A teść nie chce Ci ani skraweczka wygospodarować...szkoda, bo byłoby pięknie

Aniu ja tak w przenośni z tym chomikiemAndziax007 pisze:Madziu mi chodziło o to jak pisałaś wcześniej że chomik się nią tylko naje.......a jak urośnie rzodkieweczka to już jej nie zje bo będzie większaJa nie mam żadnych zwierzątek prócz dwóch kotów bo moje koty są strasznie zadziorne i bałabym się trzymać chomika a już o papużkach nie wspomnę
Agutka dziękuje za odwiedziny i zapraszamaguka pisze:Witaj Lenko jestem u Ciebie 1szy ale na pewno nie ostatni raz rośliny masz super, aranżacje z roślin super. Podziwiam!Kwiatuszek begonki przesłodki niech długo się trzyma
Asiu tobie tez dziękuje że wpadłaś z wizytą :PLeśny Duch Wysłany pisze:Ale przyjemnie u Ciebie! Nowe mini listeczki, a jeszcze kwiatek:) to musi być radość zobaczyć coś takiego ja czekam i czekam na fiołeczki, ale na razie nie mają chyba ochoty na listki
Danusiu u nas dzisiaj padało, ale nie na tyle dużo by roślinki dostały dostatecznie dużo wody. Tylko powietrze się zmnieniło. Gratuluję listeczków i czekam na zdjęciaktoś pisze:Witaj Złota Madziu gratuluję
Miło mi ,że o mnie nie zapomniałaś Jutro porobię zdjęcia swoich domowych i pochwalę się nowymi listkami u niektórych roślin . Mało mam czasu na komputer , bo tylko latam z konewką i podlewam jak nie ogród to doniczki . U nas zero deszczu .