Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Piękna fota! Życzę lepszego początku tygodnia niż minionego weekendu... ;:168
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jakoś nie doczytałam że córcia chora ,ale mam nadzieję że już wszystko dobrze
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agunia, oby sprawy nieogrodowe potoczyły się po Twojej myśli :wit A ogrodowe już dawno osiągnęły stadium, jakie powszechnie nazywamy ideałem ;:196
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witajcie w nowym tygodniu! :wit

Poniedziałek zaczął się wietrznie, ale pogoda jest bardzo przyjemna, słoneczna i stosunkowo ciepła. Wiatr nie sprzyja w grabieniu liści, ale chętnie odłożę tę czynność na jutro - mam trochę zajęć w domu. Przyszły słoiczki, więc można się powoli przygotować do przetworów z dyni. Miłego tygodnia dla wszystkich!

Madziu, oby się tak stało... weekend był męczący, ale mam nadzieję, że już z górki... dziękuję za miłe słowa pod adresem ogrodu! Do ideału mu daleko (wiosna przeróbki), ale od czego kolejne sezony... właśnie od udoskonalania. Buziaki!
Dorciu, córka ma po raz drugi kamień w nerce, a to bardzo bolesna przypadłość... dziękuję za wsparcie!
Robaczku, mam nadzieję, że taki właśnie będzie... Pozdrawiam!
Marzenko, dziękuję, a uściski odwzajemniam ;:168
Jolu, fotek o tej porze roku robię nieco mniej, niż w sezonie, ale co ciekawsze staram się pokazywać. Ogromnie mi miło, że Ci się podobają! Spokojnego tygodnia również ;:173
Agniesiu, córka ma się na tyle dobrze, że poszła dziś do szkoły... póki co, żadnego alarmującego telefonu nie mam, więc zakładam, że nic się nie dzieje. Oby pozbyła się kamienia bezboleśnie.
Pracy w ogrodzie wciąż dużo... czym zamierzasz się zająć? Ja dziś tylko połowicznie spędzę czas na zewnątrz, mam czym się zająć przy kuchni. Chwila z kubkiem gorącego napoju na tarasie, o tej porze roku, bezcenna :) Pozdrowienia!
Julek, dzięki kochana, jest nieco lepiej, na razie. Zobaczymy jaki będzie finał. Słonecznie pozdrawiam!
Reniu, bardzo dziękuję za dobre słowo!
Dario, czyli wiesz o czym mówię... bolesna przypadłość. Dziś mocno wieje - jak Twoja głowa?

Zostawiam Wam kilka zdjęć i uciekam ;:173

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Oj Agus przykro mi ,ze tak cierpiłayscie z córką....mam nadzieje ,ze już bedzie lepiej ;:4
Ja miałam wspaniały czas na wsi...jest cudownie , chyba jak w całej naszej pieknej Polandii ;:173
pozdrawiam poniedziałkowo ,poprosze o jakies intensywne kolorki :wink:
x-ag-a
---

Post »

Dorotko, ja także mam taką nadzieję. Czy byłaś u mamy, czy gdzieś się włóczyłaś po Polsce, wycieczkowo?
Zaraz do Ciebie zajrzę, to zapewne doczytam. Ściskam!

Kolor:
Obrazek
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Kolory jesieni obłędne! ;:167
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Aguś, zdrówka dla córci i niech szybko się pozbędzie tego kamyczka. Zdjęcia obłędne. ;:167
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Zdjęcie liścia ;:63
znam znam i ciężko szwagierce to szło część została i nadal są.. :roll:
nawet sondę miała założoną..ale zle na nią reagowała..mam nadzieję że u Was to lepiej pójdzie.. ;:168
a dziś głowa dużo lepiej, nawet rano wstałam przed nastawionym alarmem, czyli byłam wyspana :wink: ..i póki co jest dobrze..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to dzisiaj będziesz się kulinarnie spełniać :wink: Zdradź, co tam dyniowego robisz do słoików? U mnie już wszystkie liście zagrabione, trzy krzaki już wyłysiały i po robocie ;:306
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

aguniada pisze: Agniesiu, córka ma się na tyle dobrze, że poszła dziś do szkoły... póki co, żadnego alarmującego telefonu nie mam, więc zakładam, że nic się nie dzieje. Oby pozbyła się kamienia bezboleśnie.
Pracy w ogrodzie wciąż dużo... czym zamierzasz się zająć? Ja dziś tylko połowicznie spędzę czas na zewnątrz, mam czym się zająć przy kuchni. Chwila z kubkiem gorącego napoju na tarasie, o tej porze roku, bezcenna :) Pozdrowienia!
Aguniu trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne zakończenie choroby ;:167
Ja do ogrodu nie wyszłam...... może jeszcze mi się uda ( ale wiatr silny mnie zniechęca :roll: ).....w ogóle jakaś taka słaba jestem ....sama nie wiem dlaczego..... czy to jeszcze po przeziębieniu mnie trzyma osłabienie :roll: nic mi się dziś nie chce..... zamiast wyjść na dwór wzięłam się za mycie okien.... parownicą to szybko i przyjemnie, ale namachać przy polerowaniu też się trzeba, a łapki jakieś takie drżące :roll: Najchętniej przesiedziałabym cały dzień na tarasie :roll:
x-ag-a
---

Post »

Aguś, bardzo serdecznie dziękuję za dobre słowo ;:196
Ja też nie wyszłam na ogród... byłam tylko na krótkim obchodzie i spacerze po okolicy. Słaba jestem potwornie, podobnie jak Ty... to jeszcze skutki przechodzonej choroby, na pewno. W każdym razie zdołałam tylko sprzątnąć dom i ugotować zupę ogórkową. Na więcej sił brak :roll: Może z dnia na dzień będzie nam lepiej!
Bozuniu, zamówiłam sobie cudne słoiczki z przeznaczeniem na konfiturę dyniowo-pomarańczową - jutro ruszam do dzieła :)
Zazdroszczę porządków w ogrodzie!
Dario, niestety w niektórych przypadkach złogi stanowią poważny problem. Życzę szwagierce powrotu do zdrowia, bezbolesnego...
Cieszę się, że chociaż z Twoją głową lepiej! Wiatr co prawda budzi pewien niepokój, ale oby nie przyniósł żadnych migren.
Justynko, dziękuję! Cieszę się, że zdjęcie przypadło Ci do gustu ;:196
Madziula, dziękuję pięknie! ;:196
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Co ja czytam ;:202
Twoja córka ma to, co mój starszy syn.... ;:222
Takie po trosze siedzenie na bombie z opóźnionym zapłonem......akurat to zjawisko chorobowe dobrze rozumiem. ;:174

Mówiłam u siebie, że mam mało zgrabiania. Dzisiaj to odwołuję. Sosna mi tak zaczęła sypać niemiłosiernie, ze ręce opadają :;230

Spokojnego tygodnia ;:196
Pozdrawiam
x-ag-a
---

Post »

Justi, to w naszym wąskim forumowym gronie to już trzecie dziecię ma tą samą przypadłość... coś takiego!
Mówisz, że sypnęło liśćmi? Toć musi być sprawiedliwie, u każdego :)
Spokojnego również ;:196
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Aguś, swego czasu też cierpiałam z powodu kamieni nerkowych. Zejście kamienia to ból nieporównywalny z niczym innym. Bardzo współczuję i życzę córci zdrówka ;:196

edit:
w moim wypadku pomogła dieta niskosczawianowa, za to wyskokowapniowa i dużo magnezu.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”