Anolka, na białe aksamitki to i ja z Tobą poczekam ;) Bo... kupiłam na wiosnę nasionka, było ich 6szt w opakowaniu z czego tylko 3 wzeszły, ale i tak je coś trafiło No i dalej szukam białych
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola Spis treści; Zielona galeria
Na białe aksamitki poczekam z Wami i ja Wysiałam nasionka , wzeszły ładnie wiosną .Coś mnie podkusiło i wystawiłam rozsadę do foliaka.Los chciał ,że przyszedł przymrozek nieoczekiwanie i wszystko mi zmroziło. Zostałam z niczym.
Ja nasionka miałam od wspaniełej Forumowiczki Jeszcze troszkę zostało, także na przyszły sezon - jeśli wszystko z nimi będzie ok, to chętnie Ci Olu podeślę
anoli pisze:Ja nasionka miałam od wspaniełej Forumowiczki Jeszcze troszkę zostało, także na przyszły sezon - jeśli wszystko z nimi będzie ok, to chętnie Ci Olu podeślę
Anolka
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola Spis treści; Zielona galeria
Macie tu może jakiegoś speca od sadzonkowanie fuksji? Pochawliłam się, że w mini szklarence się przyjmują, a tu... wyglądają jak zmięte, wymemłane, podobnie te dwie, które upchnęłam w doniczkę rośliny matki.
Takie - co kwiat to inny - to bardzo fajna sprawa, jeśli nie liczy się na coś "rasowego" Tak czy inaczej balkonik jest ładniutki - bardzo lubię aksamitki
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Cieszę się, że Wam się moje aksamitki podobają. Te pod blokiem zawiązują wreszcie pączki.
A te hojeczki drgnęły :P podobnie jak te koleusiki i żyworódeczki mieszkające z cudnym gruboszkiem pierworodny :P