Wspomnienie Lata cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Myslę, że orliki powinny wzejść bez problemu... moje takie zwykłe rozsiewają się bardzo licznie same na dworze...ale może to zależy od odmiany...
A teść nie chce Ci ani skraweczka wygospodarować...szkoda, bo byłoby pięknie :wink:
Awatar użytkownika
fiolek13
500p
500p
Od: 23 lis 2008, o 11:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Słodkie maluchy ;) jak juz się pokazały to teraz już z górki :lol:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

:twisted: Tylko kiedy reszta cosik pokarze :twisted: , i tak się ciesze jak dziecko ;:1 , będę miała się czym dzielić :lol:
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Madziu gratuluję fiołkowych maluszków :D
Ja do swoich zaglądam niemal codziennie
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Zobaczcie na moją begonkę, już widać kwiatuszki :lol: więc za kilka dni powinna całkowicie zakwitnąć.

Obrazek

Śmiem powiedziec że rośnie rzodkiewka i kukurydza, ciekawe czy coś naprawdę z tego będzie nadawało sie do konsumpcji :? :roll:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kwiat begonii zapowiada się ciekawie :wink: Jak zakwitnie koniecznie pokaż zdjęcie :wink:
Też jestem ciekawa czy coś będzie z rzodkiewki i kukurydzy........trzymam ;:215 za nie :wink:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Aniu na pewno się pochwalę :oops:
Tam nawet już widac małą rzodkieweczkę ale pewnie z niej naje się tylko chomik :twisted:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:shock: :shock: :shock: Już widać ją to zapewne jeszcze urośnie :wink: I chomik jej nie zje :P
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Nie mam chomika bo pewnie kot by go zjadł ;:202 , ale miałam myszoszkopki które nie zdążyły się z kotem zaprzyjaźnić ;:168
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Madziu mi chodziło o to jak pisałaś wcześniej że chomik się nią tylko naje.......a jak urośnie rzodkieweczka to już jej nie zje bo będzie większa :wink: Ja nie mam żadnych zwierzątek prócz dwóch kotów bo moje koty są strasznie zadziorne i bałabym się trzymać chomika a już o papużkach nie wspomnę :twisted:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Lenko jestem u Ciebie 1szy ale na pewno nie ostatni raz rośliny masz super, aranżacje z roślin super. Podziwiam!
Kwiatuszek begonki przesłodki niech długo się trzyma :D
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

Ale przyjemnie u Ciebie! Nowe mini listeczki, a jeszcze kwiatek:) to musi być radość zobaczyć coś takiego :D
ja czekam i czekam na fiołeczki, ale na razie nie mają chyba ochoty na listki ;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Witaj Złota Madziu :lol: gratuluję :lol:
Miło mi ,że o mnie nie zapomniałaś :D :roll: Jutro porobię zdjęcia swoich domowych i pochwalę się nowymi listkami u niektórych roślin . Mało mam czasu na komputer , bo tylko latam z konewką i podlewam jak nie ogród to doniczki . U nas zero deszczu . :evil:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Andziax007 pisze:Madziu mi chodziło o to jak pisałaś wcześniej że chomik się nią tylko naje.......a jak urośnie rzodkieweczka to już jej nie zje bo będzie większa :wink: Ja nie mam żadnych zwierzątek prócz dwóch kotów bo moje koty są strasznie zadziorne i bałabym się trzymać chomika a już o papużkach nie wspomnę :twisted:
Aniu ja tak w przenośni z tym chomikiem :wink:
aguka pisze:Witaj Lenko jestem u Ciebie 1szy ale na pewno nie ostatni raz rośliny masz super, aranżacje z roślin super. Podziwiam!Kwiatuszek begonki przesłodki niech długo się trzyma
Agutka dziękuje za odwiedziny i zapraszam :roll:
Leśny Duch Wysłany pisze:Ale przyjemnie u Ciebie! Nowe mini listeczki, a jeszcze kwiatek:) to musi być radość zobaczyć coś takiego ja czekam i czekam na fiołeczki, ale na razie nie mają chyba ochoty na listki
Asiu tobie tez dziękuje że wpadłaś z wizytą :P
ktoś pisze:Witaj Złota Madziu gratuluję
Miło mi ,że o mnie nie zapomniałaś Jutro porobię zdjęcia swoich domowych i pochwalę się nowymi listkami u niektórych roślin . Mało mam czasu na komputer , bo tylko latam z konewką i podlewam jak nie ogród to doniczki . U nas zero deszczu .
Danusiu u nas dzisiaj padało, ale nie na tyle dużo by roślinki dostały dostatecznie dużo wody. Tylko powietrze się zmnieniło. Gratuluję listeczków i czekam na zdjęcia :lol:
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No tak a u mnie nawet kropelki deszczyku . Zimno tylko ,pochmurno i wieje :evil: I jak tu jeszcze w taką zimnicę ogródek podlewać ?
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”