Mój ogród na fotografii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród na fotografii

Post »

:wit ...już jestem. Nie było mnie wczoraj z Wami ponieważ mieliśmy w gminie poważną awarię internetu. Makabra...dopiero poważnie rozchorowałam się...Jeden dzień ...a ja tak za Wami tęskniłam. Dziękuję serdecznie, że odwiedziłyście i interesujecie się moim stanem zdrowia. Jesteście KOCHANE. Nie próżnowałam- ten czas rozłąki z Wami wykorzystałam na wykonywanie kartek świątecznych./za chwilę wstawię - zapraszam do wątku "Moja druga pasja"

Marysiu k.55- dziękuję za odwiedzinki. ;:180 Zdrówko powoli wraca...ale nie jest jeszcze tak jak powinno być.Donice z kwiatami zabezpieczone - moi Panowie o to zadbali. ;:215 ;:168

Eluniu/ ElleBelle/ :wit ...długo nie nacieszyliśmy się tym ciepłem...z soboty na niedzielę i z niedzieli na poniedziałek było w nocy -3 st.Pelargonie zmrożone całkowicie....aksamitki w zaciszu trzymają się dzielnie no i ...rdest Auberta prezentuje się jeszcze całkiem, całkiem...Pozdrowionka ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mariolu/kropelka/- dziękuje za odwiedziny.Ogród duży...dużo pracy...ale też sporo satysfakcji.U mnie jeszcze nie kwitły - cierpliwie będę czekała na kwiatki, a w uprawie rzeczywiście łatwe.Pozdrawiam i zapraszam ponownie. ;:180

Aneczko/ wielkakulka/- zima postraszyła,przymrozek zmroził co chciał . ;:222 ....i znów u mnie wraca jesień. Pozdrawiam cieplutko ;:167
Aniu!/ czar na/...prawdopodobnie"prawdziwy ogrodnik" dokonuje wciąż nowych zmian ...dlatego i ja zauroczona Waszymi ogrodami chcę wprowadzać coś nowego...wszak ogród to moja pasja. Możliwości duże ....tylko zdrowie szwankuje..Pozdrawiam cieplutko ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anetko!/ Atena/... :wit ...o powrocie do prac ogrodowych nawet nie ma mowy ... mimo powrotu sprzyjającej pogody.
Zobaczymy co będzie po rehabilitacji...wczoraj miałam pierwsze zabiegi. Bezpośrednio po zabiegach było super...ale po nocy gorzej.Pozdrawiam ;:168

Linetko= dzięki, że odwiedziłaś.Po wczorajszych zabiegach- czuję dzisiaj ból w udach, tak jakby"zakwasy"....nic nie rozumiem! Odcinek lędźwiowy w dalszym ciągu usztywniony, ograniczone ruchy. Najodpowiedniejsza pozycja stojąca...o siedzeniu nie ma mowy....no i leżenie na plecach....ale ile można?Pozdrawiam cieplutko ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu! :wit /Mig131- cieszę się,że już jestem z Wami. Zdrówko powoli wraca...ale nie jestem w takiej formie jak przed tygodniem. Myślę,że powoli dojdę do siebie...a pomaga mi w tym Wasze dobre ;:167 . Wpadaj do mnie , ja też będę Ciebie odwiedzała ;:168

Moniko!/Monikwiaty/-cieszę się, że nie nudziłaś się w moim ogrodzie i odbyłaś przyjemny spacer. ;:180 Z wielką przyjemnością będę do Ciebie zaglądała. ;:215 Zapraszam ponownie!

