Witajcie ,dzień jak zwykle pochmurny i wieje wiatr ,pozdrawiam Was serdecznie w moim ogrodzie ,dobrze ,że można powspominać co było i pomarzyć co będzie.
Aniu,aż się uśmiałam z tym zegarkiem ,po prostu wieczór mam trochę czasu i tak wyszło,maki będą w tym roku i u Ciebie rosły,pozdrawiam
Marysiu,przy róży pomponelli jest krwawnik kichawiec ,do złudzenia podobny do maruny,ratibida jest u mnie 3 lata,już ją rozmnożyłam ,ale plewiąc pewnego dnia wieczorem ,jak robił się zmrok wyplewiłam wszystkie sadzonki

i czekam od nowa ,żeby roślina narosła do rozmnożenia,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Alicjo,witam fajnie ,że jesteś i czasem pospacerujesz po ogrodzie ,dużo siły życzę i wytrwania w obowiązkach,buziaczki dla Ciebie
Tereniu,nie ma za co przepraszać ,każdy może mieć wątpliwości ,po to tu jesteśmy ,żeby je rozwiewać,mam mieć żmijowiec Madery to dopiero cudo,miłego dnia życzę
Krysiu,poniżej róży to Ratibida ,wszystkie zdjęcia pokazuję po kolei i na co trafi na tego bęc

pięknego dnia życzę
Jolu,on pięknie kołysze się i góruje nad roślinami,miło mi ,ze znajdujesz ciekawostki ,spokojnego dnia życzę
Bogusiu,przyjemnie czyta sie Twoje słowa,dziękuję zawsze marzyłam,żeby ogród kipiał kwiatami ,więc ciągle coś dorabiam i uzupełniam ,ale czy to możliwe ,żeby dokończyć ogród?,myślę ,że zawsze coś będzie do osiągnięcia

miłego dnia życzę