Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zuzieczkozuzia55 pisze:Witaj Aniu !Masz taki uporządkowany i przemyślany ogród.Dużo różnych kwiatów.Może wiesz jaka to odmiana żywotnika w kształcie kul ?Mam coś podobnego ,ale Twoje są dużo większe i ciekawi mnie ,czy to jest to samo.

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, weszłam do Twojego ogródka i pomyślałam, oj tyle postów, to chyba dzisiaj zacznę i przez parę dni dam radę dotrzeć do końca - no i nie udało się... Gospodyni okazała się przemiłą, serdeczną, niesamowicie zyczliwą Osobą, i pokazywała takie CUDA, że musiałam zostać do końca i wszystko obejrzeć 
Masz przepiękny, przemyślany ogród, ale to już wiesz, bo każdy kto go zobaczy pieje z zachwytu- ja również.
Będę tu wracała z ogromną przyjemnością

Masz przepiękny, przemyślany ogród, ale to już wiesz, bo każdy kto go zobaczy pieje z zachwytu- ja również.
Będę tu wracała z ogromną przyjemnością

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj ANULKO przybiegłam do Ciebie z rewizytą i mało zawału nie dostałam. Czesława, ktora u Ciebie była miała rację ogrod masz cudowny. na pewno (tak jak Czesia mowiła zdjęcia nie w pełni oddają to jak jest w rzeczywistości) ja jestem w szoku. Kochana u mnie to minie 100 lat zanim ja mogłabym tak mieć jak Ty. Mimo wszystko cieszę się ,że mnie odwiedziłaś bo każde słowo i porada to dla mnie motor do pracy i od razu w głowie sie coś rodzi. Zapraszam Cie Anulku częściej, jak Ci tylko ochota przyjdzie. Pozdrawiam, jak szykujesz sie na urlopik to życzę pogody i miłego wypoczynku. papapap :P
- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Jolciu kochana
i tak nie doścignę Ciebie w upiększaniu i ukolorowywaniu ogrodu
Ale jeżeli podoba Ci się u mnie to zapraszam częściej
Zawsze jesteś dla mnie miłym gościem
Mariolciu
rzeczywiście jest trochę tego kwiecia u mnie
ale jak to wszystkim maniakom ogrodowym, ciagle mi za mało
a jak jeszcze pooglądam ogrody na Forum, to dopiero chciejstwa mi rosną
Nie byłam już dwa dni na działce i nie wiem co tam w krzakach piszczy
Może maleństwa już się wykluły a "babci" przy nich nie ma ...

Elu, ta hosta z żółtymi liśmi jest bardzo młoda, czyli posadzona u mnie wiosną tego roku. Wypuszcze nowe liście i nie są juz takie żółte jak te na zdjęciu. Nie znam jej nazwy, ponieważ dostałam ją od zaprzyjaźnionego ogrodomaniaka
Jutro będę na działce to zrobię zdjęcie jak wygląda teraz z nowymi liśćmi ...
Giguś kochana
witam Cię serdecznie
Żadnych mi tu zawałów i szoków nie wywołuj
Czesia była i widziała na własne oczy jak u mnie jest i nie widzę przeszkód żebyś Ty też zobaczyła na własne oczy moją działkę
Zapraszam !!!
Ogród swój masz już piękny i nawet nie zauważysz jak rozrośnie sie tak jak mój
... mój ma tylko 5 lat ...
Na pewno Cię odwiedzę
zaglądam często tylko cichutko zachowuję sie i nie zostawiam śladu ... ;:91
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i zapraszam ponownie

Ale jeżeli podoba Ci się u mnie to zapraszam częściej

Mariolciu

Nie byłam już dwa dni na działce i nie wiem co tam w krzakach piszczy

Elu, ta hosta z żółtymi liśmi jest bardzo młoda, czyli posadzona u mnie wiosną tego roku. Wypuszcze nowe liście i nie są juz takie żółte jak te na zdjęciu. Nie znam jej nazwy, ponieważ dostałam ją od zaprzyjaźnionego ogrodomaniaka

Giguś kochana

Żadnych mi tu zawałów i szoków nie wywołuj

Czesia była i widziała na własne oczy jak u mnie jest i nie widzę przeszkód żebyś Ty też zobaczyła na własne oczy moją działkę

Ogród swój masz już piękny i nawet nie zauważysz jak rozrośnie sie tak jak mój

Na pewno Cię odwiedzę

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i zapraszam ponownie