W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Re: W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Ale super koty i dowcipne zdjęcia. 

Mój koci raj-zapraszam...
pozdrawiam Danka
pozdrawiam Danka
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Może trochę jakość kiepska ale... Mój kot jest wampirem!dangar1 pisze:Ale super koty i dowcipne zdjęcia.

?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia

Moje kociaste dziś się pobiły i ,,ROZWIODŁY,,Leoś śpi w salonie,a Tosia w sypialni

Na codzień koty nierozłączki.Wszędzie razem i wszystko razem.Śpią ,jedzą,bawia się ,uciekaja zdomu.Dziś było inaczej.Chyba Tosi Leoś za skóre zaszedł i zrobiła porządek z ,,dziadem,,

A jeszcze powiem Wam co moja Tośka zrobiła....Wróciłam z miasta ,koty w piwnicy.Robie obaid i słysze odgłosy tłuczonego szkła.Myślałam ,że to jakis włamywacz...Wchodzę do piwnicy, a tam siedzi Leoś koło Tosi,miałczy niemozliwie,a Tosia na głowie obręcz od słoika po ogórach z kawałkami ostrego szkła

TAK BY MI SIĘ KOT ZAKISIŁ

To kocisko jest tak ciekawe świata i upierdliwie wszedobylskie,że jeszcze takiego kota nie miałam.Do tego jest strasznie kochana i mizaista.Nic tylko udusić z miłości

- Norbitka
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
Pestko... tak kiedyś udusił się kot u mnie w kotłowni
Kot obcy, wszedł nie wiem jakim sposobem, w nocy, włożył głowę w puszkę..., rano jak zeszłam do kotłowni nie żył...

Blueberry pisze:

Kochani. Nie wiem co robić z moim małym diabełkiem. Chodzi o pozbycie się zalegających w jej żołądku kłaków. Mała nie wychodzi na dwór- nie ma więc możliwości poskubania sobie trawki. Posiałam jej zboża, które dostałam od kolegi, posiałam gotową mieszankę ze sklepu, posadziłam nawet zwykłą trawę do doniczki- nie jest tym zainteresowana. Zakupione specjalne pasty też jej nie smakują. Kwiatki doniczkowe typu zielistka czy papirus dewastuje, tzn bawi się listkami drapie, wykopuje ziemię, ale również nie zauważyłam by się w nie wgryzała. Już nie wiem co mam z nią zrobić.
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
U mnie molina zdaje egzamin i przekąski whiskasa na odkłaczanie. Koty je uwielbiają. Za te przekąski zrobiłyby wszystko.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Popieram z przekąskami, moja Kicia za nimi szaleje. Może spróbuj też specjalnej karmy na odkłaczanie - ja podaję Royala, trochę kosztuje, ale działaiwciach pisze:U mnie molina zdaje egzamin i przekąski whiskasa na odkłaczanie. Koty je uwielbiają. Za te przekąski zrobiłyby wszystko.
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
Ja daje paste Malt Soft , polecana przez hodowce dla mego siersciucha . On to po prostu uwielbia.
Zenek
- ewa2019
- 1000p
- Od: 6 sty 2012, o 21:42
Gdy kupuję karmę, robię mieszankę-po 0,5kg na nerki, na odkłaczenie, dla wysterelizowanych,no i jakieś smakołyki.
A 2-3 razy w tygodniu- saszetka mokrej karmy.W tej chwili, od wiosny do jesieni, mieszka na działce, i ani myśli wracać do
domu-nie pokazuje się mi
Ale blisko jesieni? zaczyna się przymilanie,wiem że chce do domu

A 2-3 razy w tygodniu- saszetka mokrej karmy.W tej chwili, od wiosny do jesieni, mieszka na działce, i ani myśli wracać do
domu-nie pokazuje się mi

Pozdrawiam Ewa
- Xellos
- 200p
- Od: 7 lip 2011, o 11:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój już do domu nie wchodzi odkąd się ociepliło

,
Bo w domu nie ma myszy
Nie ma czym się bawić.

Bo w domu nie ma myszy

Jedyne co w życiu jest ważne to miłość, Renatka ;*
Pozdrawiam Paweł
Pozdrawiam Paweł

Wczoraj odeszła od nas RUBI
Nasza 9-cio letnia kotka perska BLU POINT.Gdzie nie spojrzę ,to widzę jej błękitne piękne oczka..Wiem ,że jest za TĘCZOWYM MOSTKIEM,ale..serce pęka..

Nasza 9-cio letnia kotka perska BLU POINT.Gdzie nie spojrzę ,to widzę jej błękitne piękne oczka..Wiem ,że jest za TĘCZOWYM MOSTKIEM,ale..serce pęka..