I moje też
Re: I moje też
Witam Cię u siebie. Dziękuję za pochwały. Też bardzo lubię zygophetalum, to mój pierwszy i jak pachnie!
A ogród jest tylko mój, ale ziemia podarowana przez córkę. W ramach wzajemnie świadczonych usług innego rodzaju.
A ogród jest tylko mój, ale ziemia podarowana przez córkę. W ramach wzajemnie świadczonych usług innego rodzaju.
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kinguś
, masz rację: co ta przyroda wyczynia, może to modyfikacja? Ale pięknie kwiatek wygląda, dwa cudne kolorki na jednej łodyżce. Cudeńko! 

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- agnieszka__
- 500p
- Od: 22 paź 2009, o 23:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kingo ,przeczytałam dzisiaj Twój watek i jestem zachwycona Twoja osoba .Już dawno nie spotkałam tak ciepłej i miłej osoby jak Ty .Nic dziwnego ,że kwiaty Ci cudnie rosną ,one wyczuwają dobre fluidy i odwdzięczają się za opiekę,a Twoja wiedza praktyczna na temat "rolnictwa ekologicznego "powala na kolana.Nie wiem ale pewnie wiekszości z nas nie chciałoby się "hodować " ziemi próchniczej z dżownicami Wiesz brakuje mi tylko u Ciebie jednego rekwizytu ,jeśli mogę to myślę o kocie ,biorąc pod uwagę posiadanie przez Ciebie sporego tarasu ten kotek miałby raj i nie sprawiałby wiele kłopotów.Przepraszam jeśli się trochę zagalopowałam ,pozdrawiam serdecznie Agnieszka
zielone jest piekne
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Agnieszko, aż się zarumieniłam!
Dziękuję, ale nic nadzwyczajnego w sobie nie widzę. Jestem już wiekowa, więc trochę doświadczenia mam, życiowego
I wiele dystansu do spraw różnych.
Zerknij na koniec wątku "To i ovo u Kingi"
Dziękuję, ale nic nadzwyczajnego w sobie nie widzę. Jestem już wiekowa, więc trochę doświadczenia mam, życiowego

Zerknij na koniec wątku "To i ovo u Kingi"
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Ależ masz dorodną cattleye!!Niech rośnie!!!
Grażynka ,ja też zdziwiłam się jej wielkością, tym bardziej, że od dobrego człowieka za frico. No, i wiem, że lubi koty. Pośredniczyła w tym moja córka- kociara.
Moja catlejka ma już dwa pędziki!
Moja catlejka ma już dwa pędziki!
- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Kingo witam
. Moi kochani znam Kingę osobiście i jest to wspaniała kobietka ,bardzo ciepła i miła
Kingo chyba nie masz mi za złe, że to napisałam

Kingo chyba nie masz mi za złe, że to napisałam

Oczywiście nie mam za złe, ale lepiej zakończmy ten temat. Przysięgam, że mam wiele wad, np. jestem zazdrosna o wiele rzeczy. Bogu dzięki, wiem o tym!
No, i opinia Ewki może nie jest obiektywna
A przyczepka gnoju końskiego?

No, i opinia Ewki może nie jest obiektywna

- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Kingo,no tak zapomniałam napisać że i bardzo uczynna.
Za przyczepkę gnoju bardzo dziękuję
, wyprawę mieliśmy świetną
Kingo wiesz o co chodzi,prawda

Za przyczepkę gnoju bardzo dziękuję

Kingo wiesz o co chodzi,prawda

Tak tak, pamiętam, tak to jest, jak się czasem chodzi na skróty!!! 

- stasia109
...jak ja kiedyś pojechałam na skróty to musiałam z pół kilometra wyjeżdżać tyłem... Dobrze że się nie zakopałam 

Adresy do moich wątków
- stasia109
a... zapomniałam dodać, że jak kiedyś Henry pojechał na skróty, to jechaliśmy 1,5 godziny i trzeba było tyle samo...wracać.

Adresy do moich wątków
Dzięki Justynko, bardzo lubię jasne falki.