Ewuniu!drewutnia - na tyle kochana lepiej,że sama funkcjonuję. To najgorsze minęło....ale nie jest zupełnie OK.Jestem zbulwersowana ...w ubiegły piątek rejestrowałam się do neurologa / prywatnie/ u którego leczę się od kilku lat i dopiero wizyta na 14 listopada. Zastrzyki i rehabilitację zlecał mi teraz lekarz rodzinny. Teraz aby chorować.....trzeba mieć zdrowie.Pozdrawiam cieplutko! ;:168
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Jestem,jestem...zaglądam,a Ty zdrowiej kochana ;:168
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zdróweczka jak najwięcej bo teraz wszyscy bardziej podatni na zmiany temperatur i przeziębienia :wit
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę Bogusiu, że masz już pełne symptomy uzależnienia od forum :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko! :wit ....miło mi,że mnie odkryłaś w "garnku".Problemy z kręgosłupem mam od 2006 roku .Bóle pojawiały się zawsze jesienią, ale nie o takim nasileniu jak teraz. Zawsze profilaktycznie miałam dwa razy w roku rehabilitację i jakoś funkcjonowałam. W tym roku chyba sobie zbyt zlekceważyłam...nie zdążyłam z rehabilitacją przed atakiem. Pozdrawiam cieplutko!...zaglądaj do mnie. ;:168
Aguniu! ..dzięki, że byłaś.Pięknie wygląda ośnieżona roślinność w ogrodzie. ;:215 ....byleby mrozik nie robił im krzywdy .Zapraszam w kazdej wolnej chwili! ;:180
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit moją imienniczkę- Bogusiu, samopoczucie pogorszyło się ...bo nie mogłam wczoraj do Was"przemówić"...widzisz to złośliwość rzeczy martwych. Dzisiaj zdecydowanie lepiej....mogę być z Wami!Pozdrawiam cieplutko! ;:168

Madziu!...dodajesz mi tyle otuchy kochana,że czuję się coraz lepiej... ;:215 Dzięki serdeczne ;:167

:wit Aniu/sweety /...zdecydowanie tak, wszelkie objawy wskazują na uzależnienie ...nawet nie myślałam,że w takim tempie to nastąpi...ale nie martwię się....to pozytywne uzależnienie.....kontakty interpersonalne trzeba podtrzymywać i rozwijać.Pozdrawiam cieplutko!
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Kontakt:

Post »

Internet to ciężka sprawa jak wysiądzie to jak bez ręki oby najmniej takich awarii ;:oj
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Bogusiu witaj . :wit
Dzięki Twoim odwiedzinom u mnie, trafiłam do Twojego cudownego ogrodu, który jest bardzo duży, masz wiele pracy.
Ja pomimo, że tylko 10 ar, ale musiałam zrezygnować z ulubionych dali mojej Mamy, gdyż pomimo, że także nie pracuję, ale jeszcze opiekuję się Wnuczkiem.
Masz piękny staw i mnóstwo ślicznych roślin, w zimowe wieczory dokładnie sobie obejrzę Twój ogród.
Dużo zdrowia życzę. :)
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Uzależnienie jak każde inne jest trudne do wyleczenia, ale czy ja chcę się z uzależnienia od FO wyleczyć ;:oj nigdy w życiu :wit
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

zdrówka i oby internet śmigał..... :D bez problemu :D
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguniu!/ kochammmkwiaty/
...przez awarię internetu to i mojemu M ..."oberwało się" . Kobieta bez zajęcia marudna... ;:222 Zaglądaj do mnie- zapraszam ;:180

:wit Tajka !....no i super,że u mnie byłaś. ;:215 Nie pozostanę dłużna i też ....z miłą chęcią będę do Ciebie zaglądała. Mój ogród do tej pory był urządzony w styly" praktycznego wygodnictwa"....trawka....iglaki. Teraz czas na metamorfozę.....nowy etap w moim życiu, zatem czas na zmiany w ogrodzie.Pozdrawiam i zapraszam ;:180
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko!...witaj w klubie uzależnionych", zielono zakręconych". Nic bardziej pozytywnego nie mogło mnie spotkać , jak FO. ...a myślałam, że zanudzę się na emeryturze :?: Teraz wiem.....to był błąd ...Pozdrawiam cieplutko! ;:168

Gosiaczku! ;:180 /gogo76p/....nie pamiętam kiedy miałam awarię internetu....śmigał do tej pory jak ja, "torpeda". Ale cóż...mnie połamało...., dogowców zaskoczyła zima...a "telekom" zaskoczył mróz. Pozdrawiam cieplutko ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”