Moje zielone królestwo - ewab123

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Izo, oczywiście wypad się udał. Pogoda była w miarę, najważniejsze, że nie padało do wieczora. Przedstawienie bardzo mi się podobało. Wróciłam do domu prawie o 3.00 w nocy (zmiana czasu). Miałyśmy z koleżanką polatać po jakimś centrum ogrodniczym, ale zabrakło nam czasu.
Popikowałam już paprykę i pomidory od Idy. W tym tygodniu mam zamiar coś podziałać na podwórku. W czwartek przyjdą moje zamówione róże. Muszę przygotować na nie miejsce. W zasadzie miejsce jest gotowe, ale jeszcze kilka roślin muszę przesadzić.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewo nic Ci nie kupiłam na tych targach ,bo prawde mówiąc nie było co.Sama zakupy zrobiłam w OBI .Kicha te targi :? Sprzedawcy nie dopisali ,bo pogoda była niepewna ,a zima przecież długa była i rośliny nieciekawe .Szykuj się na majowe targi ,będzie ciepło i rośliny obudzone będą,a nie jak teraz.Zazdroszczę Ci tego spektaklu ,mój syn na nim był i bardzo mu się podobał.Pozdrawiam.Przez co puszczasz zdjęcia na forum :?: Na fotosiku limit mi się wyczerpał i nie wiem co dalej :twisted:
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewuniu! Czyżbyś do nocy grzebała w ogrodzie, że nie zaglądasz na Forum :?: Prognozy na najbliższe tygodnie są optymistyczne - więc ze wszystkim zdążymy :wink: Ja też staram się codziennie choć na godzinkę,dwie zajrzeć na działkę i pogrzebać w ziemi.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Moje zielone królestwo ewab123

Post »

Witaj Ewo dawno do ciebie nie zaglądałam a u Ciebie wiosna na całego :lol: :lol:
pewnie teraz wszyscy pobiegną do ogródków a na forum będzie pusto :cry: :cry: :?: :?:
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Oj dziewczyny, jestem taka zabiegana, że nie mam chwili do odpoczynku. Najpierw do pracy, potem porządki wiosenne w domu, działka i jeszcze działalność na rzecz wsi, w której mieszkam(zaangażowałam się i teraz nie mam wyjścia). Jak znajdę chwilkę wieczorem, to napiszę coś więcej.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Posadziłam już róże od P. Chodunia. Bardzo ładne krzaki. Mają mnóstwo młodych pędów. Myślę, że im będzie odpowiadało miejsce.
Jest coraz cieplej i dzisiaj mam zamiar wystawić na dwór olki, bo już mam dość tej ciasnoty w piwnicy. Niech się hartują. Na noc oczywiście je zabiorę.
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Zachęcona przez innych także olki (moje są jesienne, mają po około 50 cm)wystawiłam za okno i wygląda na to,że im dobrze.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Moje olki już kilka nocy spędziły na podwórku i wszystko z nimi w porządku. Wczoraj posadziłam bratki do skrzynek. Teraz już czuję wiosnę. Dokupiłam dwie róże (na ryneczku) i porównam, jak będą rosły. Calie przesadziłam do większych doniczek i na dzień wystawiam na dwór. Każdą wolną chwilę przeznaczam na pozimowe porządki w ogrodzie.
ida74
---

Post »

Ewo Witaj :D Szybciutko parę słów -roboty dużo ,czasu brak ,wiosna na całego ,a ja z grypą.Pozdrawiam. :!:
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ewuniu wiosennie i przedświątecznie! Ja tylko na chwileczkę by życzyć pogodnych i radosnych Świąt!
x-d-a

Post »

Ewo,
z okazji Świat Wielkiej Nocy życzę Tobie i Twoim bliskim wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia i miłości.
Wesołego Alleluja :!:
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH wszelkiej pomyślności radosnego i mokrego
dyngusa oraz smacznego jajka życzy Romka z rodziną
ida74
---

Post »

Ewo witaj po świątecznie :!: Widzę ,że tak samo nie masz czasu na pogaduchy na forum ...ale wiosna ....Dobrze,że już po świętach czasu będzie więcej ,albo i nie ...Trzeba nadrobić zaległości na forum ,powstawiać fotki ,poopisywać wszystko .Pozdrawiam i dziękuję za życzenia świąteczne.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj!
Byłam wczoraj w Lelkowie, ale nie chciałam Ci zawracać głowy w Święta. Te ranniki podrzucę Ci przy innej okazji.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ida74
---

Post »

Ewo gdzie Ty :?: Targi się zaczynają od piątku na lubelskiej 26 kwiecień. :D Jak tam straty pomrozowe duże :?: Ściskam mocno :!:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”