Napiszę krótko - susza

dzień w dzień ponad 30 stopni i ani jednej kropli deszczu. Wiem że narzekałam na nadmiar wody, ale bez przesady. Wszędzie dookoła burze, a u nas chmury tylko przemkną i obrażone nic nie podlewają
Ameliar, bardzo mi miło, że chcesz oglądać

Zwykle zdjęcia robiłam dla siebie teraz mam forum i dzielę się z innymi. Dla ciebie mam przystojnego Alexandra McKenzie
Ann_30, naparstnice siałam sama. Co prawda znalazłam na ryneczku sadzonki, ale kosztowały 8zł za jakieś takie pojedyncze bardzo mizerne cóś

Różyczki wetknęłam na moją słoneczną rabatę..w tym roku się mieszczą i jeszcze zostaje sporo brzydkiego luzu...za kilka lat może być różnie
Aniu, dla ciebie uwodzicielski Casanova
Pauli, wiesz jak to jest z czasem. wcale ci się nie dziwię, że czasem nie ogarniasz wszystkiego. Sama tak często mam. Niemniej zawsze miło mi widzieć kochanych gości

Goździki sieje zawsze moja mama i tak mi jakoś miło jak mam je też u siebie

Dla ciebie rózyca o baardzo intensywnym zapachu - Venrosa
Małgoś, poszukujesz nadwornego fotografa??

Widzę że nie zginę skoro propozycje ciepłych posadek same pchają się w ręce
Specjalnie dla ciebie długo oczekiwana i nareszcie rozkwitnięta Cristata..A ten zapach..mniam.. jak różane konfitury
Ewo, jeszcze nie wiem gdzie bym taki skalniak wkomponowała

..Szalenie podobają mi się takie rzeczy i kombinuję jak tu rozciągnąć trochę mój ogródeczek
Ewo, kłania ci się Jubilee Celebration- angielka przecudnej urody i jeszcze cudniejszego zapachu..
W gąszczu wypatrzyłąm nowe kwiatuszki..Lady Emma Hamilton. Szacowna arystokratka schowała się w buszu listowia..
..ale wprawny paparazzi i tak wyśledził kącik do podglądnięcia
Nostalgie. Jak co roku piękne
Energetyzująca Monika
Queen of Sweden
Senteur Royale