ida74 pisze:Dalo dziękuję to za mało .........

Ido, najważniejsze żebyś była zadowolona i Ci się podobało. A ja zajmuję się takimi rzeczami z wielką przyjemnością, chociaż naprawdę amatorsko, bo sama dopiero się uczę.
Architektura krajobrazu to ogromna wiedza i najlepiej byłoby skończyć odpowiednie studia; czasem żałuję, że nie wybrałam tego kierunku.
Ewuniu, Agnieszko - cieszę się, że podobały się Wam moje tulipanki. Mam nadzieję, że już są zahartowane i ostatnie opady śniegu im nie zaszkodziły. Porobię fotki, jak będą kwitły, bo mam trochę rzadkich odmian m.in. b. ciekawe wielokwiatowe, tzn. z jednej cebuli wyrasta kilka kwiatów.
Haniu, dzięki za życzenia i piękne róże. Może ten rok będzie łaskawy dla róż właśnie i ominą je różne zarazy, mączniaki, plamistości i tym podobne.
Moniko, u mnie też trochę poprawiła się pogoda, ale dzisiaj akurat nie mam czasu na ogród. Dopiero co wróciłam z LM i znowu przytargałam ziemię, torf i korę a także nabyłam drogą kupna 5 litrowy spryskiwacz i - ale to już nie do ogrodu - szczotkę parową do czyszczenia podłóg, bo dziewczyny na wątku dot. sprzątania b. zachwalały.
No i pędzę na imieninowy obiad do bliskiej mi Bożenki, więc wrócę do Was wieczorem.
Pa, pa