WITAM WSZYSKICH MILUTKO i

Niestety trochę pracy miałam więc dziękuję ,że o mnie nie zapominacie . Wczoraj byłyśmy w trójkę na zakupach no i niestety stało sie . Znowu w moim ogródku pojawiła się nowa róża tym razem sztamowa

. Nie wiem czy przetrwa zimę ,ale postaram sie ze wszystkich moich sił ,żeby przeżyła . Już teraz obmyślam plan zabezpieczenia jej . Nie miała baba co robić ,,,,,,,,. kupiłam takze powojnika Królowa Jadwiga jakżeby mogło być inaczej i parę przypołudników i płotek dla clematisów . Cieszę sie bo Karl Rosenvield będzie miał kwiaty ,Sarah Bernhard i Barbara . Te bedą dopiero 1 rok u mnie kwitły
KRYSIU pogoda sliczna to aż zal siedzieć w domu ,ale niestety tutaj też jest robota . Dziękuję za zyczenia świąteczne
ALU to są EKO opryski ,ale z nimi też trzeba uważać ,bo czosnek może popalić liście jak sie za mocny roztwór zrobi
TOŚKA róża i clemek wsadzone najpierw je pomoczyłam a potem dłuuuuugo szukałam miejsca wreszcie posadziłam . Clemek przy płocie przed RU między tujami . Moze iść na tuje albo zrobić duet z RU. Mam nadzieję ,że Twoja Ru również już posadzona
NELU Wasze Bakopy juz w moim ogródku czekają na wyjazd a ekstrakty na opryski skrzętnie notuję
BASIU no to miałaś dosyć sporo wędrówek w dniu wczorajszym . Byłam dzisiaj w Obi sa tam małe clematisy po niecałe 9 zeta i ziemia po niecałe 9 za 50l
EWCIU moim zdaniem piwonii nie mozna zabić . Nie zdarzyło mi sie nigdy ,żebym miała mszyce na piwoniach
MARZANKO nikt nie lubi ,żeby mu smrodzić pod nosem a szczególnie mszyce i inne robactwo
MONISIU zamawialiśmy na All . Dostałam piękne wielgachne kwitnące sadzonki .