Moi drodzy goście.
Stało mi się nieszczęście. Miałam awarie komputera i straciłam wszystko co tam swojego miałam. Nie wspomnę o archiwum i o zdjęciach

Dobrze, że choć parę jest w tym wątku. To dziwne uczucie tak stracić kawałek przeszłości. Niby nic a jednak boli.
Miło, że mnie odwiedzacie.
Skorpion, cieszę się, że ci ciasto się udało. :P
Beatko, wiewiórek u mnie zatrzęsienie ze względu na orzecha sąsiadów. Wyobraźcie sobie, że on nie miał pojęcia co się u niego dzieje na drzewie dopiero jak był u mnie to mu pokazałam, nie mógł uwierzyć ale nie był zły.
Maribat
Dala,niezłe zamieszanie zrobiło twoje zdjęcie. Wszyscy myślą, że to moja hortensja.
Pati, wystarczy poczytać...
Maryś, i ty się nabrałaś? Ta hortensja jest Dali a ja mam od niej gałązkę.
Fragola.
Tajga, Basiu dawno cię nie było ale dobrze, ze o mnie pamiętasz. Niestety idzie jesień dużymi krokami. Krótki był ten sezon ogrodowy. Ja powoli przygotowuje się do zimy. Duzo roslin już przygotowanych do wniesienia, fuksje, kaktusy, grudniki itp...Zostały dalie i niektóre cebule, jakieś niedobitki kwiatów kwitnących. Teraz nastał czas grabienia liści co u mnie jest wielką pracą.
Aleksander, tobie też życzę pięknej słonecznej jesieni.
Żabeczka, jeśli chodzi o dębolistną hortensję to nie jestem ekspertem bo zaczęłam dopiero ją ukorzeniać. Ale na forum jest wielu ogrodników, którzy je mają od wielu lat.Ja wiem jedno jest piękna i nietypowa ze względu na kwiaty i liście.
No cóż, nie mogę dać żadnych zdjęć.
Dziś postaram się zrobić i pokażę jak dziś wygląda mój kawałek ziemi. Jest mi smutno, nawet nie moge dotrzeć do powiadomień...