Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu ! :) Tardycyjnie pięknie i kolorowo :P , ta fotka jest cudna..... :
e-genia pisze:Obrazek
A ja siedze i płakac mi sie che... :cry: :cry: :cry:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Artur co się stało dlaczego chce Ci się płakać?
Obrazek
To na otarcie łez
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Bo ja chce już , żeby było ciepło... ;:98 i chciałbym miec kiedyś aż tyle piękności co Ty Geniu :wink: :lol: . Dziękuję Geniu :roll: :wink: . Ja jak nie posadzę czegos w ogródku nie długo to chyba trafię do szpitala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam... ! I lecę na pogaduszki... :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Artur Ty nie przesadzaj masz ogród już teraz bardzo piękny a masz dopiero 15 lat a ja o wiele więcej zbierałam ,kupowałam i sadziłam, jak będziesz miał tyle co ja lat i będziesz w takim tempie sadził to będziesz miał 1ha ogrodu
Genia
Awatar użytkownika
zielono mi
500p
500p
Od: 26 maja 2008, o 19:38

Post »

Przyszłam zajżeć do Gieni a tu wszyscy depresję mają ,no tak :roll: co ta wstrętna pogoda z ludżmi robi :?:
Wszyscy do Twoich kwiatków jak pszczółki lecą :wink:ja też przyleciałam :D
Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia68 pisze:Geniu, piękne te Twoje wiosenne rabaty :D Od razu człowiek lepiej się czuje :)
Witaj Moniko cieszę się że Ci się u mnie podoba

Jolu fajnie że wpadłaś
Genia
x-d-a

Post »

Halo, i ja wpadam na otarcie łez. Przed chwilą wyszłam z pieskami do ogrodu i - szok! śniegu po kostki. Malutki od razu jest cały oblepiony kulkami śniegu, ale mu to nie przeszkadza i szaleje jak pijany zając. Ale ja mówię stanowczo : Pani zimie już dziękujemy!
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Artur Ty nie przesadzaj masz ogród już teraz bardzo piękny a masz dopiero 15 lat a ja o wiele więcej zbierałam ,kupowałam i sadziłam, jak będziesz miał tyle co ja lat i będziesz w takim tempie sadził to będziesz miał 1ha ogrodu
Genia
No wiem Geniu :wink: , wszystko z czasem :wink: . 1 hektar :lol: :lol: :lol: , wystarczyło by 30-pare arów :lol: :wink: , a ja mam już działkę od rodziców z materiałem budowlanym.. , na wiosnę chyba będa juz fundamenty... 9 arów.... , jest możliwość dokupienia pasa przez całą działkę szerokości 6 m jeszcze.. , może dokupimy...

A w tym sezonie i tak będzie pięknie :mrgreen: . Wisienka już szykuje wielki wór nasion :mrgreen: , a inni... :lol: . Wiesz Geniu , miałaś mi wysłać liliowce , irysy , hosty i... hortensje z których będe zmuszony zrezygnować... ( tylko z hortensji ), bo nie upham... :lol: . Jak wszystkie nasiona zejda i urosną roślinki... i... , to wtedy chyba sąsiadom gały wylazą :mrgreen: :;230 ;:191 ;:183 ;:198 .
Jak pójdzie dobrze to będą kwitły i rosły nowe roślinki :

Kobea pnąca , nemezja , lawenda , żagwin , maciejka , koper , pomidory , nagietki , dziwaczki , malwy , gazanie , ubiorki wiecznie zielone , portulatki , tyton ozdobny , astry , aksamitki , dalie , cynie , poziomki , kocanki , lobelie , smagliczki , pelargonie , wilce , nasturcje , tunbergie , petunie , surfinie , fuksje , lobelie , liliowce , funkie , irysy , lilie i moje wypady na ryneczki trzeba doliczyć z niespodziankami :mrgreen:
No i mam tuje , jałowce , róże i chyba jeszcze dokupie , trzmieliny , wrzosy... , tamaryszki...
Ojej.. , grdzie ja to upham... i tu wliczyłem m oje zakupy , nadwyżki od Wisienki i Ciebie , a gdzie od innych.... :shock: :shock: :shock: . będę wywoził na działkę...
Oczywiście jak połowa zejdzie to będzie dobrze.. , a jak nie będe miał miejsca na pikowanie.... :shock:

Przepraszam , że w Twoim wątku :( :oops: .

Zostawiam kwiatka :lol: :
Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dala pisze:Halo, i ja wpadam na otarcie łez. Przed chwilą wyszłam z pieskami do ogrodu i - szok! śniegu po kostki. Malutki od razu jest cały oblepiony kulkami śniegu, ale mu to nie przeszkadza i szaleje jak pijany zając. Ale ja mówię stanowczo : Pani zimie już dziękujemy!
Masz racje Dala dość mamy zimy chcemy wiosny.Wtedy to będzie szał codziennie z aparatem po ogrodzie.
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:
dala pisze:Halo, i ja wpadam na otarcie łez. Przed chwilą wyszłam z pieskami do ogrodu i - szok! śniegu po kostki. Malutki od razu jest cały oblepiony kulkami śniegu, ale mu to nie przeszkadza i szaleje jak pijany zając. Ale ja mówię stanowczo : Pani zimie już dziękujemy!
Masz racje Dala dość mamy zimy chcemy wiosny.Wtedy to będzie szał codziennie z aparatem po ogrodzie.
Genia
:roll: :roll: :roll: Zimno , bo zimno.. , ale śnieg... ? :shock: , jaki śnieg ? ;:183
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Artur podziwiam Twój zapał .Zrozumiałam dobrze na razie rezygnujesz z hortensji ,a reszta bez zmian i wiesz co jak tylko zrobi się wiosna to postaram się Ci po kawałku irysów,liliowców i host. Hosty może trochę później bo one wypuszczają liście później.
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dobrze Geniu , rozumiem , oczywiście hostom potrzeba dać troszkę więcej czasu :wink: . No może.. , po namyśle.. jak mi starczy miejsca na jedno małe "chortensiątko" ;:183 , ale zobaczymy :wink: , bo tak jak popatrzec na liste to jest długa.. :lol: .
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu depresję mam jak ch..........a ,wyć mi się chce na ten świat :cry: :!: I jeszcze ta breja na chodnikach fuj :!:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ido - świetnie cię rozumiem.... , ze mną to samo...
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Artur Ido co jeszcze mogę zrobić żeby wam umilić te pochmurne dni.
Kwiaty na Was nie działają . ;:11 ;:33 ;:50 ;:49 ;:26 ;:49 ;:87 ;:114
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”