ,a zima przecież długa była i rośliny nieciekawe .Szykuj się na majowe targi ,będzie ciepło i rośliny obudzone będą,a nie jak teraz.Zazdroszczę Ci tego spektaklu ,mój syn na nim był i bardzo mu się podobał.Pozdrawiam.Przez co puszczasz zdjęcia na forum
Na fotosiku limit mi się wyczerpał i nie wiem co dalej 

- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje zielone królestwo ewab123
Witaj Ewo dawno do ciebie nie zaglądałam a u Ciebie wiosna na całego
pewnie teraz wszyscy pobiegną do ogródków a na forum będzie pusto

pewnie teraz wszyscy pobiegną do ogródków a na forum będzie pusto

Moje olki już kilka nocy spędziły na podwórku i wszystko z nimi w porządku. Wczoraj posadziłam bratki do skrzynek. Teraz już czuję wiosnę. Dokupiłam dwie róże (na ryneczku) i porównam, jak będą rosły. Calie przesadziłam do większych doniczek i na dzień wystawiam na dwór. Każdą wolną chwilę przeznaczam na pozimowe porządki w ogrodzie.