Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Asiu widok Twoje ogrodu zapiera dech w piersiach ;:131
Nowa pergola i źródełko wyglądają bosko ;:138 Moim skromnym zdaniem źródełko nie potrzebuje już korekty :wink: ale wiadomo, że ostatnie słowo zawsze należny do pomysłodawcy projektu :;230
Pochwalisz się nowymi zakupami ;:224
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ajajaj jakoś dasz radę a zresztą zobaczymy co będzie, przecież do weekendu jeszcze troszkę czasu jest ;:196
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Asiu niech przyjadą i zobaczą twoje wyczyny,wypiją kawkę,zjdza twoje pyszne ciacho to zobaczysz jak będzie milutko :)
x-S-l
---

Post »

oj pokaż zakupy z Targów.... ;:oj bo mnie zaraz ciekawość zeżre......hehe ;:196
ale za to wiatr to by mnie dziś porwał, rany ale wiało.....odleciałabym razem z pawilonem hen daleko :;230
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Shirall, Wiolamanka, widmo wizyty oddaliło się nieuchronnie... Ufff... ;:oj Nie to, żebym miała coś przeciwko teściom, nie. To są bardzo mili ludzie, tylko mają zwyczaj informować nas o przyjeździe w ostatniej chwili (a my pracując często od rana do wieczora nie jesteśmy w stanie odpowiednio z dnia na dzień się przygotować). Nawet mój M - zazwyczaj w stosunku do mamy posłuszny - ostro się tym razem postawił i powiedział, że nie życzymy sobie ich wizyty w terminie, który wymyślili, a że nasza propozycja im nie odpowiadała - nie przyjeżdżają w ogóle... No i tym samym Martuniu sobotę mam wolną! Czekam na propozycje... :;230
Zakupami pochwalę się wieczorem... muszę strzelić fotki. (Oczywiście nie są tak imponujące jak zakupy Robaczka :;230 )
Miałam sadzić wczoraj popołudniu, ale tym razem plany pokrzyżował mi jakiś paskudny wirus pokarmówki... Przespałam prawie 24 godz, a dziś zrobiłam sobie wolne i nie idę do pracy...
Maddy77 ;:196
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To Asiu krąży ostatnio i wysysa siły niestety :D Trzymaj się zdrowo, a wiczorem... zdjęcia ;:138
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Asiu, ciurkadełko piękne, a ja zwróciłam uwagę na ptaszka, super sobie przysiadł.
Czekam na zdjęcia :D
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Prawda ciurkadelko wyszlo pierwsza klasa i tez bym tam juz nic nie kombinowala ale foty to jedno a rzeczywistosc jaka Ty osobiscie widzisz, to drugie :wink:
x-S-l
---

Post »

jej to super! no to sobota...... :tan
oj ten wirus krąży bo mnie ostatnio też chciał dorwać bo u mnie w pracy też jest ale się nie dałam.....skończyło się tylko na bólach i to wszystko :twisted:
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asiu, Ty zasuwasz dosłownie jak pędziwiatr, jak Ty to robisz, ze na wszystko starcza Ci czasu? Rabatka z różyczkami, ciurkadełko (notabene i jedno i drugie prześiczne i nic nie zmieniaj kobieto), wypad do Warszawy i wiele, wiele innych, czy Twoja doba ma aby na pewno tylko 24 godziny, a ogród tylko 370 metrów kwadrtowych :;230.
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Ha ha widzę, że nie tylko ja mam problem ze zdjęciami dzisiaj. Przyszłam pooglądać Twoje piękne foty.....ale widzę, że muszę przyjść jutro. Przyjdę z pewnością ;:65
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Asia, Majka, Daffodil - zrobiłam zdjęcia, ale okazało się, że aparat, który pożyczyłam od rodziców ma zbyt dużą rozdzielczość i fotki nie chcą przejść (a zwykła idioten-camera!) Niestety nie miałam wieczorem wystarczająco dużo czasu, żeby je zmniejszyć (odwiedziłam po pracy mamę, znowu jest w szpitalu - miała zabieg, który o dziwo się udał - choć sam wykonujący miał wątpliwości- brawa ;:138 dla niego)
Komplementującym dziękuję za komplementy. ;:196 Jeszcze trochę poczytam i dojdę do wniosku, że ciurkadło jest idealne! :D (będę miała mniej pracy).
Ilono, moja doba ma TYLKO 24h. Bardzo nad tym ubolewam, bo jestem śpiochem i przynajmniej 1/4 przesypiam - a tyle jeszcze można by zrobić! Ciągle wiszą nade mną jakieś zaległości...

Ale życzyły sobie Panie zdjęć zakupów, to proszę - przy kiepskim świetle (musiałam poczekać dziś do rana), więc zaziarnione i z komórki (bo wchodzą najszybciej), ale są; To ja może najpierw wymienię co szczęśliwie udało mi się upolować ;:163 :
3 powojniki: błękitny crispa, Hannajima i Ashva, 3 hortensje: dwie Vanilla i jedna Sandae Friese, 2 prosa rózgowate i 1 rozplenicę, miniaturową odmianę Perovskii, azalię japońską ciemny róż (pani sprzedająca nie znała odmiany) i różę Cinco de mayo. Wsio. Nie ma tego dużo...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Asiu piękne zakupy :tan
Co jest na pierwszym zdjęciu?
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Madziu, to proso rózgowate. Widziałam je na stoisku Shmita w kompozycji angielskiej rabaty i tak mi się zamarzyło, żeby powsadzać je w mój busz... Zobaczymy jaki to da efekt... Jest takie leciutkie i zwiewne...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49

Post »

Asiu pospacerowałam sobie trochę u Ciebie i powaliłaś mnie kochana na kolana - ścieżka marzenie, po prostu zaczarowany ogród jak z bajki (oryginalna tutaj niestety nie będę, ale cóż.... trudno dobrać odpowiednie słowa dla tego co stworzyłaś ;:138 ). Co to za hortensja po prawej stronie ścieżki??? Jest śliczna, taka delikatna i trudno określić kolor. Wtapia się pięknie w tą rozmarzoną atmosferę ścieżki. Na prawdę cudnie sobie skomponowałaś to wszystko i trudno uwierzyć, że na tak małym kawałku. Zazdroszczę Ci takiego wyczucia smaku, delikatności i umiejętności stworzenia czarodziejskiego klimatu. W życiu nie potrafiłabym stworzyć tak cudnego zakątka. Ptaszek śliczny przysiadł na kamieniu..... może z czasem będzie ich tam więcej :lol: :lol:
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”