O jaaa, Danusia zobaczysz pisiorka

Ja strasznie chciałam chłopaka i nawet jak mi palcem na usg pokazali, że dziewczynka, to ja nie wierzyłam

Strasznie Ci gratuluję ! Bóle w podbrzuszu też miałam kilka razy, ale jak przyszła rwa kulszowa to je zagłuszyła

Ale masz rację, że kontrolujesz z ginekologiem co i jak, lepiej dmuchać na zimne.
Dziewczyny aż się boję napisać : chyba skończyła się seria choróbsk. Wykurowałyśmy nogę (była infekcja po ukąszeniu muchy lub komara) i potem miałyśmy jakiś trzydniowy wirus z wymiotami. I od tego czasu spooookój. Nawet małą w basenie pod chmurką moczę popołudniami
Z cycem dałyśmy radę, już ze dwa tygodnie nie dostała ani razu. Jak jeszcze co jakiś czas dostawała, to zawsze prawy (bo z tej strony spała). I teraz mam tak: lewy już nic nie produkuje, a prawy jeszcze produkuje i jest sporo większy od lewego

Miałyście podobnie ? Normalne czy grzać do ginekologa ?
Skorzystałam z rady i mała śpi w łóżeczku tuż przy naszym łóżku, z wyjętym bokiem. Od pierwszego razu jej się spodobało. Tylko jeszcze nie opanowałyśmy zasypiania w łózeczku bez cyca. Zasypia w wózku i potem ją przenoszę.
Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.