Powzdychałam idę dalej

Eluś po zdjęciu płotków (chroniły przed piesiem) dojrzałam nowe miejsca w cieniu, które mogę obsadzić hostami. W dalszych planach mam jeszcze trochę wolnego miejsca od północy, które dla host byłoby idealne, a jako że hosty rozkręcają się długo, to lepiej już je mieć i podhodować w doniczkach, będą podrośnięte jak już je będę mogła do gruntu posadzićtija pisze:Eluś zakupy hostowe rewelkazresztą jak i reszta pokazywanego ogrodu
ja się zarzekałam że koniec z hostami ale teraz to odwołuję
mam rabatkę mam cień i chętkę na powiększenie kolekcji , zaczynam zapełniać skarbonę
Ładniusie są te drobne bordowe gożdziczki , mam też jasno różowe ale to już nie to .
Powzdychałam idę dalej
Aguś to właśnie lubię w hostach.....one są jak wino, dojrzewają z wiekiem..... im starsze tym piękniejszeAGNESS pisze:Eluś ależ cudne widoki.....od pierwszej fotki nie mogę dosłownie oderwać wzroku.....bajka.....a te hostowe zakątki....cudo, po prostu cudoZakupy rewelacja , piękna bogata kolekcja jeszcze się powiększyła
Iguś ....mówisz, ze nie wygląda na Paradigm?.....a mogłabyś wstawić fotkę swojego?.....jakie ma teraz wzorki u Ciebie?iga23 pisze:Paradigm.......Niestety nie.l
Olu musisz mieć wyjątkowo sprzyjające dla host warunki skoro tak Ci się szybko rozrastają....zazdroszczę.....u mnie tak nie rosnąAza pisze:Piękne są Twoje hosty, ja mam trochę od Zbyszka jedną od KaRo, ze 4 kupiłam i na więcej brak miejsca, strasznie się toto rozrasta. Jak już pisałam lubię Twój wątek, bo wstawiasz dobre zdjęcia, mnie nazwy mniej podniecają.
Witaj MadziuMig131 pisze:Witami się dopisuję,ogród piękny....te hosty,żurawki i te kalie
pięknie,pozdrawiam
Izuś mój ogród jest na różnych etapach....są miejsca, można powiedzieć, skończone, są rozpoczęte, i takie, których obsadzenie mam dopiero w planach na przyszłośćchatte pisze:Jak Ty to robisz? Ogród masz piękny, skończony, w nim mnóstwo host, a Ty je jeszcze dokupujesz!
Przecież to wielgachne krzaczory rosną. Gdzie Ty je mieścisz?To dla mnie prawdziwa zagadka ... Jak ją rozwiążę, to może znajdę miejsca na więcej róż
![]()
![]()
Elutko, wykreśl z notesika żurawkę krwistą, bo własnie przywiozłam ją od Tosi![]()
Dziękuję Ci, że chciałaś się nią podzielić, ale z Chorzowa miała bliżej do mnie![]()
Witaj AniuGosia123A pisze:Elle przepiękne widoki roślin.Hosty fantastyczne,cudne.![]()
![]()