e-genia pisze:Artur Ty nie przesadzaj masz ogród już teraz bardzo piękny a masz dopiero 15 lat a ja o wiele więcej zbierałam ,kupowałam i sadziłam, jak będziesz miał tyle co ja lat i będziesz w takim tempie sadził to będziesz miał 1ha ogrodu
Genia
No wiem Geniu

, wszystko z czasem

. 1 hektar

, wystarczyło by 30-pare arów

, a ja mam już działkę od rodziców z materiałem budowlanym.. , na wiosnę chyba będa juz fundamenty... 9 arów.... , jest możliwość dokupienia pasa przez całą działkę szerokości 6 m jeszcze.. , może dokupimy...
A w tym sezonie i tak będzie pięknie

. Wisienka już szykuje wielki wór nasion

, a inni...

. Wiesz Geniu , miałaś mi wysłać liliowce , irysy , hosty i... hortensje z których będe zmuszony zrezygnować... ( tylko z hortensji ), bo nie upham...

. Jak wszystkie nasiona zejda i urosną roślinki... i... , to wtedy chyba sąsiadom gały wylazą

.
Jak pójdzie dobrze to będą kwitły i rosły nowe roślinki :
Kobea pnąca , nemezja , lawenda , żagwin , maciejka , koper , pomidory , nagietki , dziwaczki , malwy , gazanie , ubiorki wiecznie zielone , portulatki , tyton ozdobny , astry , aksamitki , dalie , cynie , poziomki , kocanki , lobelie , smagliczki , pelargonie , wilce , nasturcje , tunbergie , petunie , surfinie , fuksje , lobelie , liliowce , funkie , irysy , lilie i moje wypady na ryneczki trzeba doliczyć z niespodziankami
No i mam tuje , jałowce , róże i chyba jeszcze dokupie , trzmieliny , wrzosy... , tamaryszki...
Ojej.. , grdzie ja to upham... i tu wliczyłem m oje zakupy , nadwyżki od Wisienki i Ciebie , a gdzie od innych....

. będę wywoził na działkę...
Oczywiście jak połowa zejdzie to będzie dobrze.. , a jak nie będe miał miejsca na pikowanie....
Przepraszam , że w Twoim wątku

.
Zostawiam kwiatka

: