Izuś piękne pelargonie i lantany .I piwonie i ten różowy kwiatuszek cudny...
Ja kupiłam w obi jedną lantankę,,,,ale dziś chyba ją ususzyłam .Może przeżyje,ale liście uschną pewnie .Gapa ze mnie.Ale taki skwar,a ja ciągle w biegu i zapominam o podlewaniu.Do tego strach podlewać,że w studni wody mało...
Witam wszystkich miłych gości
No tak, wiadomo na co chłopek może zbierać datki Kasiu-Labko to żylistek Joluś jak to wody mało macie ,taka susza u Was?? Pamietam jak w zeszłym roku ja narzekałam w lecie na brak wody a u Was nie brakowało...tym razem my jeszcze nie narzekamy ale jak długo??? Kasiu -Kubasiu w większośći to tegoroczny zakup i powiem ,że bardzo udany i jeśli nasza "dobrodziejka" nie zastrajkuje to na drugi rok zamówię inne
A teraz troszke Was pomęczę Miruś tylko takie na razie kwitną
a te nie kwitną ale czy nie sa piękne??
O ja serducho mi stanęło z zachwytu
Klonik z tymi malinowymi kwiatkami cudny no i reszta też
tylko podpisuj te bardziej egzotyczne okazy bo my biedne żuczki nawet nie wiemy nad czym się zachwycamy przynajmniej ja
Dziękuję bardzo
Moniś postaram się podpisywać
Mam dzisiaj dzień lenia więc latam po ogrodzie i foce co sie da
To mój "debiut tunelowy" wydaje mi sie ,ze jak na pierwszy raz to udany-jak sądzicie?
Kochana ale masz busz...ja musiałam powynosić
Lataj ,pstrykaj i pokazuj te kwitnienia
Kloniki masz superowe...ile one maja lat?
I jak tam ciapaty?Żyje...bo u mnie na razie jeden się ukorzenił...reszta uparta.
Kasiu widziałam u Ciebie to zalanie,bardzo Ci współczuję ja tam nie mam za wiele do wynoszenia tylko kilkanaście doniczek,a reszta to pomidory,ogóry,melony ,papryczki i rodzynki brazylijskie
Kloniki mają 2-3 lata,a ciapaty ma teraz około 30 cm
Piękne Żółty pełny hibiskus jest nadzwyczaj urodziwy Na kwiaty kuflika to ja sobie poczekam, i to długo
Pajączek zajął niezłą miejscówkę - w środku lilii