Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyna drogaBecia pisze:nie mam jeszcze fotek mojego goscia, bo pamięć aparatu zajęta zdjęciami z Zakopanego. Wypoczęłam mimo, że się nałaziłam!!!ale mam jeszcze 1,5 miesiaca urlopu więc specjalnie się nie martwię, że już wróciłam![]()
pozdrawiam

Ja też chcę ..........

W Zakopanem byłam w ub. roku zimą

Do dziś wspominam ... ;:91

Pokaż parę zdjęć z Zakopanego ...

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu dzięki za zaproszenie ale wiesz jak to z tym urlopem....szkoda, że nie z gumy ale chętnie bym go deczko rozciągnęła żeby zobaczyć te przepiękne okolice no i oczywiście Wasz ogród.
Widzę, że u Ciebie też ptaszki wiją gniazdka.
Poczekaj tylko jak młode lewo co opierzone będą się uczyć latać...pękniesz ze śmiechu.
U mnie to sikorki się uwijały, trznadle i szpaki. Niestety nie zdołałam im cyknąć zdjęcia. A młodziutkie były przecudnie śliczne i pocieszne w tych swoich puchatych piórkach. Przesłodkie.
Twoje hostowisko to prawdziwe hostowisko. Aniu jedyne co bym potrzebowała to zwykły bluszcz...nikt z moich znajomych nie ma bluszczu. Wiesz nie chcę za gęsto sadzić bo roślinki się rozrastają a po co je od razu za chwilę przesadzać. Między stałe posadzę jesienią tulipany.....trzeba zacząć się pomału rozglądać za jakimiś promocjami i nowymi cebulkami.
Pozdróweczki dla Ciebie.
Widzę, że u Ciebie też ptaszki wiją gniazdka.

U mnie to sikorki się uwijały, trznadle i szpaki. Niestety nie zdołałam im cyknąć zdjęcia. A młodziutkie były przecudnie śliczne i pocieszne w tych swoich puchatych piórkach. Przesłodkie.

Twoje hostowisko to prawdziwe hostowisko. Aniu jedyne co bym potrzebowała to zwykły bluszcz...nikt z moich znajomych nie ma bluszczu. Wiesz nie chcę za gęsto sadzić bo roślinki się rozrastają a po co je od razu za chwilę przesadzać. Między stałe posadzę jesienią tulipany.....trzeba zacząć się pomału rozglądać za jakimiś promocjami i nowymi cebulkami.
Pozdróweczki dla Ciebie.

- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny kochane
Jestem ... jestem ...
Nie wyjechałam nigdzie a wręcz przeciwnie, wróciłam po urlopie do pracy, więc czasu mam strasznie mało
Zalatana jestem jak gołąb pocztowy między pracą, domem a działką
Wszędzie coś jest do roboty a ja mam tylko jedną krótka dobę i dwie malutkie rączki ...
Mam trochę zdjęć do pokazania ale fotosik chyba dzisiaj ma focha ...
Jak mu przejdzie to spróbuję coś tam pokazać ... 

Jestem ... jestem ...

Mam trochę zdjęć do pokazania ale fotosik chyba dzisiaj ma focha ...

Ach - prawie czuję jak pięknie pachną...... 

Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